Polat Şaşmaz
Favori Üye
İyi geceler kardeşim Allah şifa versin inşallah yarına iyileşirsin..Bende yatim herkese cümleten hayırlı geceler allah rahatlık versin.
Hayirli geceler Allah rahatlik versinBende yatim herkese cümleten hayırlı geceler allah rahatlık versin.
ayyy ne güüzel emeğinize sağlık önce eski vadiyi şuankı dönemdede birileriyle izleyip o bölümleri tekrar yorumlamayı çok istiyordum gerçekten tek tek bölüm yorumları yapıcaksak eğer çok memnun olurumArkadaşlar vk.com'da güzel bir community hazırladım denemek için bir tane bölümü attım. Video upload ve işlenme süresi ile birlikte yaklaşık 2 buçuk saatimi aldı. Grup şu an kapalı vaziyette o yüzden telif derdimiz yok sadece @Polat Şaşmaz ve ben gruptayız. Zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağım inşallah.. Şimdilik video yükleme işiyle uğraşıyoruz. @Master.1000 da yardım ederse bu iş kısa sürede biter izlemeye başlarsınız.@takas @china_shangai @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Since2011 @vadikızı @Çiğdem- @-KADİR- @Maskeli Fedai @ABAY_06 @EFE UYSAL @Billy Kane @batuhankaralar @legolas9900 ve diğer arkadaşlar...
Off fragman sonu efsaneymiş. Şimdikilere on basar bu çok net. O değil de Doğu dedem Mito'ya yüzyılın postasını koymuş.Fragman muzigine dikkat
Aman aga gelmesin onu da mundar ederlerOff fragman sonu efsaneymiş. Şimdikilere on basar bu çok net. O değil de Doğu dedem Mito'ya yüzyılın postasını koymuş.Adam ses tonuyla duruşuyla tam bir devlet adamı. Keşke yeniden gelse en azından bi flashbackle bile görsek ne güzel olur...
Son bakimindan bu daha bi efsane aga su ters koseye bakar misinOff fragman sonu efsaneymiş. Şimdikilere on basar bu çok net. O değil de Doğu dedem Mito'ya yüzyılın postasını koymuş.Adam ses tonuyla duruşuyla tam bir devlet adamı. Keşke yeniden gelse en azından bi flashbackle bile görsek ne güzel olur...
O da doğru..Aman aga gelmesin onu da mundar ederler
Anlamadım? Neyse ben video yükleyeyim.Son bakimindan bu daha bi efsane aga su ters koseye bakar misin![]()
Video eklemeyi unutmusumO da doğru..
Anlamadım? Neyse ben video yükleyeyim.
KanalD dahil mi hariç mi?Ohaaaaa 1 Günde 850.000 izlenme 😱 Hey MaşallahUçmuşuz
![]()