Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Biz Billy ile tek yetiyoruz zaten her saniye yorumluyoruz zatende destek verende var tabi 1 kişi daha olsa 400 500 olur 100 mesaj yazan :D 100 mesaj yazdık Billy ile :D

Birşey olmuyor sadece konun çok önde gözüküyor yani en çok misafir gelen konu oluyor ünlü oluyorsun :F :A
Oha iyimiş burdan dayımgile selamlar o zaman :F:F

Biz Billy ile tek yetiyoruz zaten her saniye yorumluyoruz zatende destek verende var tabi 1 kişi daha olsa 400 500 olur 100 mesaj yazan :D 100 mesaj yazdık Billy ile :D

Birşey olmuyor sadece konun çok önde gözüküyor yani en çok misafir gelen konu oluyor ünlü oluyorsun :F :A
aga siz diziyi nasıl izliyorsunuz öyle her saniye mesaj yazıyonuz ben vadi izlerken konuşmuyorum kimseyle o derece konsantre oluyorum :kiki:

o değilde bu sene okul bitiyor bişeyler yapmam lazım iş ayarlasana bana :D

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (8 üye ve 0 misafir)
  1. -KADİR-
  2. Doğu
  3. takas
  4. Since2011
  5. vadikızı
  6. Maskeli Fedai
  7. china_shangai
vay be konuda 8 kişi var @-KADİR- kardeşimde gelmiş bunlar ne yapmış lan diyordun kesin en son bıraktığında konu 13-14 sayfaydı :D
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer:D:D .Benim de aynı dert seneye olacak :D.İngilizce filan varsa onlara kas ,yoksa devlet babaya kas:D

Benim enerjim bitti daha yazamam.mesaj :A
Benim halimi düşün Muhteşem Yüzyılcı seni :pala:

aga siz diziyi nasıl izliyorsunuz öyle her saniye mesaj yazıyonuz ben vadi izlerken konuşmuyorum kimseyle o derece konsantre oluyorum :kiki:
Konsantre oluyoruz bir şekilde alışmışız çünkü öyle izlemeye :D Sizde 30 40 mesajla destek verseniz iyi olacak bizde çok rekor kırarız :D

ama bu sene son haziranda herşey bitiyor sonra ne yapacam :D Allah tan yaşım büyük değil ilk sende üniye başladım hemen

hazirana kadar daha çok zaman var o zamana kadar iyi bir iş bulursun inşallah
diplomalanı hayırlısı ile eline al bi önce🙂