Semih Şentürk, Amedspor'a Attığı Gol Sonrası Asker Selamı Verdi

Seyircinin suçu mu ne? Bu kulubün ismiyle, logosuyla falan amacı belli. Seyircisi sürekli marşımızı ıslıklıyor. Kimsenin bir suçu olmasa bile sanki ayıp bir şey yapıyormuş gibi yazmışsın. Küfür etmiyor ki mehmedimize selam gönderiyor. Zaten bundan rahatsızlık çıkıyorsa ve sıkıntı oluyorsa daha da fazlasını yapmak gerek.
Kulübün ismi Amedspor ve Kürtçe bir kelime bunda rahatsız olunacak bir durum yok üstelik TFF buna izin vermişken kalkıp bunu antipatikleştirmenin anlamı yok.

Oradaki elinden geldiğince pkk dan uzak duruyor. Diyarbakır gibi nüfusu 1 milyon 6 yüz bin civarında olan bir ilin halkının tek bir fikre sahip olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. Ayrıca pkk ile halkı bir tuttukça aradaki nefret daha da büyüyecek ve kapanmaz hale gelecek yoksa semih başka bir takıma karşı yapsa kim ne diyebilir?

Amed Diyarbakırın eski ismidir pkklılar Amed diyor diyekim Amed dese vatan haini ilan etmek nasıl birşey anlamadım.
Mesela Tunceli'nin eski ismi de Dersim'dir. Halk bu ismi benimsemiş ve bunu kullanır, Dersimspor ismiyle ilerler. Başbakan/Cumhurbaşkanı da bir dönem Dersim isminin geri verileceğini açıklamıştı hatta. Yani Amed ismi de Diyarbakır halkı için bir önem taşıyor, normal bir durum. :) Ona kalmış sanki insanları vatan haini ilan etmek.

Mesela Tunceli'nin eski ismi de Dersim'dir. Halk bu ismi benimsemiş ve bunu kullanır, Dersimspor ismiyle ilerler. Başbakan/Cumhurbaşkanı da bir dönem Dersim isminin geri verileceğini açıklamıştı hatta. Yani Amed ismi de Diyarbakır halkı için bir önem taşıyor, normal bir durum. :) Ona kalmış sanki insanları vatan haini ilan etmek.
Keşke sadece o olsa tüm Diyarbakırı pkklı ilan ettiler askere polise ettiği duaları pkkya tepkilerini görmeden insanlar bburada dükkân açsa dükkânlarını otobüslerini yakıyor.Tabi yaşamayan bilmez

Hala Semihin hareketini Diyarbakir sehrine ve halkina terbiyesizlik olarak görülüyor ya ne kadar dar görüslü insanlarsiniz.

Amedspor taraftari ISTIKLAL MARSINI islikladigi gibi, PKK lehine sloganlar atmis. Semih o an Stadyumda yasananlari kaldiramayarak tepkisini gösterdi bunu baska bir yöne cekmek Diyarbakira özel bir hareket olarak algilamak tamamen bir algi olusturma cabasidir. Bu tür Serefsizlikleri yapana Asker selami böyle cakilir, helal olsun Semih!

Hala Semihin hareketini Diyarbakir sehrine ve halkina terbiyesizlik olarak görülüyor ya ne kadar dar görüslü insanlarsiniz.

Amedspor taraftari ISTIKLAL MARSINI islikladigi gibi, PKK lehine sloganlar atmis. Semih o an Stadyumda yasananlari kaldiramayarak tepkisini gösterdi bunu baska bir yöne cekmek Diyarbakira özel bir hareket olarak algilamak tamamen bir algi olusturma cabasidir. Bu tür Serefsizlikleri yapana Asker selami böyle cakilir, helal olsun Semih!
Semih'in yaptığından ziyade konudaki birkaç yoruma dair sitemimi belirttim. Durduk yere orada yaşayan insanlar vatan hainidir deniliyor. Ne hakla söyler ki bunu? Biz de bazı şeyleri dile getirdik haliyle.

PKK bu algı operasyonunu çok iyi yapıyor. Hatta işi öyle bir noktaya getirdiler ki insanlar PKK karşıtı olduğunu devletin-askerin yanında olduğunu söylediğinde insana AKP'li gözüyle bakıyorlar.

