11 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

polat gölge kavgasıyla son haftalar biraz toparlanır gibi olmuştuk reytingte ama yusuf inadı devam ederse yine 6 ortalamaya geri dönücez gibi görünüyor reytingte 😵😵😵

Bi 8'i göremedik anlaşılan sezon sonuna kadar bu ortalama ile devam edeceğiz. Bu arada günün analizi her zamanki gibi çok iyi aga eline sağlık @takas :)

Kördüğüm denildiği gibi bir here can uyandırmıyor ve boşluktan izleniyordu. Kösem biraz olaylı ilerlese ondan seyirciyi çalar ve artar dizi. AB'de 5'in altına düşsekte güzel sırada.
Total'de zaten konuşulacak bir şey yok. Malesef kötü gidiyor.:(

Kordugum dususe gecmi 4kusak reklamla daha da duser. Kosem artuk uzayip kisalmaz bu sezon seneye Allah kerim %20denek degisimine para yatirsin star :A @mrt-06

Maşallah Asla Vazgeçemem biraz daha devam etse ertsesi güne sarkıcakmış. :F Bu dizisde bişey yok aslında tamamen totalika entrikalar dönmesinden dolayı bu oranları alıyor.

Vadi bildiğimiz gibi gidiyor ne uzuyor ne kısalıyor Ab'si düşmüş biraz daha sıralama olarak.

Yeter özetsiz yayınlanınca yükselmiş ama sanki bundan fazlasını alamıyacak gibi duruyor.

Kördüğüm düşmüş dahada düşer gibi ilerliyen zamanlarda.

Kösem kötü gidiyor ab'de biraz artsada yetmez bu oranlar yakın zamanda bitirilme olasılığı çok yüksek.
Bu dizinin Ajantajı senaryonun degisik sekilde devam etmesi dizidede daha senaryo biraz daha karışıyorDiziye yeni oyuncu geliyor dizi 1 sezon daha ekran macerasına devam edecek Tolgahan Saysman farki diyelim ahah

KVP bu senaryoya göre mükemmel gidiyor. 13 yıldır takip eden seyirci olmasa 2-3 reyting bile alamaz bu senaryo açık konuşuyorum.

Asla Vazgeçmem 00:30 gibi bitmiş. Zaten dizi baştan aşağı kalitesizlik kokuyor bir de yaklaşık 5 saat yayınlanmış yuh yani.

Kördüğüm az biraz atak yapsa A/B'de birinci olur, senaryonun önü açık ama haftasonu tekrarı basmaları lazım.

Yeter düşüşe devam etmiş, klasik Koliba dizileri gibi sezon sonunda final yapar.

Kösem'in Mart ortasına kadar zamanı var sonra büyük final :F

KVP bu senaryoya göre mükemmel gidiyor. 13 yıldır takip eden seyirci olmasa 2-3 reyting bile alamaz bu senaryo açık konuşuyorum.

Asla Vazgeçmem 00:30 gibi bitmiş. Zaten dizi baştan aşağı kalitesizlik kokuyor bir de yaklaşık 5 saat yayınlanmış yuh yani.

Kördüğüm az biraz atak yapsa A/B'de birinci olur, senaryonun önü açık ama haftasonu tekrarı basmaları lazım.

Yeter düşüşe devam etmiş, klasik Koliba dizileri gibi sezon sonunda final yapar.

kördüğüme zaten tekrar basıyorlar bazı günler 2 tekrar veriyor :F nisanı görürse kösemi kimsecikler tutamaz:A

biz ona ucuz senaryo farkı diyoruz :D
yok canim ucuz senaryoda olsaydi simdi ekranda durmazdi cok ucuza hikayeler geldi gitti TolgahanSayisman farki bu 😉

bastan asagi kalitesizlik kokmasi icin kadronun guclu olmamasi lazim kadroya bakta bi konus istersen sureye gelirsek alissan iyi olur ara sira boyle yapcaklar rakipleride yapsin ne yapalim :F tam gaz devam yeni sezon rakiperini bekliyorlar

yok canim ucuz senaryoda olsaydi simdi ekranda durmazdi cok ucuza hikayeler geldi gitti TolgahanSayisman farki bu 😉

bastan asagi kalitesizlik kokmasi icin kadronun guclu olmamasi lazim kadroya bakta bi konus istersen sureye gelirsek alissan iyi olur ara sira boyle yapcaklar rakipleride yapsin ne yapalim :F tam gaz devam yeni sezon rakiperini bekliyorlar
valla kendi izleyicileri bile amine gülşe nin geçen haftaki oyunculuğunu yerden yere vurmuş:) ayrıca lale devrinden bir farkı yok tolgahan yine hırslı ama sevmediği kadınla evli saftirik kızımız var bir de esas kız aşk üçgeni yarat dur :) bir de zümrüt olmuş nur un annesi :))

Gecenin Kraliçesi ile yiyorsun zaten merak etme. :A
yav he he derim buna gk kadar hızlı akan bir senaryo yok :A ilk bölüm aşkı memnu dediler 2.bölüm ezel 3.bölüm intikam her bölüm birinden çakma diyorlar o dizilerdeki senaryoların çoğunu 5 bölümden tüketti dizi :A

yav he he derim buna gk kadar hızlı akan bir senaryo yok :A ilk bölüm aşkı memnu dediler 2.bölüm ezel 3.bölüm intikam her bölüm birinden çakma diyorlar o dizilerdeki senaryoların çoğunu 5 bölümden tüketti dizi :A
Hızlı akması önemli değil ki bilindik konular, aynı konu Acı Aşk dizisinde de işleniyor zaten. :A

Hızlı akması önemli değil ki bilindik konular, aynı konu Acı Aşk dizisinde de işleniyor zaten. :A
acı aşkta aynısının işlendiğini sanmıyorum artık başlangıç hikayesi aynı sadece :A
120-140 dklik diziler artık her dizide bilindik konular var önemli olan nasıl işlendiği :D

acı aşkta aynısının işlendiğini sanmıyorum artık başlangıç hikayesi aynı sadece :A
120-140 dklik diziler artık her dizide bilindik konular var önemli olan nasıl işlendiği :D
Ben de onu diyorum işte aşağı yukarı her dizide aynı senaryolar var önemli olan işlenişi, ucuz senaryo diye yermek anlamsız, şuan izlenen dizilerin hangisinde farklı bir senaryo var? Yine üçgenler, beşgenler, evlilik dışı ilişkiler çoğu dizide var; bu durumda senin mantığınla bakarsak Gecenin Kraliçesi de ucuz senaryo oluyor. :D