Poyraz Karayel 42. Bölüm Yorumları

Bahri baba, baba, babacım. :F

Poyraz yusuf yusufa bağladı. :A

Poyraz döktürüyor yine. :F

biz onu çoktan :F

neyse ben tv ye geçiyorum şu anki sahnelerin saniyesini kaçıramam :D

reklam arasında yorum atarım :D

O kadar mı vurmuyor muyuz yani. :F Sefer. :D

Bahri baba gerçekten dede oluyor sonunda beklediğimden iyi karşıladı haberi. :D

Haha Poyraz iyi laf soktu Sadrettine şu sahneler çok iyiydi. :D

O kadar mı vurmuyor muyuz yani. :F Sefer. :D

Bahri baba gerçekten dede oluyor sonunda beklediğimden iyi karşıladı haberi. :D

Haha Poyraz iyi laf soktu Sadrettine şu sahneler çok iyiydi. :D
Senin virgül denilen noktalama işaretinden haberin var mı acaba? :A

Senin virgül denilen noktalama işaretinden haberin var mı acaba? :A
Dil bilgisi, yazım, imla hepsi bizden sorulur ama aceleyle yorumlamaya kalkınca öyle oluyor. :D

Neyse Bahri baba gerçeği öğrendi Adil Topal'la karşılaşmaları bekleniyor. :D

Özkan Uğur da gitti. :( Adil Topal baya manyak çıktı Ayşegül için korkularım daha da arttı. :(

Jeneriğe bakılırsa Beste Kökdemir yeteneksizinden sonunda kurtulduk, bir de şu Azra Akın gitse çok daha güzel olacak. :X
Azra bile daha iyi ya, bir geçmişi var en azından dizide :A
Bu arada bölüm ''efsanetül mefsane'' @xemrexxx :A Özkan Uğur iyiydi bence. Sert bir Adil Topal istiyordum ama İsmail Karayel de diziye renk katıyordu bence :)

Bu bölümden sonra senaryonun nasıl ilerleyeceğini çok merak ediyorum bakalım neler olacak. :D

Diziden ayrılması gereken Çiğdem, varıp en iyi adamı öldürüyorlar. İsmail Karayel'in "topik mopik bizi bozar" laflarını özleyeceğiz. :(

Azra bile daha iyi ya, bir geçmişi var en azından dizide :A
Bu arada bölüm ''efsanetül mefsane'' @xemrexxx :A Özkan Uğur iyiydi bence. Sert bir Adil Topal istiyordum ama İsmail Karayel de diziye renk katıyordu bence :)
@Billy Kane bizim dizinin reytingleri düşsün diye TKY'nin tek ve en yeteneksizini bizi postaladı, ama etkilenmedik çok şükür. :A

Hem sevmesem bile Çiğdem'in az da olsa bir işlevi var; Selin'in, Mete'nin veya Dafne'nin etkisi bir yerden sonra bayağı azalmıştı.

Bu arada kutudan Albay'ın kafası çıkabilir diye endişelendim, ama neyse ki bir şey olmadı. Gerçi sonraki bölümlerde tatsız bir sürpriz görebiliriz.