ben sana ters yapmadım tamam mı bir yorum yaptım yorumumu yanlış anlıyorsun
sonrada kızıyorsun sen zaten önceki yorumunda yönetmen facia dedin burdanda set ekibine
dediğin belli bende diyorum aslında ben cümleyi yazamadım şöyle yazmam lazımdı
aynen hem set ekibi hemde bazı oyunculardan dolayı bunlarda beren ve hülya diye
kast ederek yazdım sende anlamaz biri yaptın tşk ederim yani
Senin neden Beren ve Hülya'ya laf attığını ve suçlamaya çalıştığını biliyorum istersen karşındakini salak yerine koymaya çalışma.
HDi by. Mesaj yazma artık sakin özelden yada profiline uğrama valla engel atarım.
post kasmak istesem kasarım zaten bu 1
harunnn60 totalden bahsetti istiyorsan mesajları koyarım bu 2
dizi zaten ilk bölümüyle daha yükseğini almış ve bir önceki bölüm 0 reyting mi aldı da 8 diyorsun o zaman şuan ki 2 rtg i de beren aldı hala isimler üzerinden konuşuyorsun insan hiç mi ders almaz hala beren şunu aldı beren bunu aldı la arkadaş dizi beren gelmeden önce totalde 4 ün altına inmemişti o geldi 3 ü geçemiyor resmen geriye götürdü sözde star diziyi hala kendini avutuyorsun size iyi avutmalar
abla sana terbiyesizlik yapanlarla niye muhattap oluyorsun ki
post kasmak istesem kasarım zaten bu 1
harunnn60 totalden bahsetti istiyorsan mesajları koyarım bu 2
dizi zaten ilk bölümüyle daha yükseğini almış ve bir önceki bölüm 0 reyting mi aldı da 8 diyorsun o zaman şuan ki 2 rtg i de beren aldı hala isimler üzerinden konuşuyorsun insan hiç mi ders almaz hala beren şunu aldı beren bunu aldı la arkadaş dizi beren gelmeden önce totalde 4 ün altına inmemişti o geldi 3 ü geçemiyor resmen geriye götürdü sözde star diziyi hala kendini avutuyorsun size iyi avutmalar
abla sana terbiyesizlik yapanlarla niye muhattap oluyorsun ki
Birinci tüm gruplarda ATV olmuş da devamını ben de bulamadım.??????? Arkadaşlar ocak ayı kanal sıralamasını nerden bulabilirim ???????
dizi yüksek alırsa beren aldı düşük alırsa başkalarının suçu ne güzel istanbul beeee böyle bir avuntuyu da ilk kez görüyorum koskoca dünya starı 1 bölümcük mü etki edebiliyor yani my 3 reyting mi arttı dizinin ilk bölüm reytingi total 5.88 ab 8.80 beren geldikten sonra dizi totalde 2 ab de 4 alıyor çocuk mu kandırıyorsun sen kendin bile inanmıyorsun dediklerine bu kızın gram reytingi yokSen zamanları birbirine çok karıştırıyorsun. Birde rakamlarla falan konuşuyorsun. Nasılda kendini yalana inandırmışsın.
Beren şuana kadar TNS'de AB grubu için en iyi başlangıcı yapmış diziye sahip. İntikam 11 ile başladı sonrası senaryo ve ekibin suçu. Yine en büyük etki yaratmış kişi. MY 7. Bölümde 5 8. Bölümde 8 reyting aldı. Kim hangi oyuncu ile yada hangi senaryo ile 3 reyting bir anda arttı. Başka örneği yok. Star olduğunun kanıtı bu. Şimdi sen dersin intikam yayında kalktı MY 3 alıyor diye ama Beren tek başına yapacağını ilk bölümden gösterdi devamı set ekibi senaristin problemi. Beren'in değil.😉
dizi yüksek alırsa beren aldı düşük alırsa başkalarının suçu ne güzel istanbul beeee böyle bir avuntuyu da ilk kez görüyorum koskoca dünya starı 1 bölümcük mü etki edebiliyor yani my 3 reyting mi arttı dizinin ilk bölüm reytingi total 5.88 ab 8.80 beren geldikten sonra dizi totalde 2 ab de 4 alıyor çocuk mu kandırıyorsun sen kendin bile inanmıyorsun dediklerine bu kızın gram reytingi yok
ayrıca 7.bölümde 5 falan almadı sallama fazla
bu kız geldi dizi iyice çöktü totalde 2 alıyorberen diziye reyting falan getirmedi yahu kim diyor bunu zaten ab de 8 totalde 5 oranlarini goruyordu simdi bir oranlara bakin oooo feciiii
rakamlarla konuşuyorum boş boş cevap veriyosun kimin haklı olduğu ortada sanırımO kadar açık yazdığım yazıdan yi e kendi düşüncelerini anlayarak büyük bir yetenek olduğunu gösterdin. Seni tebrik edip kaçıyorum. Çok amaçsız bir tartışma olacak yoksa yine.
yani gordugumuzu soyluyoruz istemekve gormek cok farklidirbu kız geldi dizi iyice çöktü totalde 2 alıyor
rakamlarla konuşuyorum boş boş cevap veriyosun kimin haklı olduğu ortada sanırım
bunları görmemek için kör olmak lazım zaten son derece kötü bir oyuncuyani gordugumuzu soyluyoruz istemekve gormek cok farklidir
valla oyunculuktan ne anladigimiza bagli ben mesela abarti oyunculuktan nefret ederim yapmacik gibi gelimistirbunları görmemek için kör olmak lazım zaten son derece kötü bir oyuncu
Birinci tüm gruplarda ATV olmuş da devamını ben de bulamadım.
Aynen ben de onu çok merak ediyordum, 1-15 Ocak aralığında tüm gruplarda 3.'lüğe yükselmişti, FOX'tan kapmış olabilir ikincilği.
Cok tesekkurler Açıkçası ben kanal d yi merak ediyorum kismetse olur baya atak yapti filmlerle de fena gitmedi tum gunde kacinci acaba.
Nefret kusmacaya for 3.sinif kadin dizisini ovenler koseme laf atmis currete bak taptigi guzellik 3dizidir cok iyi erkek oyunculuyla partner olup erken final yapanlar berenin reytingi erkeklere baglamis hayat cok ilfinc kosem my nin devamiymis baslamasi hataymi insan izler de sallar my yi raklit etse bu halde zinhar ilmaz reytingi bereni kosem olarak ben de sevmedim ama yeteneksizmis rderi buymus diyerek ne necoyu ne tubisi gectigi gercegini degistiremezsiniz gulum bu arada Allah cezani versin @Çiğdem- insallah @destere ile evlenirsin