Yeni Joker'i Kim Canlandıracak?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,702
Puanı
1,061
thumbnail_1417613805.jpg

Merakla beklenen Suicide Squad filminden yeni bir haber daha var!

Yönetmenliğini David Ayer'ın yapacağı filmde Joker rolüne kimin hayat vereceği belli oldu. Yılın başlarından "Dallas Buyers Club" filmiyle Oscar başta olmak üzere birçok ödülü kucaklayan başarılı oyuncu ve şarkıcı Jared Leto, daha önce Batman serilerinde Heath Ledger ve Jack Nicholson'un da oynadığı Joker rolünde karşımıza çıkacak. DC Comics'in bilinmeyen kahramanlarının yaşadığı maceraları anlatacak olan filmin kadrosunda Tom Hardy, Margot Robbie, Will Smith, Jai Courtney ve Cara Delevingne de yer alıyor.

Kadro çalışmaları süren filmin 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Bence üstesinden gelecektir. Tabii Heath Ledger ve Jack Nicholson seviyeyi çok yükselttiği için karşılaştırmalar canını sıkabilir. :)

Kadrodaki en güzel haber bence Margot Robbie :Z

Bence üstesinden gelecektir. Tabii Heath Ledger ve Jack Nicholson seviyeyi çok yükselttiği için karşılaştırmalar canını sıkabilir. :)

Kadrodaki en güzel haber bence Margot Robbie :Z
Karşılaştırmak doğru değil aynı tip Joker'i oynamayacaklar. Nicholson gangster Joker'i oynadı, Ledger anarşisti, Leto ise psikopatı oynayacak ki psikopat Joker sanırım çizgi romanlarda daha fazla yer alıyor ve bana kalırsa en iyi joker tipi. Leto'da fragmanlarda iyi gözüküyor.

Margot Robbie'yi birçok kişi beğenmedi çıkan fragmanlarda. Oyunculuğunu kötü bulanlar oldu hayalkırıklığı olabilir. Margot iyi oynamasa da olur konuşmadan otursun 2 saat izleyelim. :)

Karşılaştırmak doğru değil aynı tip Joker'i oynamayacaklar. Nicholson gangster Joker'i oynadı, Ledger anarşisti, Leto ise psikopatı oynayacak ki psikopat Joker sanırım çizgi romanlarda daha fazla yer alıyor ve bana kalırsa en iyi joker tipi. Leto'da fragmanlarda iyi gözüküyor.

Margot Robbie'yi birçok kişi beğenmedi çıkan fragmanlarda. Oyunculuğunu kötü bulanlar oldu hayalkırıklığı olabilir. Margot iyi oynamasa da olur konuşmadan otursun 2 saat izleyelim. :)
Son cümle olayı özetliyor. :D

Jared Leto'yu sevmem. Joker performansı da berbat olacak bana göre. Margot Robbie'yi baya beğendim ama.