Bu dizinin Ajantajı senaryonun degisik sekilde devam etmesi dizidede daha senaryo biraz daha karışıyorDiziye yeni oyuncu geliyor dizi 1 sezon daha ekran macerasına devam edecek Tolgahan Saysman farki diyelim ahahMaşallah Asla Vazgeçemem biraz daha devam etse ertsesi güne sarkıcakmış. Bu dizisde bişey yok aslında tamamen totalika entrikalar dönmesinden dolayı bu oranları alıyor.
Vadi bildiğimiz gibi gidiyor ne uzuyor ne kısalıyor Ab'si düşmüş biraz daha sıralama olarak.
Yeter özetsiz yayınlanınca yükselmiş ama sanki bundan fazlasını alamıyacak gibi duruyor.
Kördüğüm düşmüş dahada düşer gibi ilerliyen zamanlarda.
Kösem kötü gidiyor ab'de biraz artsada yetmez bu oranlar yakın zamanda bitirilme olasılığı çok yüksek.
biz ona ucuz senaryo farkı diyoruzBu dizinin Ajantajı senaryonun degisik sekilde devam etmesi dizidede daha senaryo biraz daha karışıyorDiziye yeni oyuncu geliyor dizi 1 sezon daha ekran macerasına devam edecek Tolgahan Saysman farki diyelim ahah
kördüğüme zaten tekrar basıyorlar bazı günler 2 tekrar veriyor nisanı görürse kösemi kimsecikler tutamazKVP bu senaryoya göre mükemmel gidiyor. 13 yıldır takip eden seyirci olmasa 2-3 reyting bile alamaz bu senaryo açık konuşuyorum.
Asla Vazgeçmem 00:30 gibi bitmiş. Zaten dizi baştan aşağı kalitesizlik kokuyor bir de yaklaşık 5 saat yayınlanmış yuh yani.
Kördüğüm az biraz atak yapsa A/B'de birinci olur, senaryonun önü açık ama haftasonu tekrarı basmaları lazım.
Yeter düşüşe devam etmiş, klasik Koliba dizileri gibi sezon sonunda final yapar.
Kösem'in Mart ortasına kadar zamanı var sonra büyük final
yok canim ucuz senaryoda olsaydi simdi ekranda durmazdi cok ucuza hikayeler geldi gitti TolgahanSayisman farki bu 😉biz ona ucuz senaryo farkı diyoruz
bastan asagi kalitesizlik kokmasi icin kadronun guclu olmamasi lazim kadroya bakta bi konus istersen sureye gelirsek alissan iyi olur ara sira boyle yapcaklar rakipleride yapsin ne yapalim tam gaz devam yeni sezon rakiperini bekliyorlarKVP bu senaryoya göre mükemmel gidiyor. 13 yıldır takip eden seyirci olmasa 2-3 reyting bile alamaz bu senaryo açık konuşuyorum.
Asla Vazgeçmem 00:30 gibi bitmiş. Zaten dizi baştan aşağı kalitesizlik kokuyor bir de yaklaşık 5 saat yayınlanmış yuh yani.
Kördüğüm az biraz atak yapsa A/B'de birinci olur, senaryonun önü açık ama haftasonu tekrarı basmaları lazım.
Yeter düşüşe devam etmiş, klasik Koliba dizileri gibi sezon sonunda final yapar.
Kösem'in Mart ortasına kadar zamanı var sonra büyük final
valla kendi izleyicileri bile amine gülşe nin geçen haftaki oyunculuğunu yerden yere vurmuş ayrıca lale devrinden bir farkı yok tolgahan yine hırslı ama sevmediği kadınla evli saftirik kızımız var bir de esas kız aşk üçgeni yarat dur bir de zümrüt olmuş nur un annesi )yok canim ucuz senaryoda olsaydi simdi ekranda durmazdi cok ucuza hikayeler geldi gitti TolgahanSayisman farki bu 😉
bastan asagi kalitesizlik kokmasi icin kadronun guclu olmamasi lazim kadroya bakta bi konus istersen sureye gelirsek alissan iyi olur ara sira boyle yapcaklar rakipleride yapsin ne yapalim tam gaz devam yeni sezon rakiperini bekliyorlar
Yıllarca Lale Devri izlemiş biri olarak fazla iddialı bir yorum yapmışsın. Xbiz ona ucuz senaryo farkı diyoruz
şimdi serenay ve oyunculuğu ile nur u oynayan travesti sesli kız bir değil ayrıca aynı ucuzluğu bir kere yerimYıllarca Lale Devri izlemiş biri olarak fazla iddialı bir yorum yapmışsın. X
Gecenin Kraliçesi ile yiyorsun zaten merak etme.şimdi serenay ve oyunculuğu ile nur u oynayan travesti sesli kız bir değil ayrıca aynı ucuzluğu bir kere yerim
yav he he derim buna gk kadar hızlı akan bir senaryo yok ilk bölüm aşkı memnu dediler 2.bölüm ezel 3.bölüm intikam her bölüm birinden çakma diyorlar o dizilerdeki senaryoların çoğunu 5 bölümden tüketti diziGecenin Kraliçesi ile yiyorsun zaten merak etme.
Hızlı akması önemli değil ki bilindik konular, aynı konu Acı Aşk dizisinde de işleniyor zaten.yav he he derim buna gk kadar hızlı akan bir senaryo yok ilk bölüm aşkı memnu dediler 2.bölüm ezel 3.bölüm intikam her bölüm birinden çakma diyorlar o dizilerdeki senaryoların çoğunu 5 bölümden tüketti dizi
acı aşkta aynısının işlendiğini sanmıyorum artık başlangıç hikayesi aynı sadeceHızlı akması önemli değil ki bilindik konular, aynı konu Acı Aşk dizisinde de işleniyor zaten.
Ben de onu diyorum işte aşağı yukarı her dizide aynı senaryolar var önemli olan işlenişi, ucuz senaryo diye yermek anlamsız, şuan izlenen dizilerin hangisinde farklı bir senaryo var? Yine üçgenler, beşgenler, evlilik dışı ilişkiler çoğu dizide var; bu durumda senin mantığınla bakarsak Gecenin Kraliçesi de ucuz senaryo oluyor.acı aşkta aynısının işlendiğini sanmıyorum artık başlangıç hikayesi aynı sadece
120-140 dklik diziler artık her dizide bilindik konular var önemli olan nasıl işlendiği