9 Şubat 2016 Salı Reyting Sonuçları

Aşk Yeniden, tarihinde ilk kez Total'de ilk 10 dışında kalmış. Geçen yıl bu zaman ilk bölüm yayınlandığında AB'de 1. olmuştu, şimdi 8. sıraya gerilemiş. Gerçi dünkü bölümün aşırı iyi olduğunu iddia edemem, ama Hayat Şarkısı'ndan etkilenmiş. Yine de gelecek hafta biraz toparlanacaktır, kaldı ki hala 4 reyting alıyor.

Hayat Şarkısı da beklediğimden daha iyi başlamış. Tekrarının aldığı reytingler de böyle bir güne göre fena sayılmaz. Ben de yarın izleyeceğim, ama şimdiden bu sonuçları hak ettiğini söyleyebilirim. Demek ki saçmalıklar karnavalı varken de yeni bir dizi tutabiliyormuş. Neyse, Burcu Biricik ve kadronun geri kalanı için tutmasını isterim. :)

Gecenin Kraliçesi bu haftaki çöküşüyle birlikte yarıştan çekildiğini gösterdi, Star'ı ve dizinin yurt dışı satışlarını düşünürsek en fazla 15 bölüm daha ömür biçiyorum.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine gecenin hakimi olmayı başarmış, tebrikler. Öte yandan Yunus Emre de yavaş yavaş yükseliyor. Prime-time'da 70 dakikalık dizi yapmak çok zor iş, ama sadık bir kitlesi var gibi. :X

Dediğim gibi bölüm aşırı iyi sayılmazdı. İlk kısımların dram-aksiyon üzerinden ilerlemesi ve sonraki kısımlarda da pek kayda değer olayların yaşanmaması olumsuz etkilemiş olmalı. :)

Evet bende sıkılıp survivor izledim. Umarım haftaya bol komedi bizi bekler. :X

EDHO beni şaşırtıyor bu dizi başlarken hayatta tutmaz diyordum kendi kendime ama fena yanılttı beni büyük tebrikler.

Survivor elemeler başlayınca daha da yükselir.

Aşk Yeniden'in o eski reytinglerinden eser yok belki bu sezon final yapar geçen seneye oranla heyecanından çok şey kaybetti zaten.

Gecenin Kraliçesi 13'ü zor görür. Diziyi bir kişi üzerine yıkıp diğer oyunculara haksızlık yaparsan, yok efendim büyük buluşmaya 3 günmüş 5 günmüş diye tanıtım yaparsan listede böyle büyüteçle aranırsın :A

EDHO beni şaşırtıyor bu dizi başlarken hayatta tutmaz diyordum kendi kendime ama fena yanılttı beni büyük tebrikler.

Aşk Yeniden'in o eski reytinglerinden eser yok belki bu sezon final yapar geçen seneye oranla heyecanından çok şey kaybetti zaten.

Gecenin Kraliçesi 13'ü zor görür. Diziyi bir kişi üzerine yıkıp diğer oyunculara haksızlık yaparsan, yok efendim büyük buluşmaya 3 günmüş 5 günmüş diye tanıtım yaparsan listede böyle büyüteçle aranırsın :A

GK yorumun çok iyi. :A

Zaten Aşk Yeniden'in hikayesi 3. sezonu kaldırabilecek kapasitede değil, yani 5-6 da alsa yine bitme olasılığı yüksek olurdu. :X

Zaten Aşk Yeniden'in hikayesi 3. sezonu kaldırabilecek kapasitede değil, yani 5-6 da alsa yine bitme olasılığı yüksek olurdu. :X
Hikayesi ayrı, karakterleri ayrı bir güzeldi. Çokta kaliteli bir diziydi ama uzatılmaması daha iyi olur. :X Bir sinema filmi olarak dönebilir ama. :D

Eşkıya ve Survivor'a tebrikler, Salı günleri iki yapım arasında kıyasıya bir yarış izleyecez. Elemeler başlayınca Survivor, total ve(ya) ab'yi alabilir, abc1 zor görünüyor Eşkıya orada farkı açmış, ama yine de belli olmaz tabii. :D

Hayat Şarkısı'nın günü belli olduğunda Salı günü 5-6 reytinglik bir boşta kitle olduğunu, dizinin tutabileceğini söylemiştim. İyi bir başlangıç yapmış, tekrarları da fena gitmemiş. Bol tekrarlarla önümüzdeki hafta artış yaşaması muhtemel. Dizi inşallah tutar da Kanal D de bir dizi tutturmuş olur artık. :D

Aşk Yeniden daha da düşerse sezon sonunu göremeyebilir gibi.

