Damien Duff
Süper Favori Üye
Spor oyunları oynuyorsun sende hep.ben pek bilmiyorum böyle oyunları oynadığım oyun fifa 2016 @Harunnn60
Oyunu pek oynamadım, dediğim gibi 20 dk falan, ama oyunun başında kulaklığı takıp yürürken çalan müzik (ve oyunun o kısım da komple) güzeldi.Birşeyi çok beğendiysem en iyisi olması için çabalarım. Teşekkürler.
Evet oyun senaryo ağırlıklı zaten dediğim gibi hikaye iyiyse grafiği bir süre sonra unutuyorsunuz. Müzikler cidden iyi birkaç tana favorim var benim arada dinliyorum.
Eğer bu konu çok beğenilirse hep böyle incelemeler yaparım. Mesela Outlast'ı şuan düşünüyorum.
Buydu sanırım dediğin. Buda favorim.Oyunu pek oynamadım, dediğim gibi 20 dk falan, ama oyunun başında kulaklığı takıp yürürken çalan müzik (ve oyunun o kısım da komple) güzeldi.
Benle konuşmadın konuşsam hatırlardım.ayy bir oyun daha vardı birisiyle forumda konulşmuştuk hatta sende olabilirsin başaksıda tam hatırlamıyorum ama kız yada erkek seçiyorduk ev alıyorduk işte eve eşyalar falan alıyorduk hırsız evime giriyordu klozeti çalıyordu hahahaha gülüyordu birde
aaa olabilirrr sims galiba seçtiiğim kıza şöyle dayalı döşeli ev alıyorum ayol bir şürü eşya kız gidiyor geceleri parkta yatıyor ayol ahhahahaBenle konuşmadın konuşsam hatırlardım.
Sims'i mi dyorsun acaba.
Sims sims Biliyorum geçmişte benimde eşyalarımı çalmıştı hırsız.aaa olabilirrr sims galiba seçtiiğim kıza şöyle dayalı döşeli ev alıyorum ayol bir şürü eşya kız gidiyor geceleri parkta yatıyor ayol ahhahaha
eve hırsız giriyor oakdar eşya varken tuvaleti çalıyor hahahha sonra anladım meğerse evimdeki en değerli eşya klozetmiş oyüzden onu çalıyormuş
kız oyuncu varsa sen niye sevindinki sen parlak oyuncu bul kendine kız tam benlikaaa bilgisayar oyunundan anlamam ben ama kız oyuncu var galiba benlik oyun gibi duruyor
tomb raider oynuyordum eskiden sadece bilgisayar oyunundan
Sağol destere.oyunu beğendim @Harunnn60
başroldeki kız çok seksi duruyor
kız oyuncu varsa sen niye sevindinki sen parlak oyuncu bul kendine kız tam benlik
Sağol destere.
Yani artık ayağına kadar getirdin bizi. Bir daha bu kadar bekletme.biraz geç oldu ama sonunda bulabildim konuyu
yalnız buzun üstünde kayıp düşenler daha güzeldiYani artık ayağına kadar getirdin bizi. Bir daha bu kadar bekletme.
Ahh hiç sorma The Walking Dead'ı diyorsun sanırım. 2.sezon beni çok ağlattı.yalnız buzun üstünde kayıp düşenler daha güzeldi
Ahh hiç sorma The Walking Dead'ı diyorsun sanırım. 2.sezon beni çok ağlattı.
3.sezonu bekliyorum hala çıkarmadılar.
Ahahah çok kötüsün. Orada benim gözlerim doldu böyle tutamadım kendimi.ben sevinmiştim buz kırılıpta vatandaş suya düştüğünde kıza bişey oldu diye korktum sonra kız sağlam çıkınca çukurda kalanlar umrumda olmamıştı )
Ahahah çok kötüsün. Orada benim gözlerim doldu böyle tutamadım kendimi.
Bakalım o değilde Clementine 3.sezonda daha da büyüyecek mi acaba.
Birisi şunu yapmış. Fan yapımı. Gelecekte böyle bir şey olur mu acaba.maggie gibi bişey olursa artık bende başlarım oynamaya
Birisi şunu yapmış. Fan yapımı. Gelecekte böyle bir şey olur mu acaba.