Azıcık kır dizini de evinde otur o zaman seni hep başka "evlerde" görüyoruz nedenseBurası benim evim sayılır sen henüz kiracısın
Azıcık kır dizini de evinde otur o zaman seni hep başka "evlerde" görüyoruz nedenseBurası benim evim sayılır sen henüz kiracısın
Ben oturmayı sevmimAzıcık kır dizini de evinde otur o zaman seni hep başka "evlerde" görüyoruz nedense
Neyse seni evin reisi olan @china_shangai abimize havale ediyorum. Seni üç beş saat karanlık odaya kilitlesin de aklın başına gelsinBen oturmayı sevmim
Neyse survivor konusuna gel Semihci lazım bizeNeyse seni evin reisi olan @china_shangai abimize havale ediyorum. Seni üç beş saat karanlık odaya kilitlesin de aklın başına gelsin
Ben varımNeyse survivor konusuna gel Semihci lazım bize
Sana mi soracam melunbası Semih yazisini gorunce geldimHerşeye atlama sen
Semih adam mıdır?Neyse survivor konusuna gel Semihci lazım bize
Ben yokum burada Sag taraftaydim ben cikmamisim Yazin fotomuzu atariz birbirimize Önde ki biyikli adam belediye baskani Babamin arkadaslarindan adamla cok konusmuslugum vardir
Offf Allah yardimcisi olsun kardesimin İnşallah sağ salim gelir ne kadar kalacak usta birliginde ?Bugün @34rcp44 kardeşimiz beni aradı . Herkese çok selamı var . Dün gözlüğü kırılmış doktora giderken bir boşluk yakalayıp foruma girmiş jandarma olmuş büyük ihtimal Doğu'ya düşerim abi dedi . Dua bekliyor hepinizden . Yemin töreni varmış . Törenden iki hafta sonra dağıtım olacakmış . Gittiğim yerden ararım seni dedi , hepsi bu kadar . Onun nezlinde bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun
obaaa dimitride dönüyor harika oldu bu çok çok geçte olsa geri dönmelerine sevindimBana makosenlerimi giydirme Maskeliiii Doğu dedemin sözü ile gönderme yapıyorum sana kıymetimi bil
Ekli dosyayı görüntüle 48992
Raskoln'ün yancısı Dimitri geri dönüyor Geçen birisi sormuştu kim hatırlayamadım
Allah yardımcısı olsun kardeşimin zaten bizim malatyalıların çoğu doğuya düşüyor bizim sülalenin büyük kısmı doğuda güneydoğuda yaptı. abi bizi habersiz bırakma kardeşimizle ilgili ne zaman konuşursan bizi de bilgilendirirsinBugün @34rcp44 kardeşimiz beni aradı . Herkese çok selamı var . Dün gözlüğü kırılmış doktora giderken bir boşluk yakalayıp foruma girmiş jandarma olmuş büyük ihtimal Doğu'ya düşerim abi dedi . Dua bekliyor hepinizden . Yemin töreni varmış . Törenden iki hafta sonra dağıtım olacakmış . Gittiğim yerden ararım seni dedi , hepsi bu kadar . Onun nezlinde bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun
Recep mslatyalı mı ?obaaa dimitride dönüyor harika oldu bu çok çok geçte olsa geri dönmelerine sevindim
Allah yardımcısı olsun kardeşimin zaten bizim malatyalıların çoğu doğuya düşüyor bizim sülalenin büyük kısmı doğuda güneydoğuda yaptı. abi bizi habersiz bırakma kardeşimizle ilgili ne zaman konuşursan bizi de bilgilendirirsin
günaydın abi 34rcp44 adamın nicki hiç mi anımsayamadımRecep mslatyalı mı ?
La bu forumda ne kadar Malatyalı var tırsıyorum sizden artıkgünaydın abi 34rcp44 adamın nicki hiç mi anımsayamadım
baya malatyalı var aga biz her yerdeyiz ama bu forumdaki malatyalıların bazılarının bizimle alakası yok onu söylim anlarsın sen malatyada döverler bunlarıLa bu forumda ne kadar Malatyalı var tırsıyorum sizden artık
Yarın hangi kanalda maç aga? Bizim Trabzon maçıyla çakışmazsa izlerim belki. Anadolu kulüplerinin maçlarını izlemeye bayılırım özellikle iki hasım takımın maçları çok heyecanlı oluyor.baya malatyalı var aga biz her yerdeyiz ama bu forumdaki malatyalıların bazılarının bizimle alakası yok onu söylim anlarsın sen malatyada döverler bunları