Senin virgül denilen noktalama işaretinden haberin var mı acaba?O kadar mı vurmuyor muyuz yani.Sefer.
Bahri baba gerçekten dede oluyor sonunda beklediğimden iyi karşıladı haberi.
Haha Poyraz iyi laf soktu Sadrettine şu sahneler çok iyiydi.![]()
Dil bilgisi, yazım, imla hepsi bizden sorulur ama aceleyle yorumlamaya kalkınca öyle oluyor.Senin virgül denilen noktalama işaretinden haberin var mı acaba?![]()
Konusunu açıyorum, inşallah geri dönmez.Özkan Uğur da gitti.Adil Topal baya manyak çıktı Ayşegül için korkularım daha da arttı.
![]()
Domuz avımı varnu domuz felan.Bak görüyonuz mu 1 haftadır görüntü yok televizyonlarda. Dün Eşkıya'yı da izleyemedim mesela. Bir de ben cipe atlayıp köydeki eve geldim domuz avına burada 1 metre kar var. @ABAY_06 @EFE UYSAL
Olmaz mı domuz vurmak benim işim. Eskiden çakal vururdum artık onlara tenezzül etmiyorum.Domuz avımı varnu domuz felan.
)) iyiymiş @Çiğdem- domuz severmisin sincap hayranı olarak))Olmaz mı domuz vurmak benim işim. Eskiden çakal vururdum artık onlara tenezzül etmiyorum.![]()
Azra bile daha iyi ya, bir geçmişi var en azından dizideJeneriğe bakılırsa Beste Kökdemir yeteneksizinden sonunda kurtulduk, bir de şu Azra Akın gitse çok daha güzel olacak.![]()
@Billy Kane bizim dizinin reytingleri düşsün diye TKY'nin tek ve en yeteneksizini bizi postaladı, ama etkilenmedik çok şükür.Azra bile daha iyi ya, bir geçmişi var en azından dizide
Bu arada bölüm ''efsanetül mefsane'' @xemrexxxÖzkan Uğur iyiydi bence. Sert bir Adil Topal istiyordum ama İsmail Karayel de diziye renk katıyordu bence
![]()