Survivor 8. Bölüm Yorumları

Gönüllülere baraka gelmis :D

Acun gönüllülere mudehale ediyor baktı yarışmalarda hep ünlüler kazanıyor böreği 3dilime çıkardı şimdi baraka verdi

Utopyoda böyle değildi.. Sonradan güç zehirlenmesi yaşadı orada mütevazi Anadolu çocuğuydu çok destekleyen olunca çocuğu şaşırttı.. Gerçi bana bu numara geliyor kendince bir Semih öz Türk yaratmış ergenler boyle iddialı, yalnız, isyankar, alayına gider yapan tipleri sever diye düşünmüş onu oynuyor
Kesinlikle ütopyada böyle değildi. 24 saat izlerdim. Ütopya canlı ile tv arasında cok fark vardı. Tvde hep kötuydu. Ama canlı da değildi. Acunun montaj hilesini ütopyayla ögrendim. Belki bu kadar sivri değildir adada bilemiyoruz. Sonuçta anlaşmayla girdi yine rol kesiyordur:X @RevaN sen yine de çok bilenme :F

@beyazsoy baraka zaten bir süre sonra verilecekti müdahele degil yani bu zamani gelmis vermisler barakayi :D

Dokunulmazlik oyunu güc oyunu gönüllüler alir bence :D

@Harunnn60 neye müdahale etti ki baraka veriliyordu zaten sonradan ve verdiler yani baska ne yapti :D
Börek sayısını arttırdı. Gönüllüleri destekleyici sözler söyledi. Baraka evet 2 hafta sonra veriliyordu ama genellikle Cumartesi verilmezdi oradanda 2-3 gün önce vermiş. :A Bizden kaçmaz @beyazsoy . :A

@Harunnn60 efendiligi bilemem de cok iyi yarisiyor sampiyonluk icin en büyük adaylardan biri bence ama yarin ki oyunda ibrahim ve damlaya kaybederse ayip eder yani :D