Tamam.Yok valla elim gitti o kıza ama ne bileyim tam içime sinmedi.
Ariana Grande'ye verdik ama. Sende yani.ss
( aşırı trip içeren mesaj uyarısı )
Tamam.Yok valla elim gitti o kıza ama ne bileyim tam içime sinmedi.
Ariana Grande'ye verdik ama. Sende yani.ss
Ariana Grande | Focus
Maroon 5 | Sugar
Ve deee
Demi Lovato | Cool for the Summer!
Bu kızı destekleyelim. @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @Titanium @Ahmad
4. oyu neden Lorde'ye vermiyon, neden neden?
Tamam.
( aşırı trip içeren mesaj uyarısı )
Harun'la arkadaşligimi gözden geçirmeyi düşünyorum. @Harunnn60Verdik Demi'ye oy ama. Demi'ye fazla yaklaşma bence. Talibi çok onun.
O şarkı elendi.gibi artık otur ağla bence.
Talibi pek ilgilenmiyor ortalık bize kaldı.Verdik Demi'ye oy ama. Demi'ye fazla yaklaşma bence. Talibi çok onun.
O şarkı elendi.gibi artık otur ağla bence.
Lana'yı en az çeyrek finala kadar götürmemiz lazim.
Dur senle Lana'yı 1.yapma planları yapalım belki o sayede kendimi sana affedebilirim. Nasılsa Lana seviliyor forumda zorlanmayız.
Harun'la arkadaşligimi gözden geçirmeyi düşünyorum. @Harunnn60
Talibi pek ilgilenmiyor ortalık bize kaldı.
Yani @Ahmad 'de varya nerede soğuk bir kadın var onu seviyor. Lana, Lorde dikkat et bu kadınlar hep bir depresip ruhlu böyle. Bizde Rihanna Katy gibi oynak kadınları seviyoruz.İşin içinde Lorde varsa ne yapsan hakkın var.
Yani @Ahmad 'de varya nerede soğuk bir kadın var onu seviyor. Lana, Lorde dikkat et bu kadınlar hep bir depresip ruhlu böyle. Bizde Rihanna Katy gibi oynak kadınları seviyoruz.
Bak onu unutmuştum sağol Umut'cum.Taylor gibi soğuk ve dönük kadınlar bence de doğru tesbit.
Beni biliyorsun, ruh halime en uyumlu olanlar.Yani @Ahmad 'de varya nerede soğuk bir kadın var onu seviyor. Lana, Lorde dikkat et bu kadınlar hep bir depresip ruhlu böyle. Bizde Rihanna Katy gibi oynak kadınları seviyoruz.
Beni biliyorsun, ruh halime en uyumlu olanlar.
Hem çok cool'lar.
Taylor mu soğuk. Taylor bizim Swift olan? Özür dilerim de aynı kişiden mi bahsediyoz.ssTaylor gibi soğuk ve donuk kadınlar bence de doğru tesbit.
Bak onu unutmuştum sağol Umut'cum.
Taylor mu soğuk. Taylor bizim Swift olan? Özür dilerim de aynı kişiden mi bahsediyoz.ss
O tatlılık samimiyet. Hetero bir erkek olsan da kadınlardan anlamiyon.ss
Taylor'un kankisi.Lorde mu cool. Kavgacı çiyan be o.
Taylor'un kankisi.
Neresi kavgacı?
Çok cool tarzı var. Eskiden çok avatar yapardim hatirliyon mu?
Çok şükür. Kadın Bir albüm çıkardı maşallah herkese sataştı yahu. Yorulmuyorda hiç.O melunu unutursak kalbimiz kurusun. Gıcık 2018'e kadar yoktan biraz kulağımız dinlenecek.
Yüzü şimdiden bizim Ajda Pekkan olmuş. Nasıl buz gibi mimiksiz.ss
Çok şükür. Kadın Bir albüm çıkardı maşallah herkese sataştı yahu. Yorulmuyorda hiç.
Demi Lovato | Cool for the Summer
İLeride veririm, şimdi çok şarkı var.