13 Mayıs 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Geniş aileyi izledim. Uzun bir süre sonra eski bölümlerindeki keyfi aldım. Ama reytingleri yetersiz, bence Geniş Aile için en uygun gün Pazartesidir. Çünkü o gün komedi dizisi yok. Alınırsa ilk 10 garanti olur.

Not:Bu arada GenisAile 90. bölüm fragmanı çıktı.

Geniş Aile Cuma Günü Tutunamadı Pazartesi Nasıl Tutunsun...............

Yorumlarim:

Hanimin Ciftligi gecen haftaya göre reytinglerini her grupta arttirmis, dizinin finaline zaten son 5 bölüm kaldi sanirim 17 Haziran'da 70.Bölümüyle büyük ihtimal final yapar.
Adini Feriha Koydum total'de reytinglerini arttirmis ve dünkü bölümde cok güzeldi, Hanimin Ciftligi dizisi biterse gelecek sezon yerine Iffet gelir, ve Adini Feriha Koydum Iffet'le kapisir.
Beyaz Show'da reytinglerini arttirmis AB'de büyük basari o saatte. Dünkü konuklari : Serkan Ercan, Nur Fettahoglu, Mehmet Turgut, Bendeniz, Pinar Aylin ve Ayse Egesoy.
Sihirli Annem ilk bölümünün reytinglerini ariyor, ama STAR diziyi yazin'da devam ettirir.
Deniz Yildizi ve Unutma Beni herzamanki gibi basarilarini sürdürüyorlar.
Arka Sokaklarinin tekrari total'de ilk 10'a girmis, bravo.
Babam Sagolsun beklenen reytinglerini maalesef gerceklestirememis, ben dizi ilk 5'e girerdim diyordum ama dizi ilk 10'a bile girememis, keske diziyi Pazartesi yayinlatsalardi daha iyi olurdu, ve Cocuklar Duymasin yine haftada iki gün ve Ask ve Ceza eski gününe yani Sali'ya geri dönmeliydi.
Genis Aile total'de 10 sira düsmüs, AB'de ise 3 sira, ama dizinin sucu yok, suc STAR'da bir komedi dizisi PT2'de yayinlanir mi? Dizi acilen pazartesi pt1'e gelmeli veya carsamba pt1. Bence pazartesinde daha cok sansi var cünkü o günde o kadar büyük rakipler yok, yani 20 reyting felan alan yapimlar yok, bence pazartesi ilk 8'e girer büyük ihtimal. Carsamba ise karsisinda Muhtesem Yüzyil, Cocuklar Duymasin ve Sansli Masa var o zaman ilk 10'a girer mi bilemiyorum. Star'in yeni yayin akisi böyle olmali: Pazartesi; Genis Aile Cuma; Sihirli Annem ve Komedi Dükkani Cumartesi; Izmir Cetesi ve Kücük Sirlar. Carsamba'ya STAR yeni bir dizi yapmasi gerekiyor, görecegiz.

Gelecek sezon devam edecek olan diziler/programlar:
Adini Feriha Koydum
Beyaz Show
Deniz Yilidizi
Unutma Beni

Gelecek sezon devam etme ihtimali olan:
Sihirli Annem
Genis Aile
Kollama

Gelecek sezon büyük ihtimalle bitecek olan:
Babam Sagolsun
Hanimin Ciftligi
Herseye Ragmen

Geniş Aile'nin cidden dünkü bölümü çok güzeldi.Geniş Aile'yi hiç beğenmiyen babam bile dün akşam izledi:)

Geniş Aile Cuma Günü Tutunamadı Pazartesi Nasıl Tutunsun...............
Cuma, Pazartesi'ye göre daha zorlu bir gün bence.

Cuma günü reyting açısından çok heyecanlı olmaya başladı. Beni en çok Cuma ve Cumartesi heyecanlandırıyor çünkü gerçek rekabet bu günlerde var.

Hanımın Çiftliği' nin yükselmesi önceden belirttiğim gibi Sihirli Annem - Feriha rekabetinin sonucu.
Sihirli Annem AB' de 3.60 çizgisinde sabitlendi ama totalde hızla düşüşü sürüyor. Bence totalde 3.60-3.75 gibi bir kitleyle birlikte ortalama izleyicisine ulaşacak. Diğer Star dizilerinden çokta farkı kalmayacak reytinginin.
Babam Sağolsun dizisi ise oldukça düşük bir reytingle başladı. Sanırım bu sene başlayan diziler arasında en düşük reytingi aldı. Bunda reklamının az yapılması ve ESBD tekrarı olacağı izlenimi ve rekabetli bir günde yayınlanmasınında rolü var.

