25 - 31 Ocak 2016 Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
25 - 31 Ocak 2016 Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

dirilis-ertugrul-3-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-5108304-150x150.jpeg

TNS reyting sistemi tarafından hazırlanan sonuçlara göre bu hafta totalde zirvenin adı Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olurken, AB ve ABC1 gruplarında ise zirvenin adı Trt 1 dizisi Diriliş Ertuğrul oldu.​

Star TV'nin yeni dizisi Göç Zamanı özellikle total grubunda bir hayli iyi bir başlangıç yaparken, diğer gruplarda biraz daha düşük oranlar elde etti.​

Bu haftanın en büyük düşüşlerinden birini ise Star TV dizisi Kiralık Aşk yaşadı. Dizi özellikle iyi olduğu AB grubunda da bir hayli kan kaybetti. Gelecek hafta bakalım neler olacak?​

Haftanın en iyi çıkışlarından birini ise Kanal D'nin final yapıp tekrar başlattığı dizisi Arka Sokaklar yaptı ve gününün total 1.si olmayı başardı.​

İşte genel olarak en çok izlenen 10 dizi...​

TOTAL

1 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10,40 / +0,12

2 - Kırgın Çiçekler 9,50 / -0,13

3 - Diriliş Ertuğrul 9,37 / -0,49

4 - Arka Sokaklar 7,60 / -0,14

5 - Kiralık Aşk 7,21 / -0,17

6 - Kurtlar Vadisi Pusu 7,21 / +0,55

7 - Paramparça 7,18 / -0,52

8 - Karagül 7,17 / -0,78

9 - Kara Sevda 7,15 / +0,05

10 - Göç Zamanı 6,10​

AB

1 - Diriliş Ertuğrul 12,57 / -2,31

2 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9,23 / -0,02

3 - Kırgın Çiçekler 7,14 / +0,29

4 - Kiralık Aşk 6,20 / -1,41

5 - Kördüğüm 6,15 / -0,10

6 - Paramparça 6,00 / -0,82

7 - Kara Sevda 5,84 / -0,36

8 - Poyraz Karayel 5,58 / -1,20

9 - Yeşil Deniz 5,11 / +1,06

10 - Muhteşem Yüzyıl Kösem 4,93 / -0,10

ABC1

1 - Diriliş Ertuğrul 12,20 / -1,04​

2 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11,11 / -0,40

3 - Kırgın Çiçekler 7,67 / -0,65

4 - Paramparça 7,51 / -1,35

5 - Kara Sevda 7,51 / +0,09

6 - Kiralık Aşk 6,96 / -1,37

7 - Kurtlar Vadisi Pusu 6,77 / +0,78

8 - Poyraz Karayel 6,48 / -0,24

9 - Kördüğüm 6,43 / -0,05

10 - Karagül 5,75 / -0,21
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

ellerine sağlık @denizz19 istersen bir cumhurbaşkanı ve başbakanıda araştır Arka sokaklara neden karışıp emniyet müdürüne iletiyorlar uğur pektaş olayını sende kıvırcık saçlısında öyle erkek olmaz derler ozaman :F

Total ve Abc1'de en çok yükselen diziyiz. Azıcık aksiyon neleri değiştiriyor gördük. Umarım senaristler ders almıştır..

ab'de en fazla düşen diziyiz. 120 dakika full aksiyon sürekli düşürüyor. umarım senaristimiz ders alırda artık durgun boş bölümler izleriz. [emoji23]

5 dizi izliyorum şuan türkiyeden ve totel gurubunda ilk 6 diziden arka sokaklar hariç 5 dizide benim dizilerim ayoll :A:A:A

ab gurubunda ise vadi yok sadece ilk 4 sıra yine benim diziler :F:F:F

abc1de'de ilk 3 sırayı almışız :A:A:A

haftanın en çok izlenen 5 diziside benim dizilerim hemde her 2 gruptada yanı vadi ab gurubunda çöküşte olmasa 5 dizide hem totel hemde abde en çok izlenen olucak:F
@Harunnn60 @destere @cookies @mrt-06 @Yiğitt @xemrexxx :Z:Z:Z

5 dizi izliyorum şuan türkiyeden ve totel gurubunda ilk 6 diziden arka sokaklar hariç 5 dizide benim dizilerim ayoll :A:A:A

haftanın en çok izlenen 5 diziside benim dizilerim hemde her 2 gruptada yanı vadi ab gurubunda çöküşte olmasa 5 dizide hem totel hemde abde en çok izlenen olucak:F
ay zaten şikeli sistemi sen kurdurdun biliyoruz .ss pis çikinella sivilceli evde kalmış kaknem pisler davulcusu çarpık :bağır:

2014 yılında ki yaptığın hataları telafi ettin. :A

ellerine sağlık @denizz19 istersen bir cumhurbaşkanı ve başbakanıda araştır Arka sokaklara neden karışıp emniyet müdürüne iletiyorlar uğur pektaş olayını sende kıvırcık saçlısında öyle erkek olmaz derler ozaman :F
@denizz19 kahkaha attım. :F

Kırgın Çiçekler ve Kara Sevda'ma tebrikler. :bhr:

Arka Sokaklar çok iyi sonuçlar almış [emoji2]

Vadi güzel bölümün etkisi ile yükselmiş [emoji2] bu hafta daha da yükselir diye umut ediyorum.

benim izlediğim tüm diziler gün birincisi hemen hemen her grupta mesela pazartesi kırgınla paramparça ikiside liderlik için yarışıyor ikisinide izliyorum :) salı meryoş rekor kırıyor salı günü her iki grupta elinde gibi yada yakında liderliği alır durumda :)
perşembe kösem AB grubbunda destan yazıyor totaldede gün birincisi portakalı bayağı zorluyor :) bir cuma cumartesi pazar bişey izlemiyorum eskiden cuma kara ekmek vardı şimdi o da yok ortalık foka sardı :)

benim izlediğim tüm diziler gün birincisi hemen hemen her grupta mesela pazartesi kırgınla paramparça ikiside liderlik için yarışıyor ikisinide izliyorum :) salı meryoş rekor kırıyor salı günü her iki grupta elinde gibi yada yakında liderliği alır durumda :)
perşembe kösem AB grubbunda destan yazıyor totaldede gün birincisi portakalı bayağı zorluyor :) bir cuma cumartesi pazar bişey izlemiyorum eskiden cuma kara ekmek vardı şimdi o da yok ortalık foka sardı :)
ayy sennn kösem ve gecenin kraliçesinden kaybediyorsun bence şu 2 diziyide bırak bir an önce daha kaliteli bir listen olmuş olur bence hahaha :F:F:F