Kesinlikle ütopyada böyle değildi. 24 saat izlerdim. Ütopya canlı ile tv arasında cok fark vardı. Tvde hep kötuydu. Ama canlı da değildi. Acunun montaj hilesini ütopyayla ögrendim. Belki bu kadar sivri değildir adada bilemiyoruz. Sonuçta anlaşmayla girdi yine rol kesiyordurUtopyoda böyle değildi.. Sonradan güç zehirlenmesi yaşadı orada mütevazi Anadolu çocuğuydu çok destekleyen olunca çocuğu şaşırttı.. Gerçi bana bu numara geliyor kendince bir Semih öz Türk yaratmış ergenler boyle iddialı, yalnız, isyankar, alayına gider yapan tipleri sever diye düşünmüş onu oynuyor
Bu teorinin goygoyu çok döndugu için o sesin finaliyle rafa kalktı galğbaBuna göre Nihal kaZanacak)))
Batmanlıydi finale hiç mersinli çıkmadı galibaBu teorinin goygoyu çok döndugu için o sesin finaliyle rafa kalktı galğbao sesteki cocuk nereliydi? Ona göre ordan yuruyelim finalistlere
![]()
Allahtan acun mersinli değilmiş))) bayağı geyiği dönerdi))Bu teorinin goygoyu çok döndugu için o sesin finaliyle rafa kalktı galğbao sesteki cocuk nereliydi? Ona göre ordan yuruyelim finalistlere
![]()
Araştırmak gerek batmanlı kimler var survivordaAllahtan acun mersinli değilmiş))) bayağı geyiği dönerdi))
Yok sanırımAraştırmak gerek batmanlı kimler var survivorda![]()
Yarın sevdiim oyun varSemihin omzu nolcak bakalım
![]()
Yok yine müdahale etti bence.@beyazsoy baraka zaten bir süre sonra verilecekti müdahele degil yani bu zamani gelmis vermisler barakayi![]()
Börek sayısını arttırdı. Gönüllüleri destekleyici sözler söyledi. Baraka evet 2 hafta sonra veriliyordu ama genellikle Cumartesi verilmezdi oradanda 2-3 gün önce vermiş.@Harunnn60 neye müdahale etti ki baraka veriliyordu zaten sonradan ve verdiler yani baska ne yapti![]()
Yok şaka maka bende Gönüllüler tarafındayım ama Ünlülerden de Atakan hoşuma gidiyor.@Harunnn60 o kadar da olur canim ölsün mü adamlar![]()