Serenay iyi oyuncu ya. Sende tanı seversin bence.
Serenay iyi oyuncu ya. Sende tanı seversin bence.
aa bune ayoll ne zaman başladı bu sonuclar sen demesen haberim yok@Çiğdem- @Harunnn60 güzel puanlarınız için teşekkürler.
@pompy senin puan da fena değil teşekkürler.![]()
hiçç sevmem ama adanalı dizisindne sahnesi gelmiş oyüzden cnm
ıyy pis gaza getirme jensenın kucağına düşesice .ss@vadikızı nasılki şarkı yarışmasında @sokak sanati na kafayı taktıysa burdada sana kafayı taktı artık sittin sene bir puandan bir gram fazlasını vermeyecektirsen hapı yutmuşsun
![]()
adanalıda seviyordum zaten kızı onun için bende hakkından fazla verdim sankiSerenay iyi oyuncu ya. Sende tanı seversin bence.![]()
aynen adanalıda bende seviyordum serenay ı sonra işi bozduhiçç sevmem ama adanalı dizisindne sahnesi gelmiş oyüzden cnm![]()
bari ingilizce yazsaydın 16 sene kurtulamaz felan@vadikızı nasılki şarkı yarışmasında @sokak sanati na kafayı taktıysa burdada sana kafayı taktı artık sittin sene bir puandan bir gram fazlasını vermeyecektirsen hapı yutmuşsun
![]()
@vadikızı nasılki şarkı yarışmasında @sokak sanati na kafayı taktıysa burdada sana kafayı taktı artık sittin sene bir puandan bir gram fazlasını vermeyecektirsen hapı yutmuşsun
![]()
Adanalı'dan fazla ekmek yok bana Medcezir sahneleri ağırlıkta olacak cadıcım.aa bune ayoll ne zaman başladı bu sonuclar sen demesen haberim yok
@Harunnn60 @pompy @vadikızı @GunesinOglu teşekkürler
aa benden serenaya puan çıkmazdı ama adanalı dizisinden dolayı o diziden devam et bence medcezirte geçme @Bully![]()
ıyy pis gaza getirme jensenın kucağına düşesice .ss
Adanalı'dan fazla ekmek yok bana Medcezir sahneleri ağırlıkta olacak cadıcım.![]()
Adanalı'dan fazla ekmek yok bana Medcezir sahneleri ağırlıkta olacak cadıcım.![]()
aa ozaman medcezire @destere ve benden çifte 1 mi oluyoradanalıda seviyordum zaten kızı onun için bende hakkından fazla verdim sanki
aynen adanalıda bende seviyordum serenay ı sonra işi bozdu![]()
budanan şey daha gür çıkar derlerjenseni budamışlardı o açıdan düşsemde sorun olmayacaktır![]()
@xemrexxx in oyları
tuncel kurtiz 9
perran kutman 8
serenay 7
ece 6
ozge 5
selen 4
tuba 3
nurgul2
ahmet kural 1
@destere nin oyları
ahmet kural = 10