Aynen aga yorumlarini cok begeniyorum senden benden daha iyi Vadici 😉youtube yorumlarına efe avcı damgasını vuruyor adeta helal olsun adama meşhur oldu popüler vadiciler listesinde başı çekiyor![]()
Eyvallah aga sagolasinFragmanı çok beğendim. Nostaljik bir hava var. Polat çökmüş adamı yaşlandırma tekniği ile mi yaşlandırdınız naptınız
@takas @china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Since2011 @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @Doğu @123mn
Al aga etiket benden @takas![]()
o kadar da değil ama sağlam adam youtube fenomeni olacak bu gidişle yorum yapar yapmaz beğeni rüzgarı geliyorAynen aga yorumlarini cok begeniyorum senden benden daha iyi Vadici 😉
hadi lan ordan abartmayınAynen aga yorumlarini cok begeniyorum senden benden daha iyi Vadici 😉
Ne Zaman ff'e davet edecen Efe'yiyoutube yorumlarına efe avcı damgasını vuruyor adeta helal olsun adama meşhur oldu popüler vadiciler listesinde başı çekiyor![]()
aga tembellik yapma bekliyoruz arada yorum yap sen sağlam vadicilerdensin bak bölüm süper@takas aga eksiklerim var tv den izlemiyorum su anda![]()
sadece bölüm ve fragmanlar var üstelik sahne paylaşımı falanda yok 1 numarayız 1 ötesi yokO değil de inanılmaz izlenme rakamları var youtube'da 307.867.702 görüntülenme almışız. Bu resmi youtube kanalı daha önceden açılsaydı +500 milyon izlenme rahat alırdık. Oyun, müzik kanallarıyla yarışıyor resmen. Oldukça iyi.
İzlemediğim dizinin fragmanını niye izleyim?sadece bölüm ve fragmanlar var üstelik sahne paylaşımı falanda yok 1 numarayız 1 ötesi yok
başında beri olsa tüm rekorları alt üst ederdik ki zaten tüm rekorların tek sahibidir kurtlar vadisi
@Amoureux fragman nasıl![]()
tamam aga bekliyoruz vadiden vazgeçme@takas aga tv den dizi takip etmiyorum artik yogunum netten izlerim ama bakabilirsem arada yorum da yaparim tabi![]()