Günün en başarılı kanalı; KanalD.
Günün en başarısız kanalı; Fox TV ve Star.
Günün en başarılı programı; Güçlü rakiplerine rağmen hala zirveyi koruyan Hanımın Çiftliği.

Ozan, 1 kereliğine mahsus bende nickimin "Eleştirmen" olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Bu nick sanki tek bir diziyi izliyormuşum izlenimi veriyor. :)
Emin misin nick değiştirmek istediğinden ?

Geniş Aile bence Çarşamba'ya alınmalı.Seyyar Tayyar'ında diziden çıkmasıyla Çocuklar Duymasın kan kaybedecektir.Bu durumdan faydanalanarak güzel bir bölümle Çarşamba Gününe girebilir Geniş Aile.Bu sayede dizi ilk 10'a girmeyi başarır.

Geniş Aile bence Çarşamba'ya alınmalı.Seyyar Tayyar'ında diziden çıkmasıyla Çocuklar Duymasın kan kaybedecektir.Bu durumdan faydanalanarak güzel bir bölümle Çarşamba Gününe girebilir Geniş Aile.Bu sayede dizi ilk 10'a girmeyi başarır.

çarşamba gününde iyice dibe batar sanşlı masa var çocuklar duymasın var en önemli muhteşem yüzyıl gibi yüksek reytingli dizi var orada geniş ailenin alacağı reyting 3 civarı belki de daha da düşük

Pazartesi Günü Arka Sokaklar,Survivor,yer gök aşk, bunlar pazrtesi vazgeçilmezi oldu ezel bile kaç reytinglerden kaç reytinglere düştü saatinden oldu türk malı da öyle oldu
Pazartesi yinede en uygun gün, ama günü bana göre diğer diziler sezon finali yaptıktan sonra değişecektir.

Cuma, Pazartesi'ye göre daha zorlu bir gün bence.
Pazartesi Günü Arka Sokaklar,Survivor,yer gök aşk, bunlar pazrtesi vazgeçilmezi oldu ezel bile kaç reytinglerden kaç reytinglere düştü saatinden oldu türk malı da öyle oldu

Cuma günü de Hanımın Çiftliği ve Adını Feriha Koydum var. Bu haftaya kadar Çocuklar Duymasın da vardı :)
Survivor bu Pazartesi çok yüksek reyting aldı ama gelecek Pazartesi düşeceğini tahmin ediyorum. Bu hafta Nihat Doğan - Pascal Nouma kavgası nedeniyle o kadar çok izlendi.

izmirçetesi elveda eleştirmen merhaba. :)
:)

hayırlı olsun bu gidişle herkes nick değiştirelecek hadi hayırlısı:)

Ara sıra değişiklik iyidir. Hayat değişiyor, insanlar nasıl aynı kalsın. :D

Yeni nickin hayırlı olsun:)
Sağol. :)

Nickim değişti ama İzmir Çetesi' ni izlemeyi bıraktığım asla sanılmasın. Bu akşam yeni bölüm var ve heyecanla bekliyorum.

Benim tek istediğim Geniş Aile'nin güzel bir günde iyi reytingler alması.İnşallah Star bu duruma el atar.Geniş Aile bu reytingleri haketmiyor.Şimdiden efsane olan bir dizinin bu kadar düşük reyting alması olacak iş değil.Dizi'nin senaryosu bozulmasaydı şimdi yine zirveye oynardı.Ama yavaş yavaş toparlanıyorlar inşallah böyle devam eder.Son birkaç bölümdür dizinin eski havasına döndüğünü görüyorum.Ve ben hale Çarşamba günü yayınlanmasından yanayım.Orada başarılı olacağına inanıyorum.

Geniş Aile bence de Çarşamba PT1'de denenmeli.
Şimdiki durumdan çok daha kötü olacağını sanmıyorum. Dünkü bölüm gerçekten çok iyiydi. Bu sonuçları kesinlikle haketmiyor.