Survivor'da Hangi Takımı Destekliyorsunuz?

Survivor'da Hangi Takımı Destekliyorsunuz?

• Gönüllüler

Oy: 8 47.1%
  • Ünlüler

Oy: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
Aynı bende izlemedim 1 bölümü izlemeyide düşünmüyorum şimdilik sen ginede göz attın ben hiç bakmadım sıfır yani. :D

Atakan şu boksör olandı sanırsam Turbo'yamı özenmiş o da atasözü , deyim ve mani söyledimi sevinçleri nası.:D

Turabi değil alakası yok diyor @Bully ama oyun kazanınca ki yürüyüşü bile Turabi.:F Özlü söz daha görmedik ilk bölümde. Bence yapar yakında.

Ben izlememiş olmayayım diye izledim.:F azda omsa bilgim olsun diye. Ama hiç zevk vermedi. All Star üstüne hayatta çıkamaz.:D

Turabi değil alakası yok diyor @Bully ama oyun kazanınca ki yürüyüşü bile Turabi.:F Özlü söz daha görmedik ilk bölümde. Bence yapar yakında.

Ben izlememiş olmayayım diye izledim.:F azda omsa bilgim olsun diye. Ama hiç zevk vermedi. All Star üstüne hayatta çıkamaz.:D
Senin kankin Semih'i destekliyodu sanırsam. Nası varmı Umut Semih için yarışmalarda nası.:D

Haro'yu beraber bişey yapmaya çalışıyolar ama fazla etki yapamazlar sönük kaldılar. :F

Bensiz bir hiç olduğunu anlasın bakalım :A
Hem Semih'i seven kadar sevmeyende var forumda. İşleri zor.:F Ayrica Nihal forumda en çok destek gören kişi. Hepimiz ezeriz Semih'i.:Z

Bensiz bir hiç olduğunu anlasın bakalım :A
Hem Semih'i seven kadar sevmeyende var forumda. İşleri zor.:F Ayrica Nihal forumda en çok destek gören kişi. Hepimiz ezeriz Semih'i.:Z
Bu Nihal kimdi ya herkes Nihal diyip duruyor ama Merve Aydın gibi oyunlarda yarışıyosa iyi. ?

Ben söyleyeceklerimi söyledim ikisi de dövüşçü (Atakan efsanesinin yanında Turabi'ye dövüşçü demek Atakan'a hakare de neyse :A ) benzer sevinç hareketleri olabilir ama onun dışında tek bir ortak noktaları yok. Atakan çok efendi birisi fark etmişsindir, zaten karakter olarak Turabi'ye benzese kesinlikle desteklemezdim. :) Adamın Turabi'yi örnek olmak için hiçbir sebebi yok yani. :)

Ben söyleyeceklerimi söyledim ikisi de dövüşçü (Atakan efsanesinin yanında Turabi'ye dövüşçü demek Atakan'a hakare de neyse :A ) benzer sevinç hareketleri olabilir ama onun dışında tek bir ortak noktaları yok. Atakan çok efendi birisi fark etmişsindir, zaten karakter olarak Turabi'ye benzese kesinlikle desteklemezdim. :) Adamın Turabi'yi örnek olmak için hiçbir sebebi yok yani. :)

Tabi Sende haklısın şimdi. Güçlü birini desteklemek seninde hakkın.:A
Ama 2 saatlik bölümün 15 dakikasında nasıl bu kadar iyi analiz ettin onu anlamadım.:A Dedikodu bie yaptı ilk bölümden. Değişik yani. Turabi'nin t'si olsun tamam yani.:A

Bu Nihal kimdi ya herkes Nihal diyip duruyor ama Merve Aydın gibi oyunlarda yarışıyosa iyi. ?

Yok be. Sadece doğal saf ve sempatik mimikleri var o kadar. İlk yarışta sakatlandı. Yarışı bıraktı.:F Yılmaz Morgül ile yarışsa onada yenilir.:F

Tabi Sende haklısın şimdi. Güçlü birini desteklemek seninde hakkın.:A
Ama 2 saatlik bölümün 15 dakikasında nasıl bu kadar iyi analiz ettin onu anlamadım.:A Dedikodu bie yaptı ilk bölümden. Değişik yani. Turabi'nin t'si olsun tamam yani.:A

Yok be. Sadece doğal saf ve sempatik mimikleri var o kadar. İlk yarışta sakatlandı. Yarışı bıraktı.:F Yılmaz Morgül ile yarışsa onada yenilir.:F
Ne dedikodusu yapmış öğrenebilir miyim ben de? :)

Ben adamdan anlarım. :A Efendi karakterli bir adam Atakan Turabi'de olmayan özelliklere sahip yani. :A

Ayrıca ben Atakan'ın dövüşlerini bazı röportajlarını falan izledim önceden Survivor'a gelmeden tanıyordum yani onu. :D

En son Taner Tolga Tarlacı'nın olduğu sezonunda Gönüllüleri destekliyordum o sezondan beri hep ünlüleri tutuyordum. Ama bu sene Gönüllüler :)

