Nihal Candan Survivor 2016'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılmaz Morgül'den sonra en ünlü isim. :A

Baya kavgalı geçecek bu sezon. :D

İşte beklediğim açıklama [emoji2] nihal katılıyorsa destekleyeceğim kişi belli oldu. Acun sonunda iyi bir transfer yapmış [emoji33]

Bence İşte Benim Stilimdeki oy oranı ile Survivor oy oranı aynı değil. Nihal burada öyle parlak sonuçlar almayabilir.

Büyük ihtimal yine kızlar yakışıklı çocuklara yüklenecek. Zafer falan olur haftanın 1. si. :D Ünlülerde de Atakan. :D

Bence İşte Benim Stilimdeki oy oranı ile Survivor oy oranı aynı değil. Nihal burada öyle parlak sonuçlar almayabilir.

Büyük ihtimal yine kızlar yakışıklı çocuklara yüklenecek. Zafer falan olur haftanın 1. si. :D Ünlülerde de Atakan. :D
Revan bu yıl kimi destekliyorsun? :A

Revan bu yıl kimi destekliyorsun? :A
Semih nedeniyle şimdilik aklımda Ünlüler var ama orda da Yılmaz Morgül var. Gönüllüler zaten burnu havada oluyorlar genellikle, hep de 1 tane en gıcıkları oluyor. Yılmaz Morgül 2-3 haftaya elenir.

Bu sene Survivor değil korku tüneli sanki. :D

Şimdilik ünlüler daha ağır basıyor, tam başlasın da kararımı o zaman vereceğim. :)

Semih nedeniyle şimdilik aklımda Ünlüler var ama orda da Yılmaz Morgül var. Gönüllüler zaten burnu havada oluyorlar genellikle, hep de 1 tane en gıcıkları oluyor. Yılmaz Morgül 2-3 haftaya elenir.

Bu sene Survivor değil korku tüneli sanki. :D

Şimdilik ünlüler daha ağır basıyor, tam başlasın da kararımı o zaman vereceğim. :)
Sen Serkan'ı destekle. :D

aman ne büyük bir haber nihal kim yav :D acun bu sene traş isimler alıyor ilk defa duydum bunu
tek olumlu hareketi semih olmuş ama izleme ihtimalim yok acunun tiyatrosunu ve saçmalıklarını

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp