Bence bölümün en büyük soru işareti Yusuf'un orayı nasıl bulduğu. Yusuf bence Polatı kurtarmak için vurdu. Uçurumun sonunda alacak Murali'ye falan götürecek. Orda kurşunu falan çıkarmaya çalışacaklar klasikbölüm finali acayip oldu tam süpriz şimdi bir sürü soru işareti var ; yusuf polat ı mı kurtardı yoksa öldürmek için mi vurdu, orayı nereden buldu, yaralanıp uçurumdan aşağıya yuvarlanan polat ın akıbeti ne olacak, oradan nasıl kurtulacak, kim kurtaracak , kesin olan önümüzdeki bölümde bomba olacak
Böyle daha iyi olmuşNicki tıraşlattımBu arada set fotoları harika.
Sağol aga bu arada bölüm konularında yeni rakip olarak geldim @Polat Şaşmaz 'dan hızlı olduğumu iddia ediyorumBöyle daha iyi olmuş![]()
Daha yeni farkettim Favori üye olmuşsunSağol aga bu arada bölüm konularında yeni rakip olarak geldim @Polat Şaşmaz 'dan hızlı olduğumu iddia ediyorum![]()
Profil foton olmamış soyliyimSağol aga bu arada bölüm konularında yeni rakip olarak geldim @Polat Şaşmaz 'dan hızlı olduğumu iddia ediyorum![]()
Evet terfi oldumDaha yeni farkettim Favori üye olmuşsun![]()
Biliyorum değişcem zaten ben Doğu dedemden kopamamProfil foton olmamış soyliyim
Sana İskender Büyük avatarı giderEvet terfi oldum
Biliyorum değişcem zaten ben Doğu dedemden kopamamHayrola Raciyi görünce kurdeşen mi döküyon aga
![]()
OlabilirSana İskender Büyük avatarı gider![]()
Evet pek haz etmedigim dogru 😀Evet terfi oldum
Biliyorum değişcem zaten ben Doğu dedemden kopamamHayrola Raciyi görünce kurdeşen mi döküyon aga
![]()
Aga bunun tedavisi mevcutEvet pek haz etmedigim dogru 😀
La yillardir aliyoz zaten ama Necati Şaşmaz a yamuk yapan adama iyi gözle bakamam 🙂Aga bunun tedavisi mevcutSabah tok karnına bir doz ilk 97den bir bölüm izle bişeyin kalmaz. Racinin yazdığı o efsane ötesi bölümleri izleyince panzehir etkisi gösterecektir
![]()
Aynen orası öyleLa yillardir aliyoz zaten ama Necati Şaşmaz a yamuk yapan adama iyi gözle bakamam 🙂
Eyvallah agaset fotoları harika tilki bu bölüm kesin olacak adamının resmi varheycanla bekliyoruz
@Doğu aga yeni nickin ve favori üyeliğin hayırlı uğurlu olsun artık konuları sen açarsın![]()
ben ne olduğunu bilmiyom