Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ve Aleykümselam abla sanadavadidaşlarım selamlar
Ve Aleykümselam abla sanadavadidaşlarım selamlar
Ve Aleykümselam abla sanada
İyiyim abla hamdolsun sen?
Aman çok dolanma Bugün beni ayar ettiler zaten.çok şükür ablam bende iyim dolanıyorum forumda
Aman çok dolanma Bugün beni ayar ettiler zaten.
Boşver abla reyting listesi onları ayar etmeye yeter de artar bile. 😉 Düşene bir de biz vurmayalım Haftaya efsane bir bölümle tahtımızı geri alırız sıkıntı yok 😉oy kıyamam kim ayar etti seni bizde onu ayar edelim😉
Boşver abla reyting listesi onları ayar etmeye yeter de artar bile. 😉 Düşene bir de biz vurmayalım Haftaya efsane bir bölümle tahtımızı geri alırız sıkıntı yok 😉
Aynen doğru https://eksisozluk.com/kadir-cermik--1696076 bu kişi sedlendiriyor. Zaten Kenan Çoban EDHO'da kendi sesiyle oynuyor Vadi'de dublaj olduğu çok belliydi. Ben de duyunca şok olmuştum.Herkese Selam.
Şimdi bunu gördümde doğru mu bu? Ben yeni duyuyorum. 😕
Ekli dosyayı görüntüle 48990
@Maskeli Fedai @Çiğdem- @Doğu @vadikızı
Oo paşam sen uğrarmıydın buralara Bizim çöplüğümüz burası biz her daim burdayız 😉@Doğu ne yapıyon buralarda
Vaaaay şekil yaparmış bizeOo paşam sen uğrarmıydın buralara Bizim çöplüğümüz burası biz her daim burdayız 😉
Burası benim evim sayılır sen henüz kiracısınBana makosenlerimi giydirme Maskeliiii Doğu dedemin sözü ile gönderme yapıyorum sana kıymetimi bil
Ekli dosyayı görüntüle 48992
Raskoln'ün yancısı Dimitri geri dönüyor Geçen birisi sormuştu kim hatırlayamadım