@Harunnn60 cünkü eda kavganin basrolü oldugu icin fragmanda ön planda bu normal bir sey yani :D

Fragmanda Eda ön planda. :A @beyazsoy haklı çıktın. :A
Acun başkasına yurusun diyeceğim ünlüler o kadar boş ki acun mecbur kaldı. Hadi duygu taklidi yapıyor desem duygu huzursuzluk çıkardığında haklı olurdu bu kız hep bir laf çarpma iğneleme sürekli ortalığı karıştırma derdinde . duyguda çıkmaz bundan

@Harunnn60 gecen hafta da kavga ediyordu eda, nagihanla yılmazla falan hep tek basina kavgalari vardi o nedenle biraz ön planda gibi görünüyor :D

Acun başkasına yurusun diyeceğim ünlüler o kadar boş ki acun mecbur kaldı. Hadi duygu taklidi yapıyor desem duygu huzursuzluk çıkardığında haklı olurdu bu kız hep bir laf çarpma iğneleme sürekli ortalığı karıştırma derdinde . duyguda çıkmaz bundan
Survivoru yine izlemedim :A sanırım diyet işe yaradı :D

Pazar günleri izle sadece. :A
anladığım kadarıyla buyılki seçilenler insanları pek sarmamış yılmaz morgul dısında tanınan birisi yok onuda millet gülmek için takip ediyordur beni bile güldürmüştü geçende:F
acun yılmazı elinde tutabildiği kadar tutsun yoksa bu yılkı survivorda iş yok gibi:F

anladığım kadarıyla buyılki seçilenler insanları pek sarmamış yılmaz morgul dısında tanınan birisi yok onuda millet gülmek için takip ediyordur beni bile güldürmüştü geçende:F
acun yılmazı elinde tutabildiği kadar tutsun yoksa bu yılkı survivorda iş yok gibi:F
Bende Semih için bakıyorum sonuçta onu tanıyorum bir tek. :F

Bende Semih için bakıyorum sonuçta onu tanıyorum bir tek. :F
O tek yeter izlemem için :A
CbLeVT8WwAAyV1s.jpg