AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9.bölüm bence güzel şekilde döndük aradan heyecanlı bir bölümdü:Z:Z:Z
@Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @destere @OzaN
aaa benim fragmanda beğendiğim adam hemen öldü ayol:F
darly füzeyle patlattı onları bölümünde en güzel sahnesiydi bence daryl süper:love1:

zombilerle ricklerin savaşıda bölümün diğer en iyi sahnesiydi çok heyecanlıydı maggie sonunda glleni gördü ama nerdeyse yine geberiyordu bu gleen çok yaşamaz 2 dir kurtuluyor 3.cüde çekirge gibi gider vlla hahaha :F:F:F

@Çiğdem- HDMI kablo aldım akşam bölümü 1080p olarak indireceğim sonra tv'de izleyeceğim HD olarak. :Z

Bu bölümde çizgi romana göre gitmişler sanırım . :) İyide olmuş. :)

@Çiğdem- HDMI kablo aldım akşam bölümü 1080p olarak indireceğim sonra tv'de izleyeceğim HD olarak. :Z

Bu bölümde çizgi romana göre gitmişler sanırım . :) İyide olmuş. :)
ben çizgi romanını bilmiyorum ama genel olarak heyecanlı bir bölüm oldu ve güzelde bitti yanı son 2 sezona oranla bu sezon bence toparladık baya :Z:Z:Z

6x9

Super bir bölümdü. Her dakikası olmasada son 20 dakika muhteşemdi ve ben gözlerime inanamadım.😱

Sarışın Kadın ile oğulları öldü. Ben o sahneyi küçük çocuğun hayali zannediyordum ama değilmiş.
Carl'ın gözünden vurulması ile Rick'in patlaması ve Zombileri kökten silmek için başlatan olay zinciri süperdi. Her dakikası çok keyifliydi.:D
Bir ara Gleen'de ölecek sandım.:( Resmen katliam yaptı dizi.

Son sahneyi sevmedim. El sıkma olayı türk dizisi gibi olmuş:F

Sezon finali bu bölüm olmalıydı. Efsane olmuş. 9.6/10

9.bölüm yok artık bu nasıl bir bölümdü ya..inanılmaz bir bölüm oldu ,harikaydı,çok iyiydi..
9.bölüm ara sezonun ardından ilk bölümdü ama baya sezon finali tarzındaydı..bütün sahneleri heyecan doluydu..jessienin oğlunu yaptığı heyecan hepsine pahalıya patladı..zombilerin orada çocuğu ısırması beklenmedik bir sahneydi..tüm hepsi bi yana jessie nin ısırılması ve Rick in mecburi olarak elini koparması hiç beklenmedik bir durumdu.buda yetmezmiş gibi öbür çocuk carola silah çekti ve gözünden vurdu..michonne onu öldürmese belkide Rick te ölüyordu.. Ayrıca maggie yi kurtarmak uğruna gelenn adeta kendini feda etti..Rick in gözü karardığı için o sinirle zombi topluluğu arasına daldı arkadaşları yardıma koşmasa kurtulması çok zordu.bölüm sonuna doğru abraham ile darly orda yetişemeseydi glenn kurtulması çok zordu..abraham ile darly ekibini çok iyi korudular.başta orada olmuş olsalar belkide bu olayları önleyenilirdi onlar..bölüm tek kelimeyle harikaydı..glennin maggie uğruna kendini feda etmesi çok etkili bir durumdu..bütün sahneleri iyidi dizinin birbirinin elini tutup yürüdükleri sahne dizinin en iyi sahnesiydi..çok iyi bir bölüm oldu.[\SPOILER]

ne kadar hızlısınız ya ? ben 3 gün önce yayınlanan dizinin altyazısını yeni buldum daha :)
aaaa ne yapalım ayoll okadar çok dizim varki yarına bırakmamaya çalısıyorum bunuda sabah görmüşken hemen aradan çıkardım şuana bıraksam vaktim olmucaktı kırgın çiçekler gelecek
:F:F:F

aaaa ne yapalım ayoll okadar çok dizim varki yarına bırakmamaya çalısıyorum bunuda sabah görmüşken hemen aradan çıkardım şuana bıraksam vaktim olmucaktı kırgın çiçekler gelecek
:F:F:F
Ben dizi yoğunluğundan dolayı bir türlü başka dizi izleyemedim.takip ettiğim diziler dışında başka bir dizi izlemek istiyorum ama bunları dahi zor yetiştirebiliyorum..ama yazın izleyemediğim dizileri izleyeceğim:)

Ben dizi yoğunluğundan dolayı bir türlü başka dizi izleyemedim.takip ettiğim diziler dışında başka bir dizi izlemek istiyorum ama bunları dahi zor yetiştirebiliyorum..ama yazın izleyemediğim dizileri izleyeceğim:)
25 güncel dizim var ayoll hergün 3-4 tane geliyor hahahah:F:F:F

The shannara ilk iki bölümü izledim..ama sonraki bölümleri daha izleyemedim..lucifer ile arrow-the flashın uzantısı olan diziyi daha izleyemedim.
ben şuan flashı öneriyorum vlla hazır daha 2.sezondayken bence flasha başla genelde çok iyi fantastik diziler hep sezonları uzun oluyor flash birikmeden başlamanızı öneririm ben:F