14 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ayrıca emret komutanımda ufuk özkan(cevahir)vardı.oda güzel bir diziydi.

Yani ben Hollanda'da yasiyorum, bizim burada bir dizi var Goede Tijden Slechte Tijden almanca; Guten Zeiten Schlechte Zeiten diye o dizi 21 sezondur devam ediyor, o da Deniz Yildizi gibi hafta ici her gün yayinlaniyor, Hollanda'da 16 milyon kisi oturuyor ve o diziye her gün 1,5 milyon kisi bakiyor, cünkü niye? Dizi 30 dakika sürüyor, bu dizide 90 dakika sürse, 21 sezon süremezdi imkansiz olurdu.. Türkiyenin dizilerinin süreleri gercekten azaltmali.

Bence geniş ailenin yükselmesi için aşkı biraz azaltmaları lazım.Ayrıca geçen sene saltuk,kunter,pencerede duran 3 kız gibi etkiler vardı. Keşke onlar geri dönse dizi dahada komik olur.

Bende ya açılmıyor ya da "The service is unavailable." diyor. Benim nettemi sorun var?

Star Tv'nin sitesini açıyor bende senin nette bir sorun olabilir.

Bence geniş ailenin yükselmesi için aşkı biraz azaltmaları lazım.Ayrıca geçen sene saltuk,kunter,pencerede duran 3 kız gibi etkiler vardı. Keşke onlar geri dönse dizi dahada komik olur.

Evet onların olması gerekiyordu.Kunter şu an Yerden Yüksek'te oynuyor.Saltuk ise Elde var Hayat'ta yapıyor.TRT'nin dizilerine dağıldılar:)Kupa 3'lü nerde bilmiyorum:)

Son düzenleme:
Evet ne güzeldi onlar yav şu berrak karakterine sinir oluyorum.Hiç komik değil.Böyle karakter yerine komik birilerini sokun diziye.Saçma sapan işler yapıyo berrak.Ama katip son 2 bölümdür biraz komik olmaya başladı.

Son düzenleme:
Herkes bugün formunda anlaşılan.Başlık yorum patlaması yaşıyor.
Bu uzun dizi süresi olayını aşmak zor.Tüm sektör ortak bir mutabakata varmalı bir şekilde..Rtük düzenlemeleriyle bu iş halledilmez.Geçtiğimiz günlerde bir dizi yapımcısı,dizi sürelerini kısaltırlarsa bende 2 bölüm üst üste yayınlarım bu iş yasaklarla çözülmez demişti..Yani bu işin değişmesi biraz zor..

An itibariyle TNT' de Banu Alkan var, gülmek isteyenler açsın. :D Afroditliğimi 80 milyon tescit etti filan diyordu şimdi şarkı söylüyor. :D

Son 4-5 yıldaki en çok reyting alan Geniş Aile bildiğim kadarıyla. 13-14 reytinge ulaşmıştı geçen sene. O rakama ulaşan başka bir dizi daha hatırlamıyorum.

Ama daha eskiden reytingler daha yüksek oluyormuş. Ekmek Teknesi, Emret Komutanım gibi eski diziler bu rakamı geçmiştir büyük ihtimal...
17.04.2005 tarihli TÜM Grubu Rating Raporu

Program AdıTiplojiKanalSaatRTSH
1 KADIN ISTERSE [NET] Serials Turkish STAR 20:48 11,9 29,1
2 KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] Serials Turkish STAR 19:59 10 28,4
Kadın İsterse De Komedi Değil Di Ama Komedi Tarafı Vardı:)

17.04.2005 tarihli TÜM Grubu Rating Raporu

Program AdıTiplojiKanalSaatRTSH
1 KADIN ISTERSE [NET] Serials Turkish STAR 20:48 11,9 29,1
2 KADIN ISTERSE (GIRIS) [NET] Serials Turkish STAR 19:59 10 28,4
Kadın İsterse De Komedi Değil Di Ama Komedi Tarafı Vardı:)
Epey başarılıymış o da :)
O zamanlar Star ve Birol Güven iş birliğindeydi ve iyi işler çıkarıyorlardı :) Şimdi ne Star ne de Birol Güven eski formunda :)

kaybolan yıllar star tv de o zaman 10 reytingi gördürmüş emret komutanımda show tv yılbaşı özelde bir reyting buldum o da 10 reyting almış eskilerde reyting skıntısı yokmuş demek ki..........

31 ARALIK 2009

Program Adı Tipoloji Kanal Saat RT SH
1 BKM MUTFAK 'C.G.H.B' (YILBASI OZEL) Theatre/Cabaret/Musicals KAND 22:27 9,0 23,9
2 GENIS AILE (YILBASI OZEL) Serials Turkish KAND 20:00 9,0 21,5

Geniş Aile'nin oldukça yüksek bir yılbaşı reytingi yukarıda.

Aşağıdaki de adminin bahsettiği bir geniş aile reytingi

Program Adı Tipoloji Kanal Saat RT SH
1 GENIS AILE Serials Turkish KAND 20:56 13,0 28,6

Eskiden reyting sıkıntısı yoktu dediğin gibi çünkü fazla dizi ve kanal yoktu.