Maskeli Fedai
Favori Üye
Vadiyi izledigin yok zaten hadi yaylan konudanEmrin olur![]()
Zaten durmaya da pek niyetin yok gibiEmrin olur![]()
YoooZaten durmaya da pek niyetin yok gibi)))))
Muhteşem ötesi bir sahnedir 😉 kaç kere seyrettim sayısını hatırlamıyorum .ne Zaman bi daha seyretsem ilk günkü heyecanı yaşıyorum 😉
Çok iyi bir sahnehahahah tövbe estafurullah
![]()
Aynen abi o sahneyi, ordaki duygu durumunu tarif edecek kelime yok o derece efsane ötesi.. Yüz kere izlesem aynı tadı alırım.Muhteşem ötesi bir sahnedir 😉 kaç kere seyrettim sayısını hatırlamıyorum .ne Zaman bi daha seyretsem ilk günkü heyecanı yaşıyorum 😉
Çok iyi bir sahne
aferin aga yokluğu hiç aratmıyorsun aynısını derdimVadiyi izledigin yok zaten hadi yaylan konudan![]()
bu sahneyi gerçekten anlatacak kelime yok sırf bu sahne tüm dizileri hiçe saymaya yeter necati şaşmaz gerçek bir efsane
Yükledinmi açılmayan bölümleriaferin aga yokluğu hiç aratmıyorsun aynısını derdim
bu sahneyi gerçekten anlatacak kelime yok sırf bu sahne tüm dizileri hiçe saymaya yeter necati şaşmaz gerçek bir efsane
Bu arada bu hesabı takip edin gerçekten on numara paylaşımları var adminini de tanırım kendisi sağlam bir Vadicidir ama Pusuyu sevmez Pusuya anlamsız bir tepkisi var
yükledim aga 69-78 arası bölümleri kopyalarken yanlış bişey yaptım galiba eve getirdiğimde açılmadı şimdi düzelttim ve böylece 97 bölümlük şaheser tamamlandı tamamen orjinal şekilde elimde artıkYükledinmi açılmayan bölümleri![]()
MB mı kaldı aga 1 TByükledim aga 69-78 arası bölümleri kopyalarken yanlış bişey yaptım galiba eve getirdiğimde açılmadı şimdi düzelttim ve böylece 97 bölümlük şaheser tamamlandı tamamen orjinal şekilde elimde artıkpusuyu da atacamda bu bölümler zor sığdı bilgisayara hatta baya video sildim
aga senin bilgisayar kaç mb
Onlar orjinal degil ki aga orjinalleri atarsinyükledim aga 69-78 arası bölümleri kopyalarken yanlış bişey yaptım galiba eve getirdiğimde açılmadı şimdi düzelttim ve böylece 97 bölümlük şaheser tamamlandı tamamen orjinal şekilde elimde artıkpusuyu da atacamda bu bölümler zor sığdı bilgisayara hatta baya video sildim
@-KADİR- aga sesin çıkmıyor dünden beri bişey mi oldu
orjinal orjinal çok ufak tefek şeyler eksiktir genel olarak orjinal agaOnlar orjinal degil ki aga orjinalleri atarsin
Vallaha la toplam boyutu. Ram'i değil hard disk boyutu.Yuh ulan atma![]()
yok aga da biraz yorgunluk varyükledim aga 69-78 arası bölümleri kopyalarken yanlış bişey yaptım galiba eve getirdiğimde açılmadı şimdi düzelttim ve böylece 97 bölümlük şaheser tamamlandı tamamen orjinal şekilde elimde artıkpusuyu da atacamda bu bölümler zor sığdı bilgisayara hatta baya video sildim
@-KADİR- aga sesin çıkmıyor dünden beri bişey mi oldu
Aynen hatta dün bir etkinlik yaptı kaçırdım buraya yorum yazıyorduk. Silmiş o twitleri8 Nisan 2004 Perşembe bir acı haber " Süleyman Çakır vefat etmiştir " koskoca bir nesli derinden etkileyen bir ölüm.
beni de çok derinden etkilemişti daha 10-11 yaşlarındaydım o bölüm günü çok net hatırlıyorum yatağım salondaydı içine girmiş vadiyi izliyorum babamda her zamanki gibi kitlenmişçakır ölmesin diye dua ediyordum ölünce girdim yorganın altına ağlayıp uyudum hiç unutmam babam gibi seviyordum çakırı o yaşta o bölüme gelince gözlerim yine dolacaktır kesin
@Doğu bu twitter hesabı iyiymiş aga daha yeni gördüm
orjinal orjinal çok ufak tefek şeyler eksiktir genel olarak orjinal aga
Yuh be benim c ile d yi toplasan 100 gb etmezyok aga da biraz yorgunluk var