Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Şubat 2016’da Yeni Sezonları Başlayacak Diziler!

E5opMA.jpg

Şubat ayında Amerikan televizyonlarına yeniden hayat geliyor, onlarca dizi yeniden izleyicisiyle buluşmaya başlıyor. Ulusal kanallarda reyting yarışında birbirleri ile savaşırken kablolu kanallarda yarışa ufak ufak dahil olmaya başlıyor.

İşte bu ay içerisinde ekranlara geri dönecek olan diziler!

Young & Hungry

wh1GgCQVzVk.market_maxres.jpg

Konusu;

San Francisco’daki evde dönen olaylarda Gabi kirasını ödemeyecek duruma düşmektedir. İş arama merasimine başlamaktadır, Amerikanın önde gelen ünlü iş adamlarından olan Josh Kaminski’nin tam olarak baş aşçılığına girebilmek için kolları sıvamıştır. Birazcık şansın olmasıyla birlikte Gabi işe alınır… Josh ise bir konu yüzünden aralarında bozuntu vardır ve ayrılacaktırlar… Ayrıldığında ise Josh’un işi kötüye tabiri caizse tehlikeye girecektir,

3.Sezon Fragmanı: TIKLA

Oyuncu Kadrosu: TIKLA

Yayın Tarihi: 3 Şubat

Baby Daddy

baby-daddy-season-5.jpg

Konusu;

Ben, bir gün kapısında ayrıldığı kız arkadaşı tarafından bırakılan bir bebek bulur. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, annesi Bonnie, erkek kardeşi Danny, en iyi arkadaşları Tucker ve Riley'in yardımları ile bu sevimli kız bebeğe bakıp, onu büyütmeye karar verir.

5.Sezon Fragmanı: TIKLA

Yayın Tarihi: 3 Şubat

Bitten

bitten-karl-marsten.jpg

Konusu;

Bir kurt adam tarafından ısırılarak, dişi kurta dönüşen genç ve güzel Elena, hayatını bir kurt sürüsü ile geçirmeye mahkum olur. Yıllar sonra kendine Toronto'da yeni bir hayat kuran Elena, ardında bıraktığı Stonehaven'a geri dönmek zorunda kalınca, geçmişi ve şimdiki hayatının arasında kalır.

3.Sezon Fragmanı: TIKLA

Yayın Tarihi: 12 Şubat

Better Call Saul

bettercallsaul.jpg

Konusu;

Breaking Bad spin-off'u olacak dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını anlatıyor.

2.Sezon Fragmanı: TIKLA

Yayın Tarihi: 15 Şubat

Vikings

vikings_poster_season-4_promotional-pictures-768x317.jpg

Konusu;

8. yüzyıl İskandinavya'da geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. Savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnar’ın acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne hep birlikte tanık oluyoruz.

4.Sezon Fragmanı: TIKLA

Yayın Tarihi: 18 Şubat

Togetherness

2rogmdy.jpg

Konusu;

Togetherness, birbirlerinin ilişkilerini canlı tutmak için çabalayan ve aynı çatı altında yaşayan iki çiftin maceralarını anlatıyor. İlişkilerini tekrar canlı tutmaya çalışan Brett ve Michelle'in evlerine, Michelle'in kız kardeşi Tina ve eşi Alex taşınıyor. Dizi, kişisel hayallerinin peşinden gitmeye çalışan bu dörtlünün hayatlarını ve birbirleriyle ilişkilerini ekranlara getiriyor.

2.Sezon Fragmanı: TIKLA

Yayın Tarihi: 21 Şubat

Girls

L4m4kNW8U3Q.market_maxres.jpg

Konusu;

Dizide New York City'de yaşayan 20'li yaşlarda yakın arkadaşların başından geçenler anlatılmaktadır.

5.Sezon Fragmanı: TIKLA

Yayın Tarihi: 21 Şubat

Fresh Meat

fresh-meat-launch-image.jpg

Konusu;

Yurt’ta yer bulamadığı için aynı evde yaşamak zorunda kalan 6 yeni ve kaldıkları evin müdavimi 1 eski öğrencinin paylaştığı büyük bir ev düşünün. İngilizlerin son yıllarda özellikle gençlik dizileri konusunda iddialı yapımlara imza attığını söylemek yanlış olmaz bu dizi de, diğerleri kadar sert olmasa da özellikle evlerinden uzak aileleri olmadan ilk yaşam tecrübelerini kazanmaya çalışan gençlerin hikayesi. Ürkek taşralılar ve çılgın şehirliler aynı gemide yol alıyor.

