Pek farkı yokmuş. Ondan sonraki nasıl?Bir sonra ki turda her grupta 5 şarkı oalcak ve kaç grup varsa o kadar zaman anket süresi tanınacak yine. Oraya kesin etiketliyorum o zaman seni. 5 şarkı nedir ki.
Pek farkı yokmuş. Ondan sonraki nasıl?Bir sonra ki turda her grupta 5 şarkı oalcak ve kaç grup varsa o kadar zaman anket süresi tanınacak yine. Oraya kesin etiketliyorum o zaman seni. 5 şarkı nedir ki.
Pek farkı yokmuş. Ondan sonraki nasıl?
Ariana Grande | Focus
Maroon 5 | Sugar
Ve deee
Demi Lovato | Cool for the Summer!
Bu kızı destekleyelim. @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @Titanium @Ahmad
oy kullanmışım o cadoloza zaten yanıAriana Grande | Focus
Maroon 5 | Sugar
Ve deee
Demi Lovato | Cool for the Summer!
Bu kızı destekleyelim. @xemrexxx @destere @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane @Titanium @Ahmad
Benim olduğum yerde selam durcaksınız ulen.
Ben daha ne yapayım, tehdit ettim, isimleri tek tek alıyorum dedim. Konudan konuya nokta atışlar yaptım. Kaan daha ne yapsın.
Haklısın sende dostum.ss @Harunnn60 'a kız emanet edilmez baksana hemen sarıyor.
Bide Alıntıladığı herkeste oy atmış, böyle önce ben geldim ayakları yapıyor bide. @Harunnn60 sen yokken biz vardık olm.
Bu kızıda mı kıskandın.oy kullanmışım o cadoloza zaten yanı
Baktım senden ses soluk yok bari olaya ben el atayım dedim. Öyle bir iki resmi paylaşmak ile bu iş olmaz.Bide Alıntıladığı herkeste oy atmış, böyle önce ben geldim ayakları yapıyor bide. @Harunnn60 sen yokken biz vardık olm.