Helal olsun Semih'e en güzelini yapmış
burda laf kalabalığı yapanlar evet gerekirse oranın halkına da yapılmıştır ne oldu zoruna giden mi var bu ülkenin bayrağını kabul etmeyen bu ülkenin milli marşını ıslıklayan vatan hainlerine selam çakmak en doğal haktır.
neymiş diyarbakır halkını pkk lı göremezmişiz ne göreceğiz güzel kardeşlerim sevgi kelebeklerimi bunlar %80 oyu babamın partisi mi aldı pkk aldı işte ve bu oy verenlerinde %95 i pkk yı da destekliyor.
onlarca şehit verdik halk desteği olmadan imkanı yok barınamazlar
çok güzel bir hareket yapılmış gurur duydum bakın bu hareketi genel olarak değil özel olarakta yapsa helal olsun amblemleri bile pkk renkleri kime ne anlatıyorsunuz alooo

Geriye kalan insanlar noluyor peki? Genelleme yapılarak hain ilan edilmek bana saçma geliyor, kusura bakma.
Geriye kalan insanlar insanlar marşımızı ıslıklamadığından onlara hiçbir şey olmuyor. Semih, hareketini tribünde PKK lehine slogan atanlara yaptı. Bunu anlamamak gerçekten güç. Ya kötü niyetli olmak lazım ya da...

Geriye kalan insanlar noluyor peki? Genelleme yapılarak hain ilan edilmek bana saçma geliyor, kusura bakma.
kardeş %80 pkk ya oy vermiş bir yerden bahsediyoruz üstüne alınmıyorsan sesini çıkarma kenarda dur o zaman sana noluyor
malatyada %80 pkk oy alacak gıkım çıkmadığı gibi bu kadar hainle bir arada da durmam zaten ama bunlar malatyada seslerini çıkaramazlar :D

Helal olsun Semih'e en güzelini yapmış
burda laf kalabalığı yapanlar evet gerekirse oranın halkına da yapılmıştır ne oldu zoruna giden mi var bu ülkenin bayrağını kabul etmeyen bu ülkenin milli marşını ıslıklayan vatan hainlerine selam çakmak en doğal haktır.
neymiş diyarbakır halkını pkk lı göremezmişiz ne göreceğiz güzel kardeşlerim sevgi kelebeklerimi bunlar %80 oyu babamın partisi mi aldı pkk aldı işte ve bu oy verenlerinde %95 i pkk yı da destekliyor.
onlarca şehit verdik halk desteği olmadan imkanı yok barınamazlar
çok güzel bir hareket yapılmış gurur duydum bakın bu hareketi genel olarak değil özel olarakta yapsa helal olsun amblemleri bile pkk renkleri kime ne anlatıyorsunuz alooo
Yahu adam amblemi PKK'yı andıran takıma karşı bu hareketi yapıyor ve biz hala bunun doğruluğunu tartışıyoruz. İşte geldiğimiz nokta bu.

T.C. toprakları içerisinde resmi idari sınırların isimlerinin kafalarına göre değiştirilmelerine karşıyım. Amed de ne demek? Bu ismin Kürtçe'den türediği bile tartışma konusu hatta genel görüşe göre Farsça'dan türemiş, Bizans'a kadar dayanan bir isim. Hatta daha da eskisi, bana ne antik çağdan? Velev ki Kürtçe, Diyarbakır Diyarbakır'dır, bunlar yakında şehrin ismini de değiştirelim diyecek. Tunceli de Tunceli'dir, İstanbul da İstanbul. Birisi İstanbul'a Konstantine Polis deyince alkış mı tutalım? Yerleşik isimleri değiştirmenin amacı farklı olma çabasıdır, algı harekatıdır. Atatürk döneminde o yöre ne ile anılıyorsa her daim öyle anılacaktır, aksi durumda şuanki durum gibi ülkenin birlik ve beraberliği sarsılır hale gelir. :)

Hazır hükümet de oy ayağına politika değiştirmişken umarım bu takımın ismini eski "öz" haline döndürür. :)

T.C. toprakları içerisinde resmi idari sınırların isimlerinin kafalarına göre değiştirilmelerine karşıyım. Amed de ne demek? Bu ismin Kürtçe'den türediği bile tartışma konusu hatta genel görüşe göre Farsça'dan türemiş, Bizans'a kadar dayanan bir isim. Hatta daha da eskisi, bana ne antik çağdan? Velev ki Kürtçe, Diyarbakır Diyarbakır'dır, bunlar yakında şehrin ismini de değiştirelim diyecek. Tunceli de Tunceli'dir, İstanbul da İstanbul. Birisi İstanbul'a Konstantine Polis deyince alkış mı tutalım? Yerleşik isimleri değiştirmenin amacı farklı olma çabasıdır, algı harekatıdır. Atatürk döneminde o yöre ne ile anılıyorsa her daim öyle anılacaktır, aksi durumda şuanki durum gibi ülkenin birlik ve beraberliği sarsılır hale gelir. :)

Hazır hükümet de oy ayağına politika değiştirmişken umarım bu takımın ismini eski "öz" haline döndürür. :)
Tunceli, Dersim'dir. :)

Yahu adam amblemi PKK'yı andıran takıma karşı bu hareketi yapıyor ve biz hala bunun doğruluğunu tartışıyoruz. İşte geldiğimiz nokta bu.
üstüne almayan sesini kesecek bıraksınlar bu memleket ayaklarını ülke ne hale gelmiş yemişim duyarlılığınızı bundan sonra göze göz dişe diş kana kan ötesi yok!

