Star Gecenin Kraliçesi - Dizi Yorumları

selinin kitle 13-22 yaş arası twitter yıkılabilir o yüzden :F

perşembeleri kösemi satsam mı endemolun yapımcısı her hafta başarılar gk diyor tolgahan da destekliyormuş :A @Harunnn60

hazır ormanlık alan @destere ve @Çiğdem- fantezilerine uygun :A
Sakın valla herkes bana yüklenir bu sefer. :A Sokak sanati gitti , ozgur yok hiç. Sende bırakırsan.ss

şu an izleyemiyorum meryoşu kısmetse yarın inşallah şapıcaz seline :)
oğlumu verin bana diye dolanıyor alışıksın sen :D

Sakın valla herkes bana yüklenir bu sefer. :A Sokak sanati gitti , ozgur yok hiç. Sende bırakırsan.ss
biz kalite devam ettiği sürece bırakmayız:A

beklenen sahne :F esra ile aziz mors:F

aziz beyimiz pek esprili :A

@destere olsa meryemi kucaklar girasuna kadar koşar @Çiğdem- e nanik yapardı :A

o aile azizle güzel bence:A

Son düzenleme:
oğlumu verin bana diye dolanıyor alışıksın sen :D

biz kalite devam ettiği sürece bırakmayız:A

beklenen sahne :F esra ile aziz mors:F

aziz beyimiz pek esprili :A

@destere olsa meryemi kucaklar girasuna kadar koşar @Çiğdem- e nanik yapardı :A

zaten geçen haftaki bölümde karadenize kadar gitmişti kız, fındık bahçesinde fındık kırıyordu çiğdem gibi :)

Son düzenleme:
@-potterhead- @sürgünüm size mesaj var:A
CZqy10NWYAAQDfr.jpg

senaryo ve oyunculuklar oturunca şimdi de buna takmış :A yarın reytingler düşerse senaryo ve oyunculuklara döner:A @mrt-06 @Harunnn60

ay şu telefondaki ramiz dayı kılıklı abi kim sürekli özlü söz söyleyip kapatıyor telefonu yüzünü göreydik bir de:F

Son düzenleme:
Selin yalan söylüyor 😱

Öhe senaryo süper bence ki ayrıca Selin azizin babasını öldürtmeye çalıştığını falan biliyor bence görcez :)

Bu dizi bu bölümle düşerse reyting sistemi gerçekten gerçek değil demektir.... :)

aklım ordada neye yarıyorki?:) salı sallanır, çarşamba çarşaf, perşembe perişanlık diye diye @Çiğdem- habire kaçmaya devam ediyor sonunda pazartesi kıstırıcam kızı bir köşede :))
hahahah ayy sen hala konuşuyormusun yok bu soğuklar ters etki yapmış sende yada hastalık başına vurmuş hahaha:F:F:F

sende tam kızı korkutmaya çalışıyorsun :) o nasıl laf öyle arkanı kolla felan filan :)) nerdeyse coşkuna çevirdin beni :))

@Çiğdem- sen sakin ol ben bildiğin kötü insanlardan değilim vadikızı seni panikletmesin :))

:F:F:Fyaa benmi korkutucam hemde @Çiğdem- korkacak aboo korkmaz o ya:F:F:F biliyorum kötü değilsn ya

hahahah ayy sen hala konuşuyormusun yok bu soğuklar ters etki yapmış sende yada hastalık başına vurmuş hahaha:F:F:F
sen yokken hep seni övdüm methiyeler dizdim şiirler yazdım sana :)) soğuklar insanın çenesini düşürüyormuş ama yinede yaranamadık her zamanki gibi :))

sen yokken hep seni övdüm methiyeler dizdim şiirler yazdım sana :)) soğuklar insanın çenesini düşürüyormuş ama yinede yaranamadık her zamanki gibi :))
hahaha ahh çok tşşk ederim cnm hep söylüyorum 3.kişiler yüzünden aramız açılıyor sürekli @vadikızı arkanı kolla diyince aklımdakı profilin sapık oalrak çıkıyor halıyle hahaha
:F:F:F

hahaha ahh çok tşşk ederim cnm hep söylüyorum 3.kişiler yüzünden aramız açılıyor sürekli @vadikızı arkanı kolla diyince aklımdakı profilin sapık oalrak çıkıyor halıyle hahaha
:F:F:F

niye bir safmıyız herşeye kanıyoruz ikimizde biliyoruz ne kadar masum olduğumuzu bundan sonra millete kanmayalım :) hemen halvete girelim :))