Çok yetenek isteyen oyun değildi ondan))) sadece bir yerde sert döndürmek lazımdı Semihte onu yaptı atış olaydı acirdim gönüllülere)))
Avatar beyin salatası olduBu maçın en anlamlı sahnesi semihin kazanması değil serkayin dua ettiği sahne adama iftira attan Semihcilere tokat gibi gelmiştir)))
Oyunların sonunu hiç beceremezdi bugün yapacağı tuttu hayret.
Atakan da dua etti Semih'e karşıBu maçın en anlamlı sahnesi semihin kazanması değil serkayin dua ettiği sahne adama iftira attan Semihcilere tokat gibi gelmiştir)))
Acun sayesinde özel oyun seçti. Yetenegi az oyun seçti)))Avatar beyin salatası oldu![]()
9-9 du sonuçta beyazsoy. Her sey Semihe bağlıydı.Çok yetenek isteyen oyun değildi ondan))) sadece bir yerde sert döndürmek lazımdı Semihte onu yaptı atış olaydı acirdim gönüllülere)))
Bekliyoruz. Serkan'ın elenmesiyle Semih'in oyunları hiç zevkli değil.Oyunların sonunu hiç beceremezdi bugün yapacağı tuttu hayret.Atakan intikamını alır bunun.
![]()
Din meselesimi bu ? Herkesin dini kendisine, dua kismina dikkat etmedim ama her dinden kisiler dua ederBu maçın en anlamlı sahnesi semihin kazanması değil serkayin dua ettiği sahne adama iftira attan Semihcilere tokat gibi gelmiştir)))
Dua etmeye değil.. Benim dikkat çektiğim nokta serkaya semihciler kaps yapmış namazndan hoşlanmıyorum diye ona gönderme yaptimAtakan da dua etti Semih'e karşı![]()
Açıklamami yaptim yukardaDin meselesimi bu ? Herkesin dini kendisine, dua kismina dikkat etmedim ama her dinden kisiler dua eder