Polat Şaşmaz
Favori Üye
karıştırdın galiba vadi yorum konusu bir tık yukarıdaMeryem olsa olsa anca figuran falan olur![]()
Hahahafarsça mı biliyon totoş.ss
konunun yer aldığı haber siteleeri var bazı konular gibi kaynak dedikoducu çocuk değil @Almila![]()
+1Kadro zayıf olmuş brad pitt, angelina jolie, Jennifer Lawrence falan da olmali
ay yapım oyuncusu mu meryoşum her şey mümkünMeryem Uzerli ile George Clooney'in aynı filmde olma ihtimali, Zerrin Özer'in Adele ile düet yapma ihtimalinden daha zayıf bilmem anlatabildim mi![]()
bari ab lik bir masala benzetseydin.ssYok artık yalandır.
Meryem'in haberleri artık bana masal gibi geliyor, eskiden okurduk ya Cin Ali Tatilde, Cin Ali Okulda, Cin Ali Kır Gezisinde, Cin Ali Masallar Prensi gibi gibi. O kafayla okuyorum yani.![]()
evet abd deki her şey perfect biz 3.dünya ülkesiyiz biz kimiz ki ıy piss tü kakaGeorge Clooney'den ziyade Natalie Portman'ın oynadığı filmde Meryem anca önemsiz, sıradan bir rol oynar. Fakat Meryem'de hollywood tipi yok değil, sadece oyunculuğu vasat ve egosu tavan. Natalie'de bile onunki kadar ego yoktur.
baştan söyliyim bu seferki habere ben de inanmadım @destere @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem-sonra bişi olursa laf etmeyin güvenilir kaynaklarda yer almış haber
![]()
aslında konunun önce doğrulanması lazım sonra içeriğinin netleşmesi lazım sonra yorum yapmak lazımşimdi bir sürü yorum yapacağız boşa gidecek yarın bak birde yalan haber diye konu açmış @xemrexxx kendisini kurtaracak durumdan ? o zaman olan bize olacak boşuna kürek sallamış olacağız
beni yatırsa dişçi koltuğuna bülbül gibi şakırım)
şöyle bir baktım yorumlara aa meryem için tehrike arz ediyormuş sanırım ayy inş doğrudur ozaman gidipte gelemez inşŞimdi anlamadığım yönetmen iranlı. Konu Nükleer yani siyasi propaganda kesin yani. Adam kendi ülkesini mi kötüleyecek yoksa övecek? Oyuncular ABD'li olunca bana sövecek gibi geldi.![]()
ay seni kutuplara sürerim pis.ssşöyle bir baktım yorumlara aa meryem için tehrike arz ediyormuş sanırım ayy inş doğrudur ozaman gidipte gelemez inş![]()
Konu siyasi valla Meryoş gümbürtüye gidebilir.şöyle bir baktım yorumlara aa meryem için tehrike arz ediyormuş sanırım ayy inş doğrudur ozaman gidipte gelemez inş![]()
tayyip kulumuza söyleriz ışıd li panpalarını salar gümbürtü yapanların üstüne.ssKonu siyasi valla Meryoş gümbürtüye gidebilir.![]()
sabahat yarın iranlı hastalarına soracakmış cvp vermezlerse dişlerini çekecekmiş![]()