Boş iş o ya, doğru değildir o.@Yiğitt aynen az kaldi izleyip görecegiz bu yapi kredi bir kisiyi götürüyordu ya survivora halkin oylariyla o kim acaba biliyor musun![]()
Aynen avcun işi bilir.. Tam show programlar için biçilmiş kaftan kiz.acun kızın yarışmanın fenomeni olacağını sezmiş ki almış.![]()
He ya.
Ya o değilde ben Semih'in performansını çok merak ediyorum.Semih inciye laf yetiştiremiyordu. Eğer İnci katılsaydı Semih'in algısını hep çürütücekti. Semih'e saf insanlar lazım ki hşndistan cevizini toplatsın, hindistan cevizini başkasına kırdırtsın gerekirse hindistan cevizini o yedirtsinhımbıllık yapacak
![]()
Ayy ne çatlayacağım Survivor bu sezon en fazla 7 alırBu isimle @denizz19 çatlar![]()
İlk bölüm 12, diğer bölümler 9-10Şuana kadar ki idare eder dediğim tek gıcık sanırım.
Ayy ne çatlayacağım Survivor bu sezon en fazla 7 alır![]()
Ne yaptın babam sen yaİlk bölüm 12, diğer bölümler 9-10![]()
8 Şubat Sabahı görüşürüz tatlım.Ne yaptın babam sen ya![]()
Onu diyorum bendeYa o değilde ben Semih'in performansını çok merak ediyorum.Çünkü Ütopya'da yani oturdu hep öyle çokta çalışmadı yani.
![]()
Survivora başladığım gün öldüğüm gündür.Siz ikinizi de kıskançlıktan Survivor'a başlayacaksınız.![]()