4 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muhteşem kösem yine her üç gruptada birinci olmuş ama yinede beklentilerimi karşılamada ben en yakın rakibini sekize katlar diyordum sadece üçe katlamış neyse önümüzdeki hafta daha iyisini yapar :)
kördüğümede tebrikler yeterde düşüşmü var nedir ? :)

iyide o günün reytingleri ortada.diğer günlerinkide öyle. o gün seyirciyi ekrana kilitleyen bir dizi yok. vadinin total 7lik reytingi fena değil ama ekrana kilitleme diyemeyiz buna. ama perşembede bir lanet olduğuna inanmaya da başladım hani.:Fsurvivordan evet her dizi etkilenmez mesela.kvp,diriliş, kısmen edho bunlar çok etkilenmez.kitlesi survivordan en uzak diziler çünkü.ama diğer diziler kitlelerinin özelliğine göre en az 1-3 reyting civarında etkilenir.

bölüm süreleride kaç haftadır düşük bu hafta 1 sa 50 dk idi.onunda etkisi var.haftaya gayet güzel bir bölüm olacak. total 9 ab 13.5 civarı alırız inş
aga üstte de yazdım perşembe bizim çöplüğümüz fazla birşey beklememek lazım diğer dizilerden :D
vadi maç dışında hiçbir yapımdan gram etkilenmez düşüş ve çıkışları kendiyle alakalıdır çok iyise yükselir bunu kimse engelleyemez. çok kötüyse düşer bunu da kimse engelleyemez :d bir tek maçlar etkilemiştir vadiyi
diriliş sonuna kadar hakediyor gurur duyarız tabi

Yeteer yaa Bu kosemiii abartmayın 5 kurusluk dizi dil Timurun starla anlasmasi var O anlasma biter bitmez dizi Timurunda bereninde avcuna koyulub gonderilicek
Abartmayyiin diziyiiiii Hulya kimki? Onun dizisi izlensin? Ve y digerleri? Boos bir dizi Finali bekleyin DirilisErtugrul kirgin cicekler edho varken Kosem kim? Hulya Beren kim?
aynen kardeşim katılıyorum zaten tablo ortada söze gerek yok :D

Mesajı Deniz'e yazıp benden alıntı yapmak nasıl bir kafadır onu izah eder misin.:F

Beren ilk bölüm etkisini gösterdi. Dizi AB'de 8 aldı. Gerisi ekibin sorunu..
anlamanı beklediğim için hata bende tabi :D senden alıntı yapıp onu etiketlememim sebebi ikinize de cevap yazmış olmam
ilk bölümüyle bu dizi daha yüksek rtg aldı 1 rtg bile etkisi olmadı aksine dizi dip yaptı bu senin dünya starın etkisiz eleman çıktı :kiki:

iyide perşembe zaten gayet boş bir gün.nereye aktaracaklar.survivorda geliyor. survivorın karşısında yüksek reytingli diziler bile hasbelkader duracaklarken kösemin hiç şansı yok. olan 2 reytingde survivor gelince gider. artık diziyi marsa falan satmaları lazım ki maliyet çıksın:F:F

gayet boş mu yeter dizisi var kördüğüm ün ratingleri ortada kurtlar vadisi var
ne demek boş ablacım ya

aynen ekib sıkıntılı ve halk berene ve hülya avşara kızgın izlemek istemiyor

Allah Allah.:F Hayır ekip deyince set ekibini kast ettiğimi anlamadın mi. Uff çok Sıkıcısın şuan.:)

anlamanı beklediğim için hata bende tabi :D senden alıntı yapıp onu etiketlememim sebebi ikinize de cevap yazmış olmam
ilk bölümüyle bu dizi daha yüksek rtg aldı 1 rtg bile etkisi olmadı aksine dizi dip yaptı bu senin dünya starın etkisiz eleman çıktı :kiki:

Anlamışım ki altta cevabını vermişim.😉
Dizi Berenden dolayı değil set ekibinin sıkıntılı olmasından dolayı suan kötü. Diziyi izlemediğim için bilginin olmaması normal o sebeple seni yadırgamayacağım.😉

Perşembe günleri o kadar sıkıcı bir hal aldı ki, yorum yapmak bile istemiyor insan. Bu yüzden tüm dizileri tebrik edip faslı kapatıyorum. :)

