Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu bölümleri izleyince senaristlere nedençapsız dediğim daha net anlaşılıyordur herhalde ))))arkadaş vadi bir başka ya bu beyaz tv de ki bölümler bile epey izleniyor; twıtter da vadiyle ilgili takip etmediğim birisi instagram da foto paylaşmış bir bakayım dedim 4 tane adam oturmuş cafede vadi izliyorlarlar bir de ne göreyim biriside benim mersinli üniversiteden bir arkadaşım
yok anlamıyorum eskiyi övün tamam ama şimdiye niye tümden sallıyorsunuzBu bölümleri izleyince senaristlere nedençapsız dediğim daha net anlaşılıyordur herhalde ))))
Taş olsa çatlar şerefsizim 😉)) bırak bu polyannacılığı artık gerçeklere bakyok anlamıyorum eskiyi övün tamam ama şimdiye niye tümden sallıyorsunuz
ben de polyannacılık belki bir nebze olabilir ama zararı yok bilakis faydalı sende bir negatiflik var bence onu atın derim 🙂Taş olsa çatlar şerefsizim 😉)) bırak bu polyannacılığı artık gerçeklere bak
Bu sezonla ilgili senden başka Mutlu olanı görmedim vadi diye de önümüze her konanı da yemeyiz mide bu herşeyi kaldırmıyor 😉ben de polyannacılık belki bir nebze olabilir ama zararı yok bilakis faydalı sende bir negatiflik var bence onu atın derim 🙂
yemeğini yedin mi abi sen şimdi daha açsan bana fazladan kızarsın ben şunu söyliyim en düşük vitesli sezonumuzu yaşıyoruz hala en iyisi vadi alayını gömer alayını cebinden çıkartırBu sezonla ilgili senden başka Mutlu olanı görmedim
Edho hariçyemeğini yedin mi abi sen şimdi daha açsan bana fazladan kızarsın ben şunu söyliyim en düşük vitesli sezonumuzu yaşıyoruz hala en iyisi vadi alayını gömer alayını cebinden çıkartır
ben öyle düşünmüyorum bir numara vadidir sadece diriliş dersen anlayabilirim diğerleriyle kıyası bile kabul etmemEdho hariç
Ne yazık bu sezon o dediğin olmuyor . Eski vadiyle karıştırma . Bu sezon tam feceat benim eleştirilerim aslında 10. Sezondan sonraki bölümlere tabi bu sezon tam bir rezalet orası ayrıben öyle düşünmüyorum bir numara vadidir sadece diriliş dersen anlayabilirim diğerleriyle kıyası bile kabul etmem
Sana göre olmuyor ben diyorum hala rakipsiz hala en özgün en farklı ekranlarda parıldayan bir numaralı diziNe yazık bu sezon o dediğin olmuyor . Eski vadiyle karıştırma . Bu sezon tam feceat benim eleştirilerim aslında 10. Sezondan sonraki bölümlere tabi bu sezon tam bir rezalet orası ayrı