Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kanal D haric sadece youtubeKanalD dahil mi hariç mi?
Kanal D haric sadece youtubeKanalD dahil mi hariç mi?
955.000 olmuşOhaaaaa 1 Günde 850.000 izlenme 😱 Hey MaşallahUçmuşuz
![]()
başka bi kelime kullansa orasını ya keserler ya sansürlerler suç aletini kes diyor orjinal oayyy ne güüzel emeğinize sağlık önce eski vadiyi şuankı dönemdede birileriyle izleyip o bölümleri tekrar yorumlamayı çok istiyordum gerçekten tek tek bölüm yorumları yapıcaksak eğer çok memnun olurum
@Polat Şaşmaz 1-55 bölüm arası olan bölümlerin orjinalları bendede mevcut 2005 yılında gazeteden sinegraf veriyordu ilk 2 sezonu ayy tabi bazıları eksik ama çoğu duruyor anı olsun diye saklıyorum senin 20.bölüm dediğin son sahneye baktım bende farklılık göremedim ayol![]()
24.bölüm galiba malesef bende kaybolmuş bakamadım @Doğu @takas @Master.1000
çakırın tecavüzcüyü öldürdüğü sahnede şuankı videolarda suç aletini kes diyor fermana ama ben orjinalınde farklı cümle kullanıyor diye hatırlıyorum suç aletini değilde başka bir kelime kullanıyor çakır orada öyle aklımda kalmış o sahneye bakın derim![]()
Bu bolum 4 gunde 2 milyonu gececek herhalde955.000 olmuşgeç yüklemeselerdi 1 milyonu geçmişti
başka bi kelime kullansa orasını ya keserler ya sansürlerler suç aletini kes diyor orjinal o
ilk reklamdan sorna güzeldi amaBu bolum 4 gunde 2 milyonu gececek herhalde![]()
Aynen guzeldi. İnşallah citayi yukseltirler abi bile begendiyse bu bolumu bir gelisme var demektirilk reklamdan sorna güzeldi ama
Burdayız da sen nerdesin aga?haftasonu inzivaya çekildi vadiciler konuda ses yok![]()
inzivaya çekildimBurdayız da sen nerdesin aga?![]()
Izle izle aradaki kaliteyi gorunce kendini tutamayip indireceksin 😉inzivaya çekildimaga bölümü yüklediysen özelden link at bakayım
Öncelikle vk hesabı aç aga ki senin vardır eminiminzivaya çekildimaga bölümü yüklediysen özelden link at bakayım
iyi akşamlar agaCümleten iyi akşamlar yeni geldim![]()
ya ne survivoru aga boş işler bunlarÖncelikle vk hesabı aç aga ki senin vardır eminimUyuma şu Survivor bitene kadar da yollayacam sana grup daveti. Çok heyecanlı şu an kavga gürültü gırla
![]()
Aga sen Vadi'den başka bişey izlemez misin?iyi akşamlar aga
ya ne survivoru aga boş işler bunlar![]()
Beyaz Futbol'u aç agaiyi akşamlar aga
ya ne survivoru aga boş işler bunlar![]()
bıraktım aga beyaz futbolu çok geç saatte oynuyor sabah kalkamıyorumBeyaz Futbol'u aç aga![]()
izlerim aga ama boş şeyler izlememBeyaz Futbol başladı yarıldım yine yaa Abdülkerim Rasim'e cezerye getirmiş![]()
Aga sen Vadi'den başka bişey izlemez misin?![]()