Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Arkadaşlar dualarınız için Allah bin kerem razı olsun hepinizi çok seviyorum sanırım @china_shangai abim yanlış anlamış kısmet olursa yarın çıkıcam yola gelen gidenden fırsat bulup giremedim büyük ihtimal dahada giremem.Abimi bilgilendiricem inşallah oda sizi bilgilendirir @sürgünüm eyvallah sağolasın inşallah nasipte varsa buluşuruz.Tekrardan hepinizden Allah razı olsun hepinizi çok seviyorum inşallah hayırlısıyla döneriz Rabbim bütün asker ve polisimizin ve bizim de yar ve yardımcısı olsun Allaha emanet olunn :blush:
Allah yar ve yardımcın yolun açık olsun aga dularımız seninle bizi fırsat buldukça abi vasıtasıyla bilgilendirmeyi ihmal etme
tabi daha uzun konuşmak istiyorduk ama fırsat bulamamışsın doğal olarak İnşallah döndüğünde uzun uzun konuşacaz hakkını helal et hemşerim

Beyler geçen bahsettiğim konuya OzaN'dan izin çıktı ,sizden haber bekliyorum:).

@34rcp44 Allah seni ve tüm askerlerimizi hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip etsin.

Ufaktan başlasak diyorum :D bu hafta ilk 2 bölümüne bakarız:).Bu arada hal hatır sormuyorsun :D? konuşalım bir ara :)
aga izleyecek yer yok vadiyi hiç izlememiş olanlara izletmek asıl amacımız olsun o yüzden acele etme şu bölümleri bir halledelim sonra
ben zaten başladım şuanda 11.bölümdeyim bu gidişle 2 haftaya hepsini bitirecem bağımlılık yapıyor zaten :D

aga izleyecek yer yok vadiyi hiç izlememiş olanlara izletmek asıl amacımız olsun o yüzden acele etme şu bölümleri bir halledelim sonra
ben zaten başladım şuanda 11.bölümdeyim bu gidişle 2 haftaya hepsini bitirecem bağımlılık yapıyor zaten :D
Başlama bizi bekle:D aga işin o yönü sana kaldı artık kim vadiyi izlemedise konuya davet edersin:D. Konuyu yarın veya ertesi gün açmayı düşünüyorum .Bakalım kimler katılacak ,şimdiden adlarını yazdırsınlar:)

Başlama bizi bekle:D aga işin o yönü sana kaldı artık kim vadiyi izlemedise konuya davet edersin:D. Konuyu yarın veya ertesi gün açmayı düşünüyorum .Bakalım kimler katılacak ,şimdiden adlarını yazdırsınlar:)
ya aga acele etme işte nereye yetişecen anlamıyorum ki bekle şu bölümleri yükleyelim kısa sürede açarsın o iş zaten bende ama acele etme acele işe şeytan karışır :D
bişey olmaz yorumlarım zaten yeni başladım :D

ya aga acele etme işte nereye yetişecen anlamıyorum ki bekle şu bölümleri yükleyelim kısa sürede açarsın o iş zaten bende ama acele etme acele işe şeytan karışır :D
bişey olmaz yorumlarım zaten yeni başladım :D
Hayırsız çıktın sen aga hem hal hatırda sormuyon duymazlıktan geliyorsun :D:D .Bak diyorum ki hemen başlamayacağız diyorum konuyu açarız, millet toplanır diyorum :D

Hayırsız çıktın sen aga hem hal hatırda sormuyon duymazlıktan geliyorsun :D:D .Bak diyorum ki hemen başlamayacağız diyorum konuyu açarız, millet toplanır diyorum :D
bende diyorum ki herşeyi halledelim öyle duyuralım polat şaşmaz bölümleri indirdi zaten hepsi elinde orjinal haliyle doğuda yükleyecek tamamdır
kusura bakma aga vadi izliyorum o yüzden konuşamıyorum sonra konuşuruz :D

Doğru aga konusunu önceden açmak lazım yan çizen olursa ikna odaları kuralım gerekirse silah zoruyla izletelim :F:F Önceden Vadi ruhunu zerketmemiz lazım ince ince :A

bende diyorum ki herşeyi halledelim öyle duyuralım polat şaşmaz bölümleri indirdi zaten hepsi elinde orjinal haliyle doğuda yükleyecek tamamdır
kusura bakma aga vadi izliyorum o yüzden konuşamıyorum sonra konuşuruz :D
Tamam hacı anladım onu bende diyorum konuyu açmamaız daha iyi ,sadece kimler katılacak onları diyorum öyle daha iyi olur.OzaN bile Mart ayında ki konusunu şimdiden açıyor:D