Gecenin Kraliçesi'ne de geçmiş olsun.

ranini ve tokyo kullarımızın terbiyesizlikleri dizinin kamera arkasını da rahatsız etmiş artık inşallah artık hadlerini bilirler :A @sürgünüm @mrt-06 @Çiğdem- @Almila @destere @cookies @Harunnn60 @vadikızı

sipo ‏@notenkyu
Ha bi de #geceninkralicesi ekibi olarak sadece gulumsuyoruz. Kibrimizden olsa gerek. Siz bu ekibi iyi tanirsiniz zira.

16:41 - 10 Şub 2016
aaa ben 3 reytinge düşüceksiniz demiştim sana @mrt-06 şahitim ohh olsun sana
:F:F:F

Gecenin kraliçesi salınım reyting fakiri. @destere ve @harunnn60 birleşince yılın felaketi oluyor)))

3 bölüm reyting artacak demiştim fragmana bakarak ama 3 bölüm çok çok kötüydü artık 4 bölüme bakmadim bile.

Hayat şarkısına dün yorum yaptım(reytingleri gormeden) 5 dakika izledim hikâyesi oyuncukuk vasatin ustunde ama günü çok zor daha uygun bir zamanda başlasa dizi tutar ama salı çok zor gün

benden iyi durumdsın ben ilk iki bölümü izlemiştim birde dünki bölümü 15 dakika izledim :) süper bir dizi de halkımız kadir kıymet bilmiyor desem:) pek mantıklı olmaz ?
olayın özüne inersek dizideki düşüşü mantıklı sebeplerle açıklamak pek doğru olmaz çünkü çok yüksek reyting alanların hangi sebeple yüksek reyting aldığını mantığa sığdırmak imkansız öyle neyin ne olduğu kimin ne iş çevirdiği belli olmayan bir memlekette dizilerin kalitesini reytingle ölçmemek lazım gibime geliyor :)
ama sen yine bildiğin eğri doğrularından vazgeçmeyeceksin o açıdan mutlu olabilirsin dizi düşük aldı diye :)

benden iyi durumdsın ben ilk iki bölümü izlemiştim birde dünki bölümü 15 dakika izledim :) süper bir dizi de halkımız kadir kıymet bilmiyor desem:) pek mantıklı olmaz ?
olayın özüne inersek dizideki düşüşü mantıklı sebeplerle açıklamak pek doğru olmaz çünkü çok yüksek reyting alanların hangi sebeple yüksek reyting aldığını mantığa sığdırmak imkansız öyle neyin ne olduğu kimin ne iş çevirdiği belli olmayan bir memlekette dizilerin kalitesini reytingle ölçmemek lazım gibime geliyor :)
ama sen yine bildiğin eğri doğrularından vazgeçmeyeceksin o açıdan mutlu olabilirsin dizi düşük aldı diye :)
Kalite ile reyting bağı yok ki . reyting senaryo ve senaryonun hakkını iyi veren oyuncu ile alakalı(ayrica iyi senaryoyu kötü oynayan oyuncuya rastlamadım )

Bu dizinin senaryosu kötüydü çok senarist değiştirmeleri ah almis da olabilir)))

Gecenin kraliçesi salınım reyting fakiri. @destere ve @harunnn60 birleşince yılın felaketi oluyor)))

3 bölüm reyting artacak demiştim fragmana bakarak ama 3 bölüm çok çok kötüydü artık 4 bölüme bakmadim bile.

Hayat şarkısına dün yorum yaptım(reytingleri gormeden) 5 dakika izledim hikâyesi oyuncukuk vasatin ustunde ama günü çok zor daha uygun bir zamanda başlasa dizi tutar ama salı çok zor gün
Ben bu dizinin reklamını forumda yapmadım bana suç atma. :F

Kalite ile reyting bağı yok ki . reyting senaryo ve senaryonun hakkını iyi veren oyuncu ile alakalı(ayrica iyi senaryoyu kötü oynayan oyuncuya rastlamadım )

Bu dizinin senaryosu kötüydü çok senarist değiştirmeleri ah almis da olabilir)))

işte kaliteyle reyting doğru orantılı olmayınca söylecek bişeyde kalmıyor şimdi sanatçılara senaristlere niye çöp konular çekip oynamıyorsunuz onlar daha çok iş yapar diyemem :)

Ben bu dizinin reklamını forumda yapmadım bana suç atma. :F

arada her türlü oklava sanada geliyor :) kaçışın yok :)

işte kaliteyle reyting doğru orantılı olmayınca söylecek bişeyde kalmıyor şimdi sanatçılara senaristlere niye çöp konular çekip oynamıyorsunuz onlar daha çok iş yapar diyemem :)

arada her türlü oklava sanada geliyor :) kaçışın yok :)
Perşembe'de sarar artık. :( Hergün şu reyting konularında adım geçmese şaşıracağım. :A