Ha anladımya bişey olmuyor aga konunun görüntülenme sayısı hit dediği şey önemli bişey değil![]()
Ha anladımya bişey olmuyor aga konunun görüntülenme sayısı hit dediği şey önemli bişey değil![]()
o değilde bu sene okul bitiyor bişeyler yapmam lazım iş ayarlasana banaİşsiz olduğum zamanlar burada oluyorum hacı.
Oha iyimiş burdan dayımgile selamlar o zamanBiz Billy ile tek yetiyoruz zaten her saniye yorumluyoruz zatende destek verende var tabi 1 kişi daha olsa 400 500 olur 100 mesaj yazan100 mesaj yazdık Billy ile
Birşey olmuyor sadece konun çok önde gözüküyor yani en çok misafir gelen konu oluyor ünlü oluyorsun![]()
![]()
Benim enerjim bitti daha yazamam.mesaj![]()
aga siz diziyi nasıl izliyorsunuz öyle her saniye mesaj yazıyonuz ben vadi izlerken konuşmuyorum kimseyle o derece konsantre oluyorumBiz Billy ile tek yetiyoruz zaten her saniye yorumluyoruz zatende destek verende var tabi 1 kişi daha olsa 400 500 olur 100 mesaj yazan100 mesaj yazdık Billy ile
Birşey olmuyor sadece konun çok önde gözüküyor yani en çok misafir gelen konu oluyor ünlü oluyorsun![]()
![]()
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürero değilde bu sene okul bitiyor bişeyler yapmam lazım iş ayarlasana bana
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (8 üye ve 0 misafir)
vay be konuda 8 kişi var @-KADİR- kardeşimde gelmiş bunlar ne yapmış lan diyordun kesin en son bıraktığında konu 13-14 sayfaydı![]()
Benim halimi düşün Muhteşem Yüzyılcı seniBenim enerjim bitti daha yazamam.mesaj![]()
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer.Benim de aynı dert seneye olacak
.İngilizce filan varsa onlara kas ,yoksa devlet babaya kas
![]()
devlet memuru olsam başka bişey istememKelin ilacı olsa kendi kafasına sürer.Benim de aynı dert seneye olacak
![]()
abla sakin ol
Konsantre oluyoruz bir şekilde alışmışız çünkü öyle izlemeyeaga siz diziyi nasıl izliyorsunuz öyle her saniye mesaj yazıyonuz ben vadi izlerken konuşmuyorum kimseyle o derece konsantre oluyorum![]()
devlet memuru olsam başka bişey istemem![]()
sanki ne yazdı beyefendi boş boş konular yine tüydün ulan aga sen varyaBenim enerjim bitti daha yazamam.mesaj![]()
Bunu diyen 2 sene My izlemiş @china_shangai abi kkarakterlere fazlasıyla hakimKelin ilacı olsa kendi kafasına sürer.Benim de aynı dert seneye olacak
Benim halimi düşün Muhteşem Yüzyılcı seni![]()
Hacı bulursun iş bulmasına da ,bakalım o işte sen rahat olabilecek misin?devlet memuru olsam başka bişey istemem
abla sakin ol![]()
Aga bu hafta Diriliş en az 20 sayfa sana söz 😉Konsantre oluyoruz bir şekilde alışmışız çünkü öyle izlemeyeSizde 30 40 mesajla destek verseniz iyi olacak bizde çok rekor kırarız
![]()
ama bu sene son haziranda herşey bitiyor sonra ne yapacaminşallah olursun ablacım önce okulunu bitir de düşünürsün işi derslerin varken hemen işi düşünme
devlet memuru olsam başka bişey istemem
abla sakin ol![]()
Ben izledim ama Muhteşem Yüzyılcı olmadım yaniBunu diyen 2 sene My izlemiş @china_shangai abi kkarakterlere fazlasıyla hakim![]()
büyük başarı harbidenKonsantre oluyoruz bir şekilde alışmışız çünkü öyle izlemeyeSizde 30 40 mesajla destek verseniz iyi olacak bizde çok rekor kırarız
![]()
ama bu sene son haziranda herşey bitiyor sonra ne yapacamAllah tan yaşım büyük değil ilk sende üniye başladım hemen