- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
onun yerine çok aradım altarnatif ama bulamadım
Miley Cyrus deseydin. Çirkin çirkin hareket ediyordu. Sorun olmazdı.
onun yerine çok aradım altarnatif ama bulamadım
ayy qdestere sağ olsun o kadının iğrenç olduğunu yazmış benim midem çok hassas o kadının videolarını spoiden açmadım bile haksızlık olduysada ohh olsunMiley Cyrus deseydin. Çirkin çirkin hareket ediyordu. Sorun olmazdı.
çok akıllıca davranmış @Çiğdem- zaten ben kazayla açtım yoksa bilsem böyle berbat bir klip yaptığını bende açmayacaktım
bu dediğin klibe baktım burda pek kötü çıkmamış @sokak sanati nın koyduğu klibin yanında bu senin dediğin sütten çıkmış ak kaşık kalır ben daha çok ağzından burnundan kusmuk fışkıranlardan nefret ederimŞuna baksana.
Tıkla
bu dediğin klibe baktım burda pek kötü çıkmamış @sokak sanati nın koyduğu klibin yanında bu senin dediğin sütten çıkmış ak kaşık kalır ben daha çok ağzından burnundan kusmuk fışkıranlardan nefret ederim
Gayet fantezili olmuş işte. Ballı sütlü.
ayyy bakmadığım çok iyi olmuş çikolatalı puding yiyecem çünkü birazdan dolapta soğmasını bekliyorum iştahım kaçmasınbu dediğin klibe baktım burda pek kötü çıkmamış @sokak sanati nın koyduğu klibin yanında bu senin dediğin sütten çıkmış ak kaşık kalır ben daha çok ağzından burnundan kusmuk fışkıranlardan nefret ederim
ayyy bakmadığım çok iyi olmuş çikolatalı puding yiyecem çünkü birazdan dolapta soğmasını bekliyorum iştahım kaçmasın
Bu kız önceden ne güzeldi hem karakterr olarakta öyledi. Nasıl değişti bu kadar. İnsan hayret ediyor...bu dediğin klibe baktım burda pek kötü çıkmamış @sokak sanati nın koyduğu klibin yanında bu senin dediğin sütten çıkmış ak kaşık kalır ben daha çok ağzından burnundan kusmuk fışkıranlardan nefret ederim
ayyy bakmadığım çok iyi olmuş çikolatalı puding yiyecem çünkü birazdan dolapta soğmasını bekliyorum iştahım kaçmasın
C ve D gruplarınada bak oralarda var zaten.
daha puan vereceğim zaten hepsinin izlemem lazım ? ama ne zamana kadar süremiz var sen onu söyle geniş zamanda izletelim