Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga ben Muhteşem Yüzyılın bir bölümü için öyle yazdımonun ddışında izlemedimSana inanmak isterdim ama bu gözler o vahim tabloyu gordu
D
Aga ben Muhteşem Yüzyılın bir bölümü için öyle yazdımonun ddışında izlemedimSana inanmak isterdim ama bu gözler o vahim tabloyu gordu
D
hadi lan son 2 bölüm izledim oda gerçekleri son 2 bölümde gösterdikleri içinAga ben Muhteşem Yüzyılın bir bölümü için öyle yazdımonun ddışında izlemedimhem @china_shangai abide my izleyip yorumyyapıyordu
![]()
Bölümün bazı sahnelerini tekrardan izledim [emoji2] keşke bölüm Polat'ı aramakla geçse daha iyi sonuçlar alabilirdik diye düşünüyorum.
Konu artık eskisi gibi değil beş hafta bir konu diğer beş hafta bir konu işleniyor. Aslında devamlı aynı konu üzerinde ilerleme yapsak daha iyi sonuçlar alabiliriz. Mesela daha önce Tapınakçılar ve Armegeddon, İngilizler, şimdi ise önce Asya ve Yusuf, Gölge ve en son olarak Karun ve sistemi anlatıldı veya anlatılmaya çalışılıyor ama biri bitmeden diğerine geçince ana konu dağılıyor bu da ister istemez çoğu seyirciyi etkiliyor. Bunun en büyük kanıtı çoğunluğumuzun kendi içimizde vadiyi eleştirmekle kanıtlıyoruz hatta bırakanlarımız bile oldu [emoji20]
Allah razı olsun ablacım senin de cuman mübarek olsunabim benim ne demek ya helal olsun kırılmadım burda görüş alışverişi yapıyoruz
sonuçta çok teşekkür ederim hayırlı cumalar oğlunu ve kızını çok öpüyorum![]()
Allah razı olsun ablacım senin de cuman mübarek olsun
lan olm Allahın bildiğini kuldan mı saklayacam@-KADİR- gör bu mesajı![]()
Devre arası derkenAh be tam kivama gelmisti malesef musait degilim vay canına olaylara bak devre arasinda bakip yorumumu yapacam
Ben senin üstüne oynuyorum abilan olm Allahın bildiğini kuldan mı saklayacaminsanların hata yapmaları doğaldır ama sen hatanı kabul etmeyip benim üzerimden kaçış arıyorsun
)) iki dakika delikanlı ol hatanı kabul et
)))))))
@Maskeli Fedai ortaladı sen de boş kaleye dokun gol olsun kadirimAh be tam kivama gelmisti malesef musait degilim vay canına olaylara bak devre arasinda bakip yorumumu yapacam
@-KADİR- aga gol yap bu ortayı@Maskeli Fedai ortaladı sen de boş kaleye dokun gol olsun kadirim)))
maskeli seninle alakalı topu ortalarsam bırak @-KADİR- ' i BÜTÜN FORUM gol atmak için birbirine girer
Aman abi yerin kulağı vardırmaskeli seninle alakalı topu ortalarsam bırak @-KADİR- ' i BÜTÜN FORUM gol atmak için birbirine girer)))) izdiham olur forum ERROR verir benden hatırlatması
))))))
Muhteşem Yüzyıl 122.Bölümü İle Bu Akşam 20.00'de Star Tv'de..
Bölüm ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz)
![]()
@destere @mrt-06 @Bully @sokak sanati @gözlemci @ABAY_06 @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @WesTxCoasT @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @Ahmad @Reytinger @&YıldırıM& @hayret bi şey
@Polat Şaşmaz bu mesaj sana mı ait?Muhteşem Yüzyıl bu bölümde fenadı aga
@china_shangai abi de izlediği için yalniz değiliz@Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai
Birisi konu açmış birisini etiketlemişacaba kim bunlar
@Polat Şaşmaz bu mesaj sana mı ait?![]()