Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bugün @34rcp44 kardeşimiz beni aradı . Herkese çok selamı var . Dün gözlüğü kırılmış doktora giderken bir boşluk yakalayıp foruma girmiş :) jandarma olmuş büyük ihtimal Doğu'ya düşerim abi dedi . Dua bekliyor hepinizden . Yemin töreni varmış . Törenden iki hafta sonra dağıtım olacakmış . Gittiğim yerden ararım seni dedi , hepsi bu kadar . Onun nezlinde bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun

Bugün @34rcp44 kardeşimiz beni aradı . Herkese çok selamı var . Dün gözlüğü kırılmış doktora giderken bir boşluk yakalayıp foruma girmiş :) jandarma olmuş büyük ihtimal Doğu'ya düşerim abi dedi . Dua bekliyor hepinizden . Yemin töreni varmış . Törenden iki hafta sonra dağıtım olacakmış . Gittiğim yerden ararım seni dedi , hepsi bu kadar . Onun nezlinde bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun
Offf Allah yardimcisi olsun kardesimin İnşallah sağ salim gelir ne kadar kalacak usta birliginde ?

Bana makosenlerimi giydirme Maskeliiii :D :F Doğu dedemin sözü ile gönderme yapıyorum sana kıymetimi bil :A

Ekli dosyayı görüntüle 48992
Raskoln'ün yancısı Dimitri geri dönüyor :) Geçen birisi sormuştu kim hatırlayamadım :A
obaaa dimitride dönüyor harika oldu bu :d çok çok geçte olsa geri dönmelerine sevindim :D

Allah yardımcısı olsun kardeşimin zaten bizim malatyalıların çoğu doğuya düşüyor bizim sülalenin büyük kısmı doğuda güneydoğuda yaptı. abi bizi habersiz bırakma kardeşimizle ilgili ne zaman konuşursan bizi de bilgilendirirsin

bu hafta bölüm yayınlanmayınca doğal olarak fragmanın izlenme oranı uçtu 1 milyon 200 bini geçmiş müthiş :D
283.bölümde 1.5 milyon izlenmişti cumadan sonra 1.8 milyona çıkmış :D

obaaa dimitride dönüyor harika oldu bu :D çok çok geçte olsa geri dönmelerine sevindim :D

Allah yardımcısı olsun kardeşimin zaten bizim malatyalıların çoğu doğuya düşüyor bizim sülalenin büyük kısmı doğuda güneydoğuda yaptı. abi bizi habersiz bırakma kardeşimizle ilgili ne zaman konuşursan bizi de bilgilendirirsin
Recep mslatyalı mı ?

baya malatyalı var aga biz her yerdeyiz ama bu forumdaki malatyalıların bazılarının bizimle alakası yok onu söylim anlarsın sen :D malatyada döverler bunları :D
:F Yarın hangi kanalda maç aga? Bizim Trabzon maçıyla çakışmazsa izlerim belki. Anadolu kulüplerinin maçlarını izlemeye bayılırım özellikle iki hasım takımın maçları çok heyecanlı oluyor. :D