Allah Allah.:F Hayır ekip deyince set ekibini kast ettiğimi anlamadın mi. Uff çok Sıkıcısın şuan.:)

Dizi Berenden dolayı değil set ekibinin sıkıntılı olmasından dolayı suan kötü. Diziyi izlemediğim için bilginin olmaması normal o sebeple seni yadırgamayacağım.😉

allah allah sen beni kafasız sandın herhalde set ekibini diyorsun bende beren ve hülya yüzünden dizi izlenmiyor diyorum bu arada tşkler sıkıcısın dediğin için

allah allah sen beni kafasız sandın herhalde set ekibini diyorsun bende beren ve hülya yüzünden dizi izlenmiyor diyorum bu arada tşkler sıkıcısın dediğin için

Allah'ım ben seninle neden muhattap oluyorum ki zaten.:kiki: Madem alıntı yapmış normal cevap vereyim dedim ama hata yapmışım belli.
Sorunu sen 4 bölümdür izlemediğin için bilemezsin. O sebeple fazla bilmediğin konuya gitme lütfen😉[

Perşembe günleri o kadar sıkıcı bir hal aldı ki, yorum yapmak bile istemiyor insan. Bu yüzden tüm dizileri tebrik edip faslı kapatıyorum. :)

O senin sıkıcılığın.:A

Allah'ım ben seninle neden muhattap oluyorum ki zaten.:kiki: Madem alıntı yapmış normal cevap vereyim dedim ama hata yapmışım belli.
Sorunu sen 4 bölümdür izlemediğin için bilemezsin. O sebeple fazla bilmediğin konuya gitme lütfen😉[

Her hafta aynı tablo, bildiğin sıkıcı işte. :A

4 bölümdür izlemiyorum ama önceki bölümleri izledim ve o hatalarıda devam
ediyor işte tamam umut muhatap olma senden büyük biri var karşında saygılı ol biraz:(

set ekibide neymiş dünya starı tek başına +5 reyting getirecek
devlet bahçeli hesabı yapalım 4 kendisi alıyor 5 de beren getirecek etti 9 totalde 9 reytingle lideriz :kiki: bu hesabı yapanlar vardı bizde dedik ki kimse beren meren takmaz ama hep şişirdiğinizle kalıyorsunuz
ölü haliyle bile vadi hep my yi hem beren i nakavt etti :kiki:

4 bölümdür izlemiyorum ama önceki bölümleri izledim ve o hatalarıda devam
ediyor işte tamam umut muhatap olma senden büyük biri var karşında saygılı ol biraz:(

Hem isaya hem Musa'ya olmaz. Sen bana ters yaparsan bende sana tez yaparım.
Neyse daha fazla bölümü katletme.😉

set ekibide neymiş dünya starı tek başına +5 reyting getirecek
devlet bahçeli hesabı yapalım 4 kendisi alıyor 5 de beren getirecek etti 9 totalde 9 reytingle lideriz :kiki: bu hesabı yapanlar vardı bizde dedik ki kimse beren meren takmaz ama hep şişirdiğinizle kalıyorsunuz
ölü haliyle bile vadi hep my yi hem beren i nakavt etti :kiki:

Bu hesabı yapanlar ile fazlaca muhattap oldun zaten. Daha fazla aynı konuyu konuşup post mu kasnak istiyorsun. Totalde demedi bence kimse istersen eğri otur istersen amuda kalk ama doğru konuş.:))
Beren ilk bölüm AB'de 8 aldı mı aldı. Gerisi Beren'in değil set ekibinin problemi.

Hem isaya hem Musa'ya olmaz. Sen bana ters yaparsan bende sana tez yaparım.
Neyse daha fazla bölümü katletme.😉

ben sana ters yapmadım tamam mı bir yorum yaptım yorumumu yanlış anlıyorsun
sonrada kızıyorsun sen zaten önceki yorumunda yönetmen facia dedin burdanda set ekibine
dediğin belli bende diyorum aslında ben cümleyi yazamadım şöyle yazmam lazımdı
aynen hem set ekibi hemde bazı oyunculardan dolayı bunlarda beren ve hülya diye
kast ederek yazdım sende anlamaz biri yaptın tşk ederim yani