3 haftadır bunu dedikten en fazla 3 dakika sonra çıktı da ondanniye gülüyon aga 😀
öyleyse iyi de hiç umudum yok şimdi kapatacam aletleri yatış pozisyonuna geçecem sonra hadise kopacak 😀 nedir bu pana dan çektiğim3 haftadır bunu dedikten en fazla 3 dakika sonra çıktı da ondan![]()
aga youtube admini forumu takip ediyor senin uyumanı bekliyoröyleyse iyi de hiç umudum yok şimdi kapatacam aletleri yatış pozisyonuna geçecem sonra hadise kopacak 😀 nedir bu pana dan çektiğim
aha çıktı agaaga youtube admini forumu takip ediyor senin uyumanı bekliyor![]()
Ulan youtube admini ben miyim kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar da olmazaha çıktı aga![]()
cidden bu kadarıda abartı oldu yani 😀Ulan youtube admini ben miyim kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar da olmaz![]()
Sensiinnn Dogum sensinUlan youtube admini ben miyim kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar da olmaz![]()
fragman yine yok yine yok
birazdan çıkar![]()
niye gülüyon aga 😀
3 haftadır bunu dedikten en fazla 3 dakika sonra çıktı da ondan![]()
öyleyse iyi de hiç umudum yok şimdi kapatacam aletleri yatış pozisyonuna geçecem sonra hadise kopacak 😀 nedir bu pana dan çektiğim
aga youtube admini forumu takip ediyor senin uyumanı bekliyor![]()
aha çıktı aga![]()
Ulan youtube admini ben miyim kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar da olmaz![]()
Bu kadar tesadüf fazlacidden bu kadarıda abartı oldu yani 😀
Aynen ilginç bir durum oldu 😀Bu kadar tesadüf fazla![]()
aga bende gözükmüyor resim
agalar bir bakın şuna yorum bekliyom
@takas @Doğu @Since2011 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @china_shangai başkan senle ilgili endişelerim var ama bak bakalım 🙂
dedik işte raskoln geliyor diye 🙂 tilki de 5 dakika dan fazla rol alacakobaaaaaaaaaaaa raskoln adamım sonunda be çapsızların aklına gelmiş onun için bile heycanlanacam adamın dibi dibi
resimler harika bu bölüm güzel olacak belli gel perşembe gelll
bu arada usta da acayip karizma be adam her şekliyle ayrı bi karizma oluyor![]()