2015 En Favori Yabancı Şarkı | 1. Tur - A Grubu

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkı çok güzel. 1 milyar dinlenmeye sahip ve Türkiye'de en çok çalınan yabancı şarkı.:D Hangi alışveriş merkezine girsem bu çalar. Meşhur yani.
neyse zevkler ve renkler diyelim :) dünyadaki 1 milyar insan bizden değildir :) hem @Çiğdem- le tüm alışveriş merkezlerini dolaştık bir kez bile rastlamadık bu kötü şarkıya :)

Same Old Love'a yazık olacak gibi, olmasın. :(
4 arkadaş daha bulsak benim oy verdiğim dörtlüyü destekleseler ilk şarkıyı eleme imkanımız olacak :)

neyse zevkler ve renkler diyelim :) dünyadaki 1 milyar insan bizden değildir :) hem @Çiğdem- le tüm alışveriş merkezlerini dolaştık bir kez bile rastlamadık bu kötü şarkıya :)

Giresun bizden değildir.:A
Youtube açıkladı. Türkiyeden en çok izlenen ve dinlenen bununla hey mama.:D

Çok şükür bitirdin hepsini. :A

acleye getirmemek lazım bu işleri acele edersem şarkıları atlatmam lazımdı öyle olunca en seksi nakaratları kaçırmış oluyorum :)
bu arada senin şirret kız miley cyrus bütün gruplarda elenmiş tekmeyi yemiş şutlanmış yani :)))

4 arkadaş daha bulsak benim oy verdiğim dörtlüyü destekleseler ilk şarkıyı eleme imkanımız olacak :)
İlk şarkı içlerinde en iyisi. :):)

Giresun bizden değildir.:A
Youtube açıkladı. Türkiyeden en çok izlenen ve dinlenen bununla hey mama.:D

külliyen yalan ?
ama mesela eva simons 47 milyon kez izlenmiş ve yorumlara bak yüzde 70 i nerdeyse türkçe yorumlar biz eva tarzı şeyleri seviyoruz :)

acleye getirmemek lazım bu işleri acele edersem şarkıları atlatmam lazımdı öyle olunca en seksi nakaratları kaçırmış oluyorum :)
bu arada senin şirret kız miley cyrus bütün gruplarda elenmiş tekmeyi yemiş şutlanmış yani :)))
Benim ki mi. :A Ya benimki derken Katy'cim yok hiç guruplarda ya. :( Valla albümü 2015'te yapsaydı şimdi lsiteyi silip süpürmüştük. :Z

İlk şarkı içlerinde en iyisi. :):)
işte o en iyisi dediğin şarkıyı liste dışı yapabilseydim dünyalar benim olacaktı ama sihirli değneğim yok :) miley in elenmesine ne kadar mutlu olduysam ilk şarkının elenmesinede o kadar mutlu olacağım :)

Benim ki mi. :A Ya benimki derken Katy'cim yok hiç guruplarda ya. :( Valla albümü 2015'te yapsaydı şimdi lsiteyi silip süpürmüştük. :Z

onu bana anlatma @sokak sanati na anlat:)
oysa sen hep rihannayı desteklemiş bir insansın ama buna rağmen sokak sanati o kadar art niyetliki senin adayın katy perry i listelere koymamış :)

işte o en iyisi dediğin şarkıyı liste dışı yapabilseydim dünyalar benim olacaktı ama sihirli değneğim yok :) miley in elenmesine ne kadar mutlu olduysam ilk şarkının elenmesinede o kadar mutlu olacağım :)

oysa sen hep rihannayı desteklemiş bir insansın ama buna rağmen sokak sanati o kadar art niyetliki senin adayın katy perry i listelere koymamış :)

Katy şarkı çıkarsa koyardım.:F

@sokak sanati aynen bari 1 şarkı koysaydın.ss :ppp:

aaa görende birlikte çıktık alışverişe sanıcak bugünde sevgiller günü yanı millet yanlış anlamasın :F:F:F

Lean On
Locked Away
Same Old Love
Wildest Dreams

Sadece Lean On'u beğendim geri kalanını salladım diyebilirim :A
Miley Cyrus'un saçma klibine ve şarkısına zor dayandım aday olması bile tuhaf :D
Taylor Swift'in sesi güzelmiş :)

Emeğine sağlık :D

Lean On
Locked Away
Same Old Love
Wildest Dreams

Sadece Lean On'u beğendim geri kalanını salladım diyebilirim :A
Miley Cyrus'un saçma klibine ve şarkısına zor dayandım aday olması bile tuhaf :D
Taylor Swift'in sesi güzelmiş :)

Emeğine sağlık :D

Same Old Love sevdiysen dinleyerek seçmişsindir.:X
Teşekkür ederim.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...