PKK bu algı operasyonunu çok iyi yapıyor. Hatta işi öyle bir noktaya getirdiler ki insanlar PKK karşıtı olduğunu devletin-askerin yanında olduğunu söylediğinde insana AKP'li gözüyle bakıyorlar.
Adamlar sosyal medyayi cok etkili kullaniyor. Bugün biraz takip etme imkanim oldu, bir takim Insanlar Semihi karalamak ve bir algi olusturmak icin Semihin askerligini bedelli yaptigina laf söylemeye calismislar. O insanlarin profiline girip baktigimda tamaminin HDP ve dolayisiyla PKK sempatizani oldugunu profillerinden net görebiliyordum. Bunlari net bir sekilde sosyal medyada örgütlenmis bir takim gruplarin yönlendirmesiyle bu sekilde bir algi olusturmaya calisiyorlardi.
Bre gafiller sizler zaten Türk Askerine cephe almis Devlete düsman olmus bir olusumsunuz, Semihin bedelli Askerlik yapmasi sizleri mi gerdi?

kardeş %80 pkk ya oy vermiş bir yerden bahsediyoruz üstüne alınmıyorsan sesini çıkarma kenarda dur o zaman sana noluyor
malatyada %80 pkk oy alacak gıkım çıkmadığı gibi bu kadar hainle bir arada da durmam zaten ama bunlar malatyada seslerini çıkaramazlar :D
Sesini çıkarma kenarda dur ne demek? Ne yapıp yapamayacağımı sen mi söyleyeceksin? Herkese aynı muamele nesin sen ağa falan mı? Başka bir şehre gitme gibi bir durumum yok şu anlık olsa da seni ne ilgilendiriyor?

aynen öyle sözüm mecliseten dışarı ülkemizdeki muhalif insaların bir kısmıda o kadar salak o kadar cahil ki devletin milletin yanında olmanın Ak partili olmak olduğunu sanıyor bu yüzden ülkede birlik bütünlük yok chp lilerin büyük bir kısmı bunları destekliyor
pkk nın bu kadar destek bulduğu başka bir dönem olmamıştır. bu iş partiler üstü bir meseledir vatan millet bayrak meselesidir. ben Ak partiliyim o mhp li diğeri chp li değil herkes bir olacak ki bu iş bitsin. terör neden bitmiyor birlik yok hain çok
bak geçen gün 1128 tane akademisyen bozuntusu bildiri yayınlamış bunların % 80 i chp li değilse bende adam değilim
işte muhalefetin durumu bu senin ülkende o kadar çok destekçi bulmuşki adamlar sen hangi biriyle uğraşacaksın

Geriye kalan insanlar insanlar marşımızı ıslıklamadığından onlara hiçbir şey olmuyor. Semih, hareketini tribünde PKK lehine slogan atanlara yaptı. Bunu anlamamak gerçekten güç. Ya kötü niyetli olmak lazım ya da...
İyi de ben de o geriye kalan insanlara da aynı şekilde genelleme yapılmasının doğru olmadığını söylüyorum. Yani o şehrin tümü böyle deyince o geriye kalanları da kapsamıyor muyuz?

Bugüne kadar siyasi içerikli hiçbir konuya dahil olmadım ama konu ben ve benim yaşadığım yer olunca hakkımı da savunurum. Kimse çoğunluk yüzünden genelleme yapamaz.

Sesini çıkarma kenarda dur ne demek? Ne yapıp yapamayacağımı sen mi söyleyeceksin? Herkese aynı muamele nesin sen ağa falan mı? Başka bir şehre gitme gibi bir durumum yok şu anlık olsa da seni ne ilgilendiriyor?
diyelim ki evet ağayım şikayetin varsa şikayet et yoksa kalabalık yapma
kimse asker selamı yapan birine karşı olumsuz konuşamaz konuşturmayız herkesin ne demek istediğini gayette net biliyorsunuz üstüne alınmayacaksın bu kadar basit
diyorsunuz ya genelleme yapmayın kardeşim %80 ya 80 oyla destek vermiş şehriniz nasıl genelleme yapmayalım. ki biz zaten pkk lıları kastediyoruz sen değilsin üstüne niye alınıyorsun
özellikle bu takıma yapılması da son derece normal amblemi ortada maçı izlemedim ama marşımızı ıslıklamışlar siz neyi koruyorsunuz?

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking