4 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben sana ters yapmadım tamam mı bir yorum yaptım yorumumu yanlış anlıyorsun
sonrada kızıyorsun sen zaten önceki yorumunda yönetmen facia dedin burdanda set ekibine
dediğin belli bende diyorum aslında ben cümleyi yazamadım şöyle yazmam lazımdı
aynen hem set ekibi hemde bazı oyunculardan dolayı bunlarda beren ve hülya diye
kast ederek yazdım sende anlamaz biri yaptın tşk ederim yani

Senin neden Beren ve Hülya'ya laf attığını ve suçlamaya çalıştığını biliyorum istersen karşındakini salak yerine koymaya çalışma.
HDi by. Mesaj yazma artık sakin özelden yada profiline uğrama valla engel atarım.

Senin neden Beren ve Hülya'ya laf attığını ve suçlamaya çalıştığını biliyorum istersen karşındakini salak yerine koymaya çalışma.
HDi by. Mesaj yazma artık sakin özelden yada profiline uğrama valla engel atarım.

neden laf atıyormuşum söylermisin bana vadi hayranıyım diyemi bu yorumları yapıyorum
sanıyorsun bak buna gülerim ben:F valla bak aklıma bile gelmedi böyle birşey seni niye
salak yerine koyayım ben büyüğümede küçüğüme de saygı duyarım tamam mı dün güzelce
sana hoşgeldin dedim sevdiğim bir üyesin niye böyle birşey yapayım ben hülya avşarı
sevmiyorum daha dizi başlamadan dizifilm forumdasda burda keşke hülya avşar ıolmasaydı dedim berende içime sinmiyordu dile getirmedim tamam mı benim ne kimseye kastım yok
suçlamayada çalışmıyorum aklıma bile gelmedi böyle birşey tamam mı şu an acayip üzdün
beni sağolasın

??????? Arkadaşlar ocak ayı kanal sıralamasını nerden bulabilirim ???????

post kasmak istesem kasarım zaten bu 1
harunnn60 totalden bahsetti istiyorsan mesajları koyarım bu 2
dizi zaten ilk bölümüyle daha yükseğini almış ve bir önceki bölüm 0 reyting mi aldı da 8 diyorsun o zaman şuan ki 2 rtg i de beren aldı :D hala isimler üzerinden konuşuyorsun insan hiç mi ders almaz hala beren şunu aldı beren bunu aldı la arkadaş dizi beren gelmeden önce totalde 4 ün altına inmemişti o geldi 3 ü geçemiyor resmen geriye götürdü sözde star diziyi hala kendini avutuyorsun :kiki: size iyi avutmalar :D

abla sana terbiyesizlik yapanlarla niye muhattap oluyorsun ki

Sen zamanları birbirine çok karıştırıyorsun. Birde rakamlarla falan konuşuyorsun. Nasılda kendini yalana inandırmışsın.
Beren şuana kadar TNS'de AB grubu için en iyi başlangıcı yapmış diziye sahip. İntikam 11 ile başladı sonrası senaryo ve ekibin suçu. Yine en büyük etki yaratmış kişi. MY 7. Bölümde 5 8. Bölümde 8 reyting aldı. Kim hangi oyuncu ile yada hangi senaryo ile 3 reyting bir anda arttı. Başka örneği yok. Star olduğunun kanıtı bu. Şimdi sen dersin intikam yayında kalktı MY 3 alıyor diye ama Beren tek başına yapacağını ilk bölümden gösterdi devamı set ekibi senaristin problemi. Beren'in değil.😉

post kasmak istesem kasarım zaten bu 1
harunnn60 totalden bahsetti istiyorsan mesajları koyarım bu 2
dizi zaten ilk bölümüyle daha yükseğini almış ve bir önceki bölüm 0 reyting mi aldı da 8 diyorsun o zaman şuan ki 2 rtg i de beren aldı :D hala isimler üzerinden konuşuyorsun insan hiç mi ders almaz hala beren şunu aldı beren bunu aldı la arkadaş dizi beren gelmeden önce totalde 4 ün altına inmemişti o geldi 3 ü geçemiyor resmen geriye götürdü sözde star diziyi hala kendini avutuyorsun :kiki: size iyi avutmalar :D

abla sana terbiyesizlik yapanlarla niye muhattap oluyorsun ki

takas benimde yorum yazma hakkım var değilmi bu forumun üyesiyim bende
bu sondu zaten bir daha yorum falan yazmam ya:(

ne cektin be kosem ahahah yakinda cekmezsin :Fberen saat diye bir kisi kalmamistir bitmistir gule gule sana :T: bernin reytingi erkek oyuncular sayesindeymis ok ok

Sen zamanları birbirine çok karıştırıyorsun. Birde rakamlarla falan konuşuyorsun. Nasılda kendini yalana inandırmışsın.
Beren şuana kadar TNS'de AB grubu için en iyi başlangıcı yapmış diziye sahip. İntikam 11 ile başladı sonrası senaryo ve ekibin suçu. Yine en büyük etki yaratmış kişi. MY 7. Bölümde 5 8. Bölümde 8 reyting aldı. Kim hangi oyuncu ile yada hangi senaryo ile 3 reyting bir anda arttı. Başka örneği yok. Star olduğunun kanıtı bu. Şimdi sen dersin intikam yayında kalktı MY 3 alıyor diye ama Beren tek başına yapacağını ilk bölümden gösterdi devamı set ekibi senaristin problemi. Beren'in değil.😉
dizi yüksek alırsa beren aldı düşük alırsa başkalarının suçu ne güzel istanbul beeee :D böyle bir avuntuyu da ilk kez görüyorum koskoca dünya starı :kiki: 1 bölümcük mü etki edebiliyor yani :D my 3 reyting mi arttı dizinin ilk bölüm reytingi total 5.88 ab 8.80 beren geldikten sonra dizi totalde 2 ab de 4 alıyor çocuk mu kandırıyorsun sen :D kendin bile inanmıyorsun dediklerine bu kızın gram reytingi yok
ayrıca 7.bölümde 5 falan almadı sallama fazla

