polat şaşmaz ın forumda var olmasının en büyük amacı post sayısını arttırmaktır
polat şaşmaz ın forumda var olmasının en büyük amacı post sayısını arttırmaktır
Konuya En Çok Mesaj Yazanlar TOP10;
1. @Polat Şaşmaz 84
2. @takas 67
3. @Doğu 59
4. @EFE UYSAL 57
5. @Since2011 51
6. @-KADİR- 46
7. @china_shangai 43
8. @Maskeli Fedai 26
9. @vadikızı 24
10. @papuleoo 19
Ben gecmisinizdir diye dusunuyodum da yine gecememisiniz ustelik 10 sayfa yoktum ben
Bu aralar işsizimçok formdasın bu aralar aga seni süper mod yapmamız lazım![]()
aga o değilde ilk yorum konunda 26 sayfayı geçtik bölüm coştursa 50 sayfa bile yapardık aslındaAdaş 2 mesaj daha yaz da beni geç@EFE UYSAL
seni geçmek diye bişey olabilir mi üstadımız sensin bıldırcınBen gecmisinizdir diye dusunuyodum da yine gecememisiniz ustelik 10 sayfa yoktum ben![]()
Ahahaha hala ordamısın aga
500 mesajı aştıkaga o değilde ilk yorum konunda 26 sayfayı geçtik bölüm coştursa 50 sayfa bile yapardık aslında
aga ev sahibi olduğun yere davet mi bekliyorsun konu senin
Eyvallahaga o değilde ilk yorum konunda 26 sayfayı geçtik bölüm coştursa 50 sayfa bile yapardık aslında
seni geçmek diye bişey olabilir mi üstadımız sensin bıldırcın![]()
tabii sana göre banada görede çok iyi oynuyor ne güzel anlaşarak yorum yapıyoruz yahu![]()
işte bu yüzden sevmiyorum orayı hepsi başkalarına göre konuşuyor şimdi hepsi övüyor vadiyi halbuki ne müthiş bölümleri beğenmedi bunlarVadi forumunda artiklar temizlenmis forum tam vadi forumu olmus gidin reyting konusunu okuyun![]()
Aman aga hiç o konulara girme bak yine gaza geliyorumVadi forumunda artiklar temizlenmis forum tam vadi forumu olmus gidin reyting konusunu okuyun![]()
O aga naptın sen kimseyi beğenmiyorsunOndan sonra bu yeni keren Noyan'ı oynuyan adam iyi oyuncu bak ondan sonra Halime ana ve abisinde oyunculukları sıfır
Selcan hatun da iyi oynuyor
![]()
Eve kaç aydır girmeyince unutulmuşuz onlarda haklıaga ev sahibi olduğun yere davet mi bekliyorsun konu senin![]()
harbiden baycu noyan ı oynayan adam müthiş oynuyorOndan sonra bu yeni keren Noyan'ı oynuyan adam iyi oyuncu bak ondan sonra Halime ana ve abisinde oyunculukları sıfır
Selcan hatun da iyi oynuyor
![]()
İsmi Barış Bağcı agaharbiden baycu noyan ı oynayan adam müthiş oynuyor
Aga ben senin gönlünü alacam merak etmeEve kaç aydır girmeyince unutulmuşuz onlarda haklı![]()
10.yılki bölümler gibi olsa varya her bölüm 40 sayfa garanti yaparız bu ekipleEyvallahKeşke Vadi eskisi gibi olsa da sabaha kadar parmaklarımıza kan oturana kadar yazsak
![]()
Alıngan birisi değilim ama bugün noldusa alınganlık yapmaya başladımAhahaha hala ordamısın agaYa benim Üşengeçliğime ver nick değişmişsim ya bir de ondan da olabilir kopyaladım zaten
![]()