Ona bile razıyımla ne 12 si 8 e vermişssiniz 2 milyonu trabzona size kalıyor ''6''![]()
![Screenshot_2016-02-05-21-09-10.png Screenshot_2016-02-05-21-09-10.png](https://fav10.net/forum/data/attachments/47/47215-7aa7bf2d33e8e5b298c59ee07e69ee2f.jpg?hash=eqe_LTPo5b)
@-KADİR- 12 oldu ohhh çok güzel oldu
Son düzenleme:
Ona bile razıyımla ne 12 si 8 e vermişssiniz 2 milyonu trabzona size kalıyor ''6''![]()
iyi para ciddenOna bile razıyımYeter ki bir egoist leşten kurtulduk evde halay çekiyorum inanır mısın
Ekli dosyayı görüntüle 48638
@-KADİR- 12 oldu ohhh çok güzel oldu![]()
![]()
Aslında Ersanın 7 ettiği Çin piyasasında 20 ederdi en az yine bizim yönetimin avelliğiiyi para cidden
ne ucuzu üstüne para verelim gerekirse bu adamdan kurtulduk ya maçlarımızı tekrar izlemeye başlayacam İnşallah kesindirla ucuza vermişsiniz zaten 2 milyonu trabzona gidecek adamı resmen kovalamışlar![]()
sneijder de gidecekmiş neyse ya banane zaten vitor günümün içine ettine ucuzu üstüne para verelim gerekirse bu adamdan kurtulduk ya maçlarımızı tekrar izlemeye başlayacam İnşallah kesindir
kim giderse gitsin sevinirim takımda 1 tane adam akıllı biri yok hepsi gitsin zaten bi işe yaradıkları yoksneijder de gidecekmiş neyse ya banane zaten vitor günümün içine etti
Umut'a kaldık agane ucuzu üstüne para verelim gerekirse bu adamdan kurtulduk ya maçlarımızı tekrar izlemeye başlayacam İnşallah kesindir
burak gitti ya hiçkimse oynamasa da olur en nefret ettiğim futbolcuyduUmut'a kaldık agaAma forvette Poldi oynar solda T.c Olcan adın
Sağda sinan ortada wesley zaten
Aga dünkü bölümü izleyip bugün eski Vadiyi izleyince jetlag olmuyormusunpolat ilk sezon ne komik adamdı ya seyfo dayıya hemşireyle yaptığı oyuna kahkaha attım seyfoyu öptürdümüthiş bölümler be
Aga senin duş bitti mi maşallah kırklandınBedavaya gitmiş insan 20 milyona satarbu çinliler de para çok 3-5'i takmazlardı
![]()
yokk hiçbişey olmuyor herşeyin ve herkesin yeri farklıdır bizde aga ona göre izliyoruz bu bölümlerin yerini hiçbirşey tutamaz farklı bişey buAga dünkü bölümü izleyip bugün eski Vadiyi izleyince jetlag olmuyormusunİnsanın feleği şaşar Allah çarpsın benliğini unuturusun
![]()
Bu kadar değişim iyi değil
![]()
aga dur ses etme ya iteledik işte buna şükürBedavaya gitmiş insan 20 milyona satarbu çinliler de para çok 3-5'i takmazlardı
![]()
Aga Abidinin olayını biliyorsun değil mi Vadiye giriş hikayesiniyokk hiçbişey olmuyor herşeyin ve herkesin yeri farklıdır bizde aga ona göre izliyoruz bu bölümlerin yerini hiçbirşey tutamaz farklı bişey bu
polat harbiden tam komedi ya baya güldürüyortuncay - abidin zaten ayrı bi olay
aga dur ses etme ya iteledik işte buna şükür![]()
Bunada şükür ama fazladan zarar gelmezyokk hiçbişey olmuyor herşeyin ve herkesin yeri farklıdır bizde aga ona göre izliyoruz bu bölümlerin yerini hiçbirşey tutamaz farklı bişey bu
polat harbiden tam komedi ya baya güldürüyortuncay - abidin zaten ayrı bi olay
aga dur ses etme ya iteledik işte buna şükür![]()
biliyorum aga o belgeseli 3 kez izledimAga Abidinin olayını biliyorsun değil mi Vadiye giriş hikayesiniBahadır Özdener CNN'deki belgeselde anlatmıştı
Adam resmen kendini diziye zorla sokmuş
![]()
Dışarıdan yeni geliyorum eveAga senin duş bitti mi maşallah kırklandınŞaka bir yana kurtulduk be Buraktan sonunda rahat rahat maç izleyecez.
o konuda haklısın adamlar 3 e 5 e bakmıyor daha yükseğine de satabilirdik ama bizim beceriksizler bu kadarını becerebilmişBunada şükür ama fazladan zarar gelmez![]()
aga sen akşamcımısın ne iş her gece dışardasınDışarıdan yeni geliyorum eve.Akşamları evde olmuyorum
![]()