Fragman
Öyle gözüküyor tahminen öyle olacak bayıltacak efrasiyab.ssss Noyanında neler yapacağını bekliyorum![]()
![]()
fragmana göre yorumlayalım bence izleyelim bakalım bölümü
Fragman
Öyle gözüküyor tahminen öyle olacak bayıltacak efrasiyab.ssss Noyanında neler yapacağını bekliyorum![]()
![]()
umarım olmaz selcan iyi olmaya başladığından beridr çok seviyorum onu ya
Fragman
![]()
Tm ablafragmana göre yorumlayalım bence izleyelim bakalım bölümü![]()
Öyle olursa küfür yağdırırım Goncagüle.ssssee ablacım ilk sezon yaptıkları yanına mı kalıcaktı.bence ilerleyen bölümlerde goncagül selcan'ı kırbaçlatabilir. hani ilk sezon selcan aykız'a yapmıştı ya bence aynısı başına gelicek.
Al odana as o derece dehşetül vahşetFragman çok ümit vermedi bana :t:
Bu resim nedir be
![]()
ee ablacım ilk sezon yaptıkları yanına mı kalıcaktı.bence ilerleyen bölümlerde goncagül selcan'ı kırbaçlatabilir. hani ilk sezon selcan aykız'a yapmıştı ya bence aynısı başına gelicek.
Tamam
Özeti izlemekte ayrı heyecanTamam
Yeni bölüm daha başlamadı biraz sonra başlar![]()
Alakası yok Dirilişin resmi buna bin basar özeti izliyonmu yorum yapResimde kaptan amerikadan kopya cekmisler![]()
![]()
Olur büyük ihtimal güzel aksiyonda olsundaBu bölüm kadınların sahnesi olur İnşallah güzel olur![]()
Evet izliyorum. Yoo cok alakasi varÖzeti izlemekte ayrı heyecan![]()
Alakası yok Dirilişin resmi buna bin basar özeti izliyonmu yorum yap![]()
aga resimdeki sözü sana iade ediyorum ''sen kimin tarafındasın?''Resimde kaptan amerikadan kopya cekmisler![]()
![]()
Çok iyiydiAytolun Vs selcan sahneleri ![]()
![]()
+1 aynı senin gibi düşünüyorum ab daha yüksek olabilirÖzet totalde 6 ab de 8 abc de 7 alır.
Evet gardaşlar sizlerinde tahminlerinizi alalım. @EFE UYSAL @Doğu @vadikızı @Çiğdem @DarkLeqenD @Mehmet_Cvkn
Evet yeni bölümde iki katı bekliyoruz!Özet totalde 6 ab de 8 abc de 7 alır.
Evet gardaşlar sizlerinde tahminlerinizi alalım. @EFE UYSAL @Doğu @vadikızı @Çiğdem @DarkLeqenD @Mehmet_Cvkn
Iron Manin oldugu heryerdeyim aga benim icin Vadiden sonra gelir ikisiyle hicbi diziyi filmi kiyas etmem izlemediysen izle 10 numara film hele R.Downey Jr. efsaneaga resimdeki sözü sana iade ediyorum ''sen kimin tarafındasın?''![]()
Diriliş candır laf yok
![]()