baby daddy de oğlancıkların anası bonnie var mihrap yerinde hala birazcık kilolu ama erkek direk görse üstüne oturur :) onun için izliyoz daha çok gerisi fos tucker hariç
olsun parlaklarla güreşleri @Çiğdem- i çatlatıyor sonuçta:A
031115babbydaddyfight2-1426097020.jpg

ayrıca dizide 5 karakter var bonnie ye sıra çok geliyor :D

o zaman ben bu diziyi sana satmadan önce güzel bir inceleyeyim :) şimdi boşuna elimizdeki mücevheri kaybetmiş olacağız ben bir @Harunnn60 dan da fragman falan alayım ayrıntıya dalayım biraz :)

onca parlak arasında anayı bekle bekleki yarım saatte bir mihrap göresin :) onun yerine girls izlerim her taraf dolu dolu aradığım şeylerden :)
Sana göre mi bilemedim ama al bakalım. :F
TIKLA

olsun parlaklarla güreşleri @Çiğdem- i çatlatıyor sonuçta:A
031115babbydaddyfight2-1426097020.jpg

ayrıca dizide 5 karakter var bonnie ye sıra çok geliyor :D

bu mu mihrap yerinde olan :) bari tuttuğu elbise düşsede görsek neler yerinde neler gitmiş :)

Sana göre mi bilemedim ama al bakalım. :F
TIKLA

şu omuzlarında ötelerinde berilerinde tüy fışkırmasa izlerdim bunu bazı sahneler tam benlik ama işte kan içme kısımları dönüşüm yerleri iğrenç :)

bu mu mihrap yerinde olan :) bari tuttuğu elbise düşsede görsek neler yerinde neler gitmiş :)

şu omuzlarında ötelerinde berilerinde tüy fışkırmasa izlerdim bunu bazı sahneler tam benlik ama işte kan içme kısımları dönüşüm yerleri iğrenç :)
Final sezonuymuş bu sezonu. Aklında bulunsun o zaman. Biten dizi ararsan bakarsın belki. :)

Final sezonuymuş bu sezonu. Aklında bulunsun o zaman. Biten dizi ararsan bakarsın belki. :)

finale gelmiş dziye hiç başlamam yeni dizilerden varsa seçerim yine bir iki tane tam bana uymasalarda olur shadow gibi sadece başroldeki kız bile idare edebilir yani :)

finale gelmiş dziye hiç başlamam yeni dizilerden varsa seçerim yine bir iki tane tam bana uymasalarda olur shadow gibi sadece başroldeki kız bile idare edebilir yani :)
Öğlen yada akşam yeni başlayacak olan dizileri açacağım yine bakarsın belki seveceğin çıkar.
The X-Files'e de başla bu arada. 6 bölümcükmüş bu sezon zaten. :cry:

Öğlen yada akşam yeni başlayacak olan dizileri açacağım yine bakarsın belki seveceğin çıkar.
The X-Files'e de başla bu arada. 6 bölümcükmüş bu sezon zaten. :cry:

10 sezonluk dizinin son sezonu hiç içimden gelmiyor yinede bakarım bir ara :) listeme ekledim :)

dedim sana biraz balık etli diye::))
ayrıca kadın 30 yaşına yakın 2 parlak pırtlatmış şimdi pırtlatılan şey önemli bak hannanın anası hannayı pırtlatmış kadın hala taş gibi :) hürrem de 6 tane pırtlattı 5 i parlaktı kadın bir anda meryemden vahide teyzeye dönüştü güzel şeyler pırtlatmayan erken çöküyor:)

dedim sana biraz balık etli diye::))
ayrıca kadın 30 yaşına yakın 2 parlak pırtlatmış şimdi pırtlatılan şey önemli bak hannanın anası hannayı pırtlatmış kadın hala taş gibi :) hürrem de 6 tane pırtlattı 5 i parlaktı kadın bir anda meryemden vahide teyzeye dönüştü güzel şeyler pırtlatmayan erken çöküyor:)

hannanınki anası 30 yaşında değil nerden baksan 45 yaşında kadın? ama güzel tabi yıpranmaamış ama burdaki kadın ise o hayat benimde şimdi ilyasın peşinde dolaşan bir fok balığı kılıklı bonus kafalı şişko kadın var ona benziyor sanki :)

teşekürler sonunda nihayet konu geldi :)

vikings ve better call saul e az kalmış sabırsızlıkla bekliyoruz :) gel 18 şubat gel :)

bitten dizisi tam @Forumdash @mrt-06 ve @Çiğdem- lik dizi :) @Forumdash o diziden bahsetmemiş ama eminim şimdiden günleri saymaya başlamıştır kurt adam kurt kıza kurtçuk kaçırıyor falan bu dizileri affetmez :)

benimde girls e kanım kaynadı bir an yalan yok yani ilk bölümüne bakacağım :))

@xemrexxx de baby dady ile idare etsin artık ordaki yuvarlak kafalı zenci oğlan tam ona hitap ediyor :)
Hiçbiri izlediğim diziler değil ama @xemrexxx Baby Daddy'i önermişti bu aralar sit-com arıyorum belki ona bakarım. Onun üzerindeki Yong and Hungry'deki kıza for, ne kadar güzelmiş, hiç dikkatimi çekmedi bu zamana kadar. 😱

Hiçbiri izlediğim diziler değil ama @xemrexxx Baby Daddy'i önermişti bu aralar sit-com arıyorum belki ona bakarım. Onun üzerindeki Yong and Hungry'deki kıza for, ne kadar güzelmiş, hiç dikkatimi çekmedi bu zamana kadar. 😱

young and hungry şu anda 3. sezonda ilk sezonunda ilk beş bölümü üstüste izledim çok güzel bir komedi dizisi başroldeki sarışın afette muhteşem oynuyor birde nonoş bir karakter var dizinin gülağası o da güzel oynuyor?
@OzaN konusunu açsa yorumlardık :)

Son düzenleme:
young and hungry şu anda 3. sezonda ilk sezonunda ilk beş bölümü üstüste izledim çok güzel bir komedi dizisi başroldeki sarışın afette muhteşem oynuyor birde nonoş bir karakter var dizinin gülağası o da güzel oynuyor?
@OzaN konusunu açsa yorumlardık :)
Senden başka izleyen varsa açalım ben tek bölümden elemiştim o diziyi. :D

Senden başka izleyen varsa açalım ben tek bölümden elemiştim o diziyi. :D

@mrt-06 de izleyecek sanırım young and hungry i, zaten açılsa konu üç beş kişi buluruz büyük ihtimal :)
bu arada the magicians adlı dizinin ilk bölümünü izledim pek sarmadı şimdi birde jericho adlı ingiliz yapımı yeni başlayan diziye bakıcam belki bu benlik çıkar :)