beren diziye reyting falan getirmedi yahu kim diyor bunu zaten ab de 8 totalde 5 oranlarini goruyordu simdi bir oranlara bakin oooo feciiii:T

dizi yüksek alırsa beren aldı düşük alırsa başkalarının suçu ne güzel istanbul beeee :D böyle bir avuntuyu da ilk kez görüyorum koskoca dünya starı :kiki: 1 bölümcük mü etki edebiliyor yani :D my 3 reyting mi arttı dizinin ilk bölüm reytingi total 5.88 ab 8.80 beren geldikten sonra dizi totalde 2 ab de 4 alıyor çocuk mu kandırıyorsun sen :D kendin bile inanmıyorsun dediklerine bu kızın gram reytingi yok
ayrıca 7.bölümde 5 falan almadı sallama fazla

O kadar açık yazdığım yazıdan yi e kendi düşüncelerini anlayarak büyük bir yetenek olduğunu gösterdin. Seni tebrik edip kaçıyorum. Çok amaçsız bir tartışma olacak yoksa yine.:)

beren diziye reyting falan getirmedi yahu kim diyor bunu zaten ab de 8 totalde 5 oranlarini goruyordu simdi bir oranlara bakin oooo feciiii:T
bu kız geldi dizi iyice çöktü totalde 2 alıyor :kiki:

O kadar açık yazdığım yazıdan yi e kendi düşüncelerini anlayarak büyük bir yetenek olduğunu gösterdin. Seni tebrik edip kaçıyorum. Çok amaçsız bir tartışma olacak yoksa yine.:)
rakamlarla konuşuyorum boş boş cevap veriyosun kimin haklı olduğu ortada sanırım :D

Beren Saat en başta söylediğim gibi yanlış bir tercih yaptı. Dizi şu an reytinglerde çok iyi oran alsaydı da aynı şeyi söyleyecektim, dizi bildiğimiz Muhteşem Yüzyıl'ın devamı olmuş. Her yerden o eskiler çıkacak diye bekliyorum, hiç olmamış yani bu hal. Kariyerini de kötü etkileyecek bu iş.

Kösem reytinglerde çok kötü gidiyor sonuçta tarihi bir dizi, maliyeti nasıl çıkaracak? Reklam gerileri yüksek diyorlar da bu reytinglere ne reklam veriyorlar ben anlamadım bu işi. Diriliş 12-13 alırken, diğer diziler 8-9 alırken bu dizi mi en iyi reklam geliri olan dizi?

Yeter dizisi sezonluk bir iş zaten, yaza doğru biter gider dizi. Öyle bir açık senaryosu yok bence, gidici yani.

Kördüğüm dizisi beklediğimden daha iyi gidiyor, umarım rahat bir şekilde bu oranlarla bitirebilir sezonu. Kaliteli bir iş. :)

Asla Vazgeçmem dizisi yine beğendiğim bir dizi, daha önce de söylemiştim bunu. Reytingleri hak ediyor, tebrikler. :)

:(

Cok tesekkurler:) Açıkçası ben kanal d yi merak ediyorum kismetse olur baya atak yapti filmlerle de fena gitmedi tum gunde kacinci acaba.
Aynen ben de onu çok merak ediyordum, 1-15 Ocak aralığında tüm gruplarda 3.'lüğe yükselmişti, FOX'tan kapmış olabilir ikincilği. :)

Nefret kusmacaya for :A 3.sinif kadin dizisini ovenler koseme laf atmis currete bak :D taptigi guzellik 3dizidir cok iyi erkek oyunculuyla partner olup erken final yapanlar berenin reytingi erkeklere baglamis hayat cok ilfinc :D kosem my nin devamiymis baslamasi hataymi insan izler de sallar my yi raklit etse bu halde zinhar ilmaz reytingi :F bereni kosem olarak ben de sevmedim ama yeteneksizmis rderi buymus diyerek ne necoyu ne tubisi gectigi gercegini degistiremezsiniz gulum :D bu arada Allah cezani versin @Çiğdem- insallah @destere ile evlenirsin :A

Nefret kusmacaya for :A 3.sinif kadin dizisini ovenler koseme laf atmis currete bak :D taptigi guzellik 3dizidir cok iyi erkek oyunculuyla partner olup erken final yapanlar berenin reytingi erkeklere baglamis hayat cok ilfinc :D kosem my nin devamiymis baslamasi hataymi insan izler de sallar my yi raklit etse bu halde zinhar ilmaz reytingi :F bereni kosem olarak ben de sevmedim ama yeteneksizmis rderi buymus diyerek ne necoyu ne tubisi gectigi gercegini degistiremezsiniz gulum :D bu arada Allah cezani versin @Çiğdem- insallah @destere ile evlenirsin :A

4 yılllık yenilginin verdiği acı ve kederle yüklü değerli arkadaşlarımız, böyle günlerde kendi dizilerinde en ufak bir artış olmadığı halde, sadece berenin oynadığı dizinin az reyting alışı ile mutlu olabiliyorlar :) arkadaşlarımız teselliyi bu şekilde buluyorsa fazla üstlerine gitmemek lazım :))