4.Sezon Fragmanı: TIKLA

Oyunca Kadrosu: TIKLA

Yayın Tarihi: 22 Şubat

fav101.png

-Harunnn60-

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Togetherness denen diziden benim neden haberim yok(b) Kız kardeş olayı olmasaydı iki yabancı olsaydı çok değişik ve yaramaz bir dizi olurdu:A İzlerdim:F

Babay Dady 5. Sezonmu oldu:fearscream: yıllar ne çabuk geçiyor. İlk sezonu zamanında izlerdim alt yazı yuzunden aksattım gununu ve öyle kaldı.

@destere @xemrexxx @OzaN @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @cookies @Danger UA! @legolas9900

Togetherness denen diziden benim neden haberim yok(b) Kız kardeş olayı olmasaydı iki yabancı olsaydı çok değişik ve yaramaz bir dizi olurdu:A İzlerdim:F

Babay Dady 5. Sezonmu oldu:fearscream: yıllar ne çabuk geçiyor. İlk sezonu zamanında izlerdim alt yazı yuzunden aksattım gununu ve öyle kaldı.
Arkadaş ne ara okuyorsunuz ne ara yazıyorsunuz. :F

Better Call Saul'u merakla bekliyoruz. Vikings de izlenir. :)

Fena dizi değildi de benim barajı geçemedi. :D

@destere bu konu çok yordu beni gerçekten. :( O yüzden yani bana borçlusun. :A

teşekürler sonunda nihayet konu geldi :)

vikings ve better call saul e az kalmış sabırsızlıkla bekliyoruz :) gel 18 şubat gel :)

bitten dizisi tam @Forumdash @mrt-06 ve @Çiğdem- lik dizi :) @Forumdash o diziden bahsetmemiş ama eminim şimdiden günleri saymaya başlamıştır kurt adam kurt kıza kurtçuk kaçırıyor falan bu dizileri affetmez :)

benimde girls e kanım kaynadı bir an yalan yok yani ilk bölümüne bakacağım :))

@xemrexxx de baby dady ile idare etsin artık ordaki yuvarlak kafalı zenci oğlan tam ona hitap ediyor :)

vikings ve better call saul e az kalmış sabırsızlıkla bekliyoruz :) gel 18 şubat gel :)

bitten dizisi tam @Forumdash @mrt-06 ve @Çiğdem- lik dizi :) @Forumdash o diziden bahsetmemiş ama eminim şimdiden günleri saymaya başlamıştır kurt adam kurt kıza kurtçuk kaçırıyor falan bu dizileri affetmez :)

@xemrexxx de baby dady ile idare etsin artık ordaki yuvarlak kafalı zenci oğlan tam ona hitap ediyor :)
Aslında o dizi senlik:X genel olarak diziye bakmadım ama ordan burdan gördüğüm videolara senlik sahne çok var:X istersen bi araştır:J

baby daddy de oğlancıkların anası bonnie var mihrap yerinde hala birazcık kilolu ama erkek direk görse üstüne oturur :) onun için izliyoz daha çok gerisi fos tucker hariç

Israr edemem ama yabancı haber sitelerinde bittenle ilgili özellikle ilk sezonlarında senlik sahneler cirit atıyordu haber olarak:F

o zaman ben bu diziyi sana satmadan önce güzel bir inceleyeyim :) şimdi boşuna elimizdeki mücevheri kaybetmiş olacağız ben bir @Harunnn60 dan da fragman falan alayım ayrıntıya dalayım biraz :)

baby daddy de oğlancıkların anası bonnie var mihrap yerinde hala birazcık kilolu ama erkek direk görse üstüne oturur :) onun için izliyoz daha çok gerisi fos tucker hariç

onca parlak arasında anayı bekle bekleki yarım saatte bir mihrap göresin :) onun yerine girls izlerim her taraf dolu dolu aradığım şeylerden :)