Adam hırs yapınca alıyor.Hahaha Semihi böyle görmek istiyoruz adam kendini bulmaya başladı@Harunnn60
Adam hırs yapınca alıyor.Hahaha Semihi böyle görmek istiyoruz adam kendini bulmaya başladı@Harunnn60
Semih iyiki bi oyun kazandı, 2 ay susmaz artık.Kazanması bu kadar zor mu? O zaman Atakan hiç susmasın, hep oyun kazanıyor.
Niye güçleri yok ki senle Gizemi potaya sokmalarına? Bu adam şimdiden kendini SMS 1. si yapmış ya çok gülüyorum, sen 1. ol gülüm Ütopya Finalindeki morarmanı bir daha yaşarsın.![]()
Adam gerçeği söylüyorSemih kendinden milleti nefret ettirmek için çok çabalıyor.. Türk halkı bu kadar kendini beğenmiş kişileri sevmez.. Ki semihin geldiği sosyolojik yapıda bu terbiye çok sıkı verilir bu oğlan kime çekti)))
Galiba sadece flimlerdeki dualari izlemissin. Hiristiyan ulkesinde kaliyorum ve Dua sekli hep ayni degil. Bu cocugun dininide bilmiyorum ve din ayirimida yapmiyorum.Hiristiyanlar faklı dua eder hac çıkarır felan.. Hacı nerde gördun.. Çoğun üzerine gitmeyin bu kadar ya
Turabi Mersin'liymiş@beyazsoy Maşallah herkes de övüyor, neyini seviyorlar bilmiyorum gerçekten.
Turabi neden oy aldıysa bu adam da o yüzden alır.
Buralarda da çok yabancı var ve Avrupalılarin fazla dindar olmadığı da bir çok araştırmaya konu olmuş Ve burda da çok Müslüman var.. Müslüman nasıl dua edilir biliyoruz.. Semihçiler bol bol kaps yapıyor malum ergenler çoğu.. Her numarayı yapabilir.Galiba sadece flimlerdeki dualari izlemissin. Hiristiyan ulkesinde kaliyorum ve Dua sekli hep ayni degil. Bu cocugun dininide bilmiyorum ve din ayirimida yapmiyorum.
Resmi internette görmustum
Evet cok dindar degiller dogru. Interneteki resimlere cok guvenmiyorum zaten.Buralarda da çok yabancı var ve Avrupalılarin fazla dindar olmadığı da bir çok araştırmaya konu olmuş Ve burda da çok Müslüman var.. Müslüman nasıl dua edilir biliyoruz.. Semihçiler bol bol kaps yapıyor malum ergenler çoğu.. Her numarayı yapabilir.
İnsanlara beyin terk diye hakaret et sonra Semih egolu de bu ne tezatlık yahuSemihseverler Semihle ilgili kötü tweetlerimi beğeniyorlar.Zaten fan olmalarından beyin terk olmaları anlaşılıyor.
Bi insan niye Semihi tutar ki? Bu kadar egoist bir insan, iyi bir yanını görmedim, sürekli kışkırtıcı.
Ciddi mi Vallahi görmedim mesajlarını etiketlerle pek ilgilenmiyorum@Maskeli Fedai sonunda bir mesajima cevap verebildin be kac oldu sana bir seyler yaziyorum hic cevap vermiyorsun en son küs müyüz yazdim ona da cevap vermedingörecez bakalim finale kalir ama kazanir mi bilemem
![]()
Soy ismi tütüncü.. Belliki dedeleri tütün üreten köylüler Izmir tireli.. Hiristiyan olsa soy ismi farklı olur.. Pek mantıklı gelmiyor bu iddia.. Hem dindar biri başkasının dinine yorum yapacağını sanmamEvet cok dindar degiller dogru. Interneteki resimlere cok guvenmiyorum zaten.
Utopyoda böyle değildi.. Sonradan güç zehirlenmesi yaşadı orada mütevazi Anadolu çocuğuydu çok destekleyen olunca çocuğu şaşırttı.. Gerçi bana bu numara geliyor kendince bir Semih öz Türk yaratmış ergenler boyle iddialı, yalnız, isyankar, alayına gider yapan tipleri sever diye düşünmüş onu oynuyor@beyazsoy Maşallah herkes de övüyor, neyini seviyorlar bilmiyorum gerçekten.
Turabi neden oy aldıysa bu adam da o yüzden alır.
Buna göre Nihal kaZanacak)))Turabi Mersin'liymiş
Ütopya tuncay da mersinli
Yst'deki bi cocuk da mersinliymiş
Sanırım o ses yada rising stardaki de mersinliymiş... bu 4ü mersin yuzunden kazanmış![]()