Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sana göre olmuyor ben diyorum hala rakipsiz hala en özgün en farklı ekranlarda parıldayan bir numaralı dizi
Bende diyorum ki bu sezon ki haliyle kesinlikle değil :( en özgün mü ne özgünlüğü kaldı . Özgünlük Yusuf'un gizemli tavırlarını Zeynep'in oğlu olarak lanse etmeleri mi yoksa suni döllenmeyle Polat'ın oğlu olduğunu öğrenmesi mi (!) traji komik :))))

Trt1 de su an Vadinin isledigi konular anlatiliyor. Zeyrek Camii (Antokrator Sapeli) ve ayin
Şimdi de şu konulara girilse çok mu zor.. Gündemde iyi anlamda ekmeğini yiyebileceğin bir terör meselesi var. Gir kardeşim neyden korkuyosun işte.. Yusufla bir sezon bitti nerdeyse. Güncel konulara da girilmeyecekse o zaman sen misyonuna, ruhuna aykırı hareket ediyorsun.

Bende diyorum ki bu sezon ki haliyle kesinlikle değil :( en özgün mü ne özgünlüğü kaldı . Özgünlük Yusuf'un gizemli tavırlarını Zeynep'in oğlu olarak lanse etmeleri mi yoksa suni döllenmeyle Polat'ın oğlu olduğunu öğrenmesi mi (!) traji komik :))))

Abim senin ve @-KADİR- in yorumlarınızı okudum birşey demek istiyorum özellikle
senin yorumlarına tabii saygıyla yazıyorum şimdi biz vadide gündemi takip etmesine
alışmışız aksiyon mafya konusuna alışmışız beni yanlış anlama sen mafya istiyosun
demiyorum onu kast etmiyorum alışmışız farklı bir konu olunca tuhafımıza komiğimize
gidiyor
Bence Yusufun Polatın oğlu çıkması ona bağlamaları çok güzeldi bence ama yanlış
anlaşılma olmasın Yusufu bir şekilde Polata başka şekilde bağlayamazlardı bence
zeynebin oğlu olmasındada bir sakınca yok hatta Zeynebi Aslan beye bağlamalarıda
bence güzel
Aslan bey maşallah herşeyi düşünmüş diyecem o ki düşüncelerine saygıyla yazıyorum
bence her ne olursa olsun vadi iyi gidiyor

Şimdi de şu konulara girilse çok mu zor.. Gündemde iyi anlamda ekmeğini yiyebileceğin bir terör meselesi var. Gir kardeşim neyden korkuyosun işte.. Yusufla bir sezon bitti nerdeyse. Güncel konulara da girilmeyecekse o zaman sen misyonuna, ruhuna aykırı hareket ediyorsun.
Su anki senaristler Vadiyi bilmeyen sahsiyetler. Yusuf konusu varya baska konuya ne gerek var kafasindalar Allah ıslah etsin

Abim senin ve @-KADİR- in yorumlarınızı okudum birşey demek istiyorum özellikle
senin yorumlarına tabii saygıyla yazıyorum şimdi biz vadide gündemi takip etmesine
alışmışız aksiyon mafya konusuna alışmışız beni yanlış anlama sen mafya istiyosun
demiyorum onu kast etmiyorum alışmışız farklı bir konu olunca tuhafımıza komiğimize
gidiyor
Bence Yusufun Polatın oğlu çıkması ona bağlamaları çok güzeldi bence ama yanlış
anlaşılma olmasın Yusufu bir şekilde Polata başka şekilde bağlayamazlardı bence
zeynebin oğlu olmasındada bir sakınca yok hatta Zeynebi Aslan beye bağlamalarıda
bence güzel
Aslan bey maşallah herşeyi düşünmüş diyecem o ki düşüncelerine saygıyla yazıyorum
bence her ne olursa olsun vadi iyi gidiyor
Abla her sahnede Yusufun olmasi sence sacmalik degil mi. Bolumde full Yusufu izliyoruz zaten diger sahnelerde de Yusuf konusuluyor su adamdan nefret ettigim kadar kimseden etmedim karakter olarak

Abla her sahnede Yusufun olmasi sence sacmalik degil mi. Bolumde full Yusufu izliyoruz zaten diger sahnelerde de Yusuf konusuluyor su adamdan nefret ettigim kadar kimseden etmedim karakter olarak

Tabii saçmalık ben o konuda hemfikirim sizinle her dakika yusufu görmek zorunda
değiliz benim demek istediğim Polatla Yusufun arasında bağlantıyı iyi kurulmuş
yoksa bende yusufun bol bol olmasını istemiyorum

Su anki senaristler Vadiyi bilmeyen sahsiyetler. Yusuf konusu varya baska konuya ne gerek var kafasindalar Allah ıslah etsin
Aga Vadiyi bilip bilmemesiyle alakası yok o başka bir tartışma konusu. Şu an ülkemizde en gerizekalının bile bir siyasi fikri şu anla ilgili düşüncesi, kaygıları, hayalleri vs. var. Sen Kurtlar Vadisi'sin senin bu alemde nam salmış olmanın en önemli unsuru üçüncü gözün. Yaz işte kötü de olsa bişeyler yaz özellikle şu terör meselesiyle ilgili. Bak mesela şu Beyaztvdeki sezona aynı Kurtlar Vadisi Terör konsepti gibi çözümlemeler var. Aynısı olmasa bile bi analiz yap. Ama nerdee..

