CS:GO'ya Türkiye Haritası Geldi!

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Reaksiyon puanı
20,621
Puanı
860
CS:GO'DA TÜRK ESİNTİLERİ

2016-02-18_00015.jpg

Dünyanın en çok oynanan online FPS oyunlarından biri olan Counter Strike Global Offansive için bugün 1.9 GB boyutunda bir güncelleme geldi.
2016-02-18_00014.jpg

Yapımcı şirket Valve, İstanbulun dar sokaklarını anımsatan haritaya De_Mikla ismini verdi. Haritada en çok dikkat çeken ise Atatürk’ün “Atahürg” şeklinde yazılmış olan posteri oldu.
İşte haritadan bazı fotoğraflar;
2016-02-18_00019.jpg

2016-02-18_00025.jpg

2016-02-18_00018.jpg
2016-02-18_00020.jpg

Bu tarz mapların varlığından bir haberdim, bi haritada oynuyorum girersemde genelde.

Yama gibi bir kalitede olmuş, garipsedim. Eğer doğruysa, son hali buysa en azından keşke aralarında bir Türk olsaymışta doğru yazılışlarını gösterseymiş.

Bu tarz mapların varlığından bir haberdim, bi haritada oynuyorum girersemde genelde.

Yama gibi bir kalitede olmuş, garipsedim. Eğer doğruysa, son hali buysa en azından keşke aralarında bir Türk olsaymışta doğru yazılışlarını gösterseymiş.
Ben de sadece tek bir haritada oynuyorum. Bu saçmalığı görünce şok oldum şimdi gezdim haritayı çok berbat olmuş zaten :) Atatürk'ün adını yanlış yazmaları da çok tuhaf. Oynayan Türk oyuncular itiraz etmek için ticket atıyor Steam'e ki haklılar da. Atahürg nedir Allah aşkına :F

Ben de sadece tek bir haritada oynuyorum. Bu saçmalığı görünce şok oldum şimdi gezdim haritayı çok berbat olmuş zaten :) Atatürk'ün adını yanlış yazmaları da çok tuhaf. Oynayan Türk oyuncular itiraz etmek için ticket atıyor Steam'e ki haklılar da. Atahürg nedir Allah aşkına :F

Cs go gibi bir oyunun Arçelik'i koyup lisanstan kaçmak için farklı yazacağı, anlaşılamayacak bir durum bence. :(

Atatürk ise lisansla alakalı olamaz, neden yanlış yazdılar bilmiyorum. Hani lisans isteyen biri olsa dahi hakaret gibi gözüküyor şuan. Resimden bahsetmiyorum bile.

Güzel haber ama koskoca Valve ve Steam'in Atatürk'ün adını yanlış yazmaları cok kötü olmuş. Hicmi Wikipedia'ya bakmadılar.

Neyse güzel olmuş gerçekten. Zaten CS:GO'yu Türkler cok oynuyor. Hatta ilk 3 te olabiliriz o derece. :A

Galiba telif hakkı yüzünden. :)

Son düzenleme: