Poyraz Karayel 42. Bölüm Yorumları

Sema'ya çok üzülüyorum, ses tonu falan acayip etkiliyor beni. Zaten sulu gözlüyüm her seferinde ağlatmayı başarıyor beni.

Dizide en çok Sema'yı seviyorum galiba. Çok asil Cate Blanchett gibi kadın. :love1:

Poyraz izliyoruz adam bana Kara Sevda, Diriliş kırk diziden etiket gönderdi. Emre'yi çocukken kaç kez havaya attılar bilmiyorum ama hiç tutmadıkları kesin. :)

@Bully

Poyraz izliyoruz adam bana Kara Sevda, Diriliş kırk diziden etiket gönderdi. Emre'yi çocukken kaç kez havaya attılar bilmiyorum ama hiç tutmadıkları kesin. :)

@Bully
Hahaha güldürdün abi. :D

Ben en çok @Çiğdem- e acıyorum kıza günde nerden baksan 50 tane etiket gönderiyordur ben onun yerinde olsam kafayı yemiştim çoktan elimden bir kaza çıkardı herhalde. :A

Mert, temiz yürekli, iyi yemek yapmasını bilen. :F

Hahaha güldürdün abi. :D

Ben en çok @Çiğdem- e acıyorum kıza günde nerden baksan 50 tane etiket gönderiyordur ben onun yerinde olsam kafayı yemiştim çoktan elimden bir kaza çıkardı herhalde. :A

@Bully
çiğdem beter olsun .ss
ayrıca aynı anda birçok iş iyapabiliyorum çok şükür :A

taş kafa güldürdü :F

bir soruya meltem dedin bir soruya çiğdem dedin :F

Oha Kanal D reklamda çığır açtı resmen şu an. :F

"Reklamlardan sonra Poyraz Karayel'de" mi? Sanırım Türk TV'lerinde ilk defa oluyor böyle bir şey. :X

Dinsizin hakkından imansız gelir be Songül. :F