Ne dedikodusu yapmış öğrenebilir miyim ben de? :)

Ben adamdan anlarım. :A Efendi karakterli bir adam Atakan Turabi'de olmayan özelliklere sahip yani. :A

Ayrıca ben Atakan'ın dövüşlerini bazı röportajlarını falan izledim önceden Survivor'a gelmeden tanıyordum yani onu. :D

Dikkatli izle anlarsın.:A Nagihan ile Tuğba'nın dedikodusunu yaptı bir kız ile adı Ezgi olmalı. Ödül oyununda oynamayan.:A

Bu arada Yılmaz şampiyon olur Avatar olmaz. O kadar net çünkü senin kötü enerji diye bir gerçek var:A

Hee Avatar Atakan ne öyle.:F Çok saçma bir nick yapmış kendine.:A

#OrjinalAdamTurabi :Z

Semih Turabinin biraz hımbıl hali pek fark yok :A

Forumda Semih fırtınası estirecez :A

O fırtınanın başını sen çekiyorsan buralara gelmez bence.:A

Dikkatli izle anlarsın.:A Nagihan ile Tuğba'nın dedikodusunu yaptı bir kız ile adı Ezgi olmalı. Ödül oyununda oynamayan.:A

Bu arada Yılmaz şampiyon olur Avatar olmaz. O kadar net çünkü senin kötü enerji diye bir gerçek var:A

Hee Avatar Atakan ne öyle.:F Çok saçma bir nick yapmış kendine.:A

#OrjinalAdamTurabi :Z

O fırtınanın başını sen çekiyorsan buralara gelmez bence.:A
Olabilir nolmuş oradaki en temiz adam bile başkası hakkında konuşur Turabi sanki arkadaşlarıyla beraber kimseyi çekiştirmiyordu :D

Her şeyin bir ilki vardır. :A

Neyse senle daha fazla tartışıp Turabi'ye prim vermek istemiyorum burada. Gereksiz çakma yorumlarına da hiçbir şekilde cevap vermeyecem. Turabi bitti gitti artık Kertenkele'de ne hali varsa görsün. :A

Ünlüler tabii ki.

Gönüllülerdeki gıcıklara yine ısınamadım.

@sokak sanati Bu arada Turabi ile Atakan kıyaslanamaz bile. Turabi kendini bir şey sanan striptizci ve kendi lakapını kendisi koymuş. Atakana ise o lakap halk tarafından takılmış. Bence bu çok önemli bir şey.

Acun Avatar diyor çünkü bu kabul görmüş bir isim, fragmanda bile öyle yazılıyordu. Ama ben Turabinin yandaşlarından başka kimsenin ona Turbo dediğini görmedim.

Ünlüler tabii ki.

Gönüllülerdeki gıcıklara yine ısınamadım.

@sokak sanati Bu arada Turabi ile Atakan kıyaslanamaz bile. Turabi kendini bir şey sanan striptizci ve kendi lakapını kendisi koymuş. Atakana ise o lakap halk tarafından takılmış. Bence bu çok önemli bir şey.

Acun Avatar diyor çünkü bu kabul görmüş bir isim, fragmanda bile öyle yazılıyordu. Ama ben Turabinin yandaşlarından başka kimsenin ona Turbo dediğini görmedim.

Ben zaten tamamen Bully'le mesajlaşma ve zıt şeyler söyleyip biraz sinir olması için şuan yazıyorum. İnan Bully olmasa bu konuya mesaj dahi yazmazdım.:bhr:
Atakan umrumda bile değil. Kim ne demişse desin. Turabi içinde aynı şekilde artık ne derseniz deyin. Zaten atı alan üsküdar geçti. Bundan sonrası boş konuşmak olur.
Kışkırtıcı mesajına cevap çokça verdim artık vermeyeceğim. Tamamen Bully ile aramda olan naif konuşmaya müdahele Olmazsan sevinirim.

Bu yıl survivor bu kadro ile bana çok uzak, bende yoğunluğum ile ona çok uzağım.

Olabilir nolmuş oradaki en temiz adam bile başkası hakkında konuşur Turabi sanki arkadaşlarıyla beraber kimseyi çekiştirmiyordu :D

Her şeyin bir ilki vardır. :A

Neyse senle daha fazla tartışıp Turabi'ye prim vermek istemiyorum burada. Gereksiz çakma yorumlarına da hiçbir şekilde cevap vermeyecem. Turabi bitti gitti artık Kertenkele'de ne hali varsa görsün. :A

Tadı kaçtı zaten konuşmanın.:F Turabi defteri zirvede iken kapandı. Her ne kadar hala tukaka muamelesi görsede artık bende konuşup o zirvenin seviyesini düşürmek istemiyorum.😎
Yine arada yakalarsam Atakan'ı bir kaç eleştiri yapıp seni seni edeceğim söz veriyorum:A

Takim olarak tutmuyorum su anda erkeklerden de favorim yok ama kızlardan bir eda olsun bir gizem olsun hatta iki gizem olsun ikisini de sevdim damla olsun yani kısacasi güzel olan kızlari destekliyorum diyebilirim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot