Adamlar Diziyi 9:30 Başlatıyorlar 2 Saat Çekiyorlar Tüm Dizler Bittikten Sonra Doğal Olarak Lale Devri İzliyorlar Ve Ayrıca Bunu Adını Feriha Koydum Da Yaptı Dün Hanımın Çirfliğide Aynı Şekilde Yapıp İki Dizinin Reytingleri Uçtu Survivor Da Hile Yapıyor Çünkü Sürekli Tartışmaları Gösteriyor Söyle Bir Sakin Yanları Koymuyorlar Tabi İzliyecide Ben Gibi Ne Olacak Diye DeğiştirmiyorLale Devri'nin yaptığının neresi hile anlamadım ? Ortada bir hile varsa onu yapan Survivor'dur.
Şu an sosyal medyada en büyük etkiyi yaratan Şanslı Masa. Totalde de A/B'de de 4 ratingin altına düşmesine ihtimal vermiyorum. A/B'de 6-7 rating alsa bile pek şaşırtmaz beni.
Bu hile değil, stratejdirAdamlar Diziyi 9:30 Başlatıyorlar 2 Saat Çekiyorlar Tüm Dizler Bittikten Sonra Doğal Olarak Lale Devri İzliyorlar Ve Ayrıca Bunu Adını Feriha Koydum Da Yaptı Dün Hanımın Çirfliğide Aynı Şekilde Yapıp İki Dizinin Reytingleri Uçtu Survivor Da Hile Yapıyor Çünkü Sürekli Tartışmaları Gösteriyor Söyle Bir Sakin Yanları Koymuyorlar Tabi İzliyecide Ben Gibi Ne Olacak Diye Değiştirmiyor
lale devri reyting yarışmasında hile yapıyor...............................Diyebiliriz sebebi dizi 21:30 ta mı ne hatta bazen daha geç oluyor dizi 23:58 de bitti geçen hafta o alanda diziler bitti zaten burada da lale devrinin reyting numarası yaptı diyebilriz
sanşlı masaya gelirsek 21:00 kadar hiç bir dizi başlamadı sanşlı masa bitmesine çok az kısım kaldı ondan iyi reyting alacağını tahmin ediyorum...........
Sürenin 2 saatlere kadar çıkması gerçekten çok kötü. Ama maalesef reyting almak için diziler uzatıyorlar. Uzatmayanlar geride kalıyorlar.
Örneğin Üsküdar'a Giderken 68 dakika çekildi bu hafta ama sıralamada epey geride kaldı.
Ne alaka hileyle alakası yok gayet başarılı 12 e kadar olmasıda çok iyi en azından cumartesi günüm boş geçmiyolale devri reyting yarışmasında hile yapıyor...............................Diyebiliriz sebebi dizi 21:30 ta mı ne hatta bazen daha geç oluyor dizi 23:58 de bitti geçen hafta o alanda diziler bitti zaten burada da lale devrinin reyting numarası yaptı diyebilriz
sanşlı masaya gelirsek 21:00 kadar hiç bir dizi başlamadı sanşlı masa bitmesine çok az kısım kaldı ondan iyi reyting alacağını tahmin ediyorum...........
Ne alaka hileyle alakası yok gayet başarılı 12 e kadar olmasıda çok iyi en azından cumartesi günüm boş geçmiyo
Admin reytngler açıklanmışlale devri totalde 2. a-b de 3. olmuşşş
Çoktan ekledik : https://fav10.net/f498/14-mayis-2011-cumartesi-reyting-sonuclari-65119/Admin reytngler açıklanmışlale devri totalde 2. a-b de 3. olmuşşş