Çap meselesi kardeşim 😉 sence bu senaristler de o çap var mı .onlar ancak izlemedikleri eski karakterleri kötülesinler :( ben onlara aslan amca kim anacı ne kim için çalışırdı diye sorsam bön bön bakarlar :) yeni bişey üretemedikleri için eskilere tukaka yapıyorlar ;( en vahimi de Necati abinin bunlara müsade etmedi

Aga Vadiyi bilip bilmemesiyle alakası yok o başka bir tartışma konusu. Şu an ülkemizde en gerizekalının bile bir siyasi fikri şu anla ilgili düşüncesi, kaygıları, hayalleri vs. var. Sen Kurtlar Vadisi'sin senin bu alemde nam salmış olmanın en önemli unsuru üçüncü gözün. Yaz işte kötü de olsa bişeyler yaz özellikle şu terör meselesiyle ilgili. Bak mesela şu Beyaztvdeki sezona aynı Kurtlar Vadisi Terör konsepti gibi çözümlemeler var. Aynısı olmasa bile bi analiz yap. Ama nerdee..
Kanalla bir anlasmami var acaba.

Çap meselesi kardeşim 😉 sence bu senaristler de o çap var mı .onlar ancak izlemedikleri eski karakterleri kötülesinler :( ben onlara aslan amca kim anacı ne kim için çalışırdı diye sorsam bön bön bakarlar :) yeni bişey üretemedikleri için eskilere tukaka yapıyorlar ;( en vahimi de Necati abinin bunlara müsade etmedi
Aynen abi ben en başından beri diyorum eskilere yazamayacaksan girme, dalma diye. Sonra eski efsane karakterler mundar oluyor saçma sapan bişey çıkıyor ortaya. Şimdi ben kararsızım eskiden en sevdiğim karekter Doğu beyden sonra Aslan amcaydı, bu karakteri sevmeye devam mı edeyim yoksa kin, nefret mi duyayım.. Bana ve bize bunu yapmaya hakları yok..

Kanalla bir anlasmami var acaba.
Eğer varsa yazıklar olsun işte o gün Kurtlar Vadisi efsanesi benim için biter..

Polat'ı Cahit'in Elazığ'dan uzman akrabaları tedavi edecekmiş. Bir yaşıma daha girdim :D

Senaryo gereği omuzundan vurulan Polat Alemdar, Murali tarafından tedavi edilecek. Murali kurşunu çıkarıp yarayı diktikten sonra o bölgeyi sülük kullanarak temizleyecek. Gerçek sülüklerin kullanıldığı sahne için Elazığ’dan Hızır-Sümbül Kayaoğlu adlı uzmanlar getirildi. Çekim 1,5 saatte tamamlandı.

Polat'ı Cahit'in Elazığ'dan uzman akrabaları tedavi edecekmiş. Bir yaşıma daha girdim :D
Yok artık bu gerçekmi !? 😱😱 Ulan Cahit diziyi aile şirketine çevirmiş. Sırf akrabalarına para kazandırmak için bu sahneyi yazmıştır belki. (tabi doğruysa) :bhr:
#PanaFilmeKayyumAtansın :F

Maalesef doğruymuş :( Allah seni bildiği gibi yapsın Cahit. Sözün bittiği yer..
13 yıllık efsane sülüklere kaldı dizinin kanını emdiniz..
http://www.hurriyet.com.tr/polata-suluk-tedavisi-40052665

Son düzenleme:
Agalar sizin bu Cahit e olan tavrınızdan rahatsızım ya bir sahneye odaklanın böyle bir sahne yazılmış onu düşünün hep şekilcilik hep bir sallama hali daha öncede dedik ya bundan 10 yıl öncede kurtlar vadisi ırak filminin kamera arkasında 10 tane kayaoğlu vardı şekilsel değil içeriği eleştirin izle beğenmezsen katılmadığın noktayı söyle ;

arkadaş vadi bir başka ya bu beyaz tv de ki bölümler bile epey izleniyor; twıtter da vadiyle ilgili takip etmediğim birisi instagram da foto paylaşmış bir bakayım dedim 4 tane adam oturmuş cafede vadi izliyorlarlar bir de ne göreyim biriside benim mersinli üniversiteden bir arkadaşım :D
aga bunlar olağan şeyler zaten bizim burda kahveler ve dürümcüler sokağı var dükkanların yarısında hangi gün olursa olsun vadi var eski bölümleri falan koyuyolar akşama kadar oynuyor :D

Haftanın en güzel günü, günün en güzel saatleri #Kurtlar Vadisi Pusu
bu bölümü büyük merakla bekliyorum raskolnde dönüyor süper olacak :D

729.282

fragman süper izleniyor bölüm iyi olursa yarın sezon rekoru gelir 8 